Jump to content

Revenge of the Sith VHS kiadás avagy mit várunk tőle.

Recommended Posts

Nem azért nem adják ki az USA-ban VHS-en, hogy növeljék a DVD eladásokat, hanem mert már a VHS piac haldoklik és az SW-ből egyébként is nagyon kevés VHS fogyott a múltkor. Ez a VHS piac hattyúdala... már csak évek vannak neki hátra.

legalább nálunk kiadják Vhs-en.Teljes lesz a gyujteményem.

Nem azért nem adják ki az USA-ban VHS-en, hogy növeljék a DVD eladásokat, hanem mert már a VHS piac haldoklik és az SW-ből egyébként is nagyon kevés VHS fogyott a múltkor. Ez a VHS piac hattyúdala... már csak évek vannak neki hátra.

Igen, ez a film lesz az utolsó csapás a VHSnek.Ezután valószínüleg a többi film is követ a ROTS példáját.

Persze, de a VHS nem kiadása növeli a DVD eladások további esélyeit, mert sokaknak nincs DVD lejátszója.

Igen, ez a film lesz az utolsó csapás a VHSnek.Ezután valószínüleg a többi film is követ a ROTS példáját.

Persze, de a VHS nem kiadása növeli a DVD eladások további esélyeit, mert sokaknak nincs DVD lejátszója.

Igaz.de idővel ők is rászorulnak majd a vásárlására.Mint mi! :D

Vhs azonban még sokáig menni fog mert a tv műsort eléggé nehézkes felvenni a tvről és meg is nézni.Van ien nem tagadom.de sokba kerül és negyon kevés embernek adatik meg ennek a megvétele.De Sw szinten tényleg utolsó mert a sorozat szerintenm már csak DVD-n fogjönni ha minden igaz.Mint a Clone wars esetében.

Mivel nincs videomagnóm ezért csak a Dvd jöhet számításba.De ha lenne szerintem akkor se venném meg,mert minek.Minőségben fel se veszi a versenyt a dvd-vel,szörnyülködni meg minek ráadásul a ROTS és szerintem a többi is ki fog jönni szinkronosan.Tényleg akkor minek? :D

Tényleg akkor minek? :D

Nosztalgiából, hogy teljes legyen a gyüjtemény. Egyszer még sokat érhet egy eredeti VHS kiadás. :P

Lehet,hogy igazad van,de szerintem egy rajongó nem fog túladni egy ilyen ereklyén,ha egyáltalán a Vhs az lesz. :P

Természetesen én sem akarok nyerészkedni rajta. Csupán majd ha vén trotty leszek, majd az orra alá dörgölöm a kiscsikónak, hogy "kisfiam ilyen egy SW kiadás VHS-ben". :D

Hát mint kuriózum,biztos érdekes lesz neki. :wink: Vagy megmosolyogtató. :P

Ha SW fanatikus, akkor nyilván fogja majd értékelni. :P

Hát SW fan lesz akkor por és légmentes üvegvitrinbe fogja tenni és felvágásképpen néha megengedi a barátainak,hogy megnézzék.Mármint az üvegen kívül,de azt is csak futólag :D

• 3 weeks later...

Ami engem illet, nekem az új részek vannak meg Vhs-en, az eredeti trilogynak eredeti DVD kiadás dukál:) De ezt már csak DVD-n veszem meg (bocs, de nem tudom megállni: ha megveszem, mert lehet, hogy nem - nincs pénzem :) - ilyen esetben jön a "kalózkodás".) Szóval nálunk az a gond, hogy nincs DVD lehátszó, a gépemen meg hovatovább egy éve nem tudok lejátszani vmiért DVD filmet, ami meg rohadtra idegesít. De ez van. :)

Donát.

Ezt sajnálattal olvastam. A pénz nagy úr, már én is mondtam le miatta nagyon fontos dolgokról, meg tudlak érteni. Esetleg szülőktől karácsonyra. Ilyenkor ez lehet az egyik megoldás. Ha hajlanak rá :) Vagy marad a kalózváltozat.

Dvd lejátszóm nekem sem olyan régóta van. Az eredeti trilógiára dühös lettem, azért nincs meg. Majd egyszer.

• 2 weeks later...

Vhs hozza a szokásos színvonalat, néhány nem várt dologtól, ami csak azért nem várt, mert az eddigiekben nem ez volt.

Én nem láttam feliratos-szélesvásznú megjelenést. Nekem nem hiányzik, de ha azt akartam volna összegyűjteni akkor most mérges lennék.

A prequelek a moziban magyar film eleji bevezető felirattal indultak. A videó kazin is magyarul indultak ebből kifolyólag. A sitheknél angol a felirat és fehér magyar felirat indít. A film végén a felirat előtti utolsó snitt szélesvásznú, hogy a felirat ne lógjon ki, így volt az ep1-nél is, de az ep2nél is, csak ott kinyújtották a képet 4:3-as arányra, ami borzalmasan elnyújtott embereket eredményezett, így teljesen kizökkentve az esküvőből. Legalább a betűket ott jobban lehetett olvasni :). Film végén nem írják ki a magyarhangokat, eddig a felirat után mindig kiírták, a moziban pedig azelőtt, mielőtt a betűk megindulnak fölfelé.

Nincs semmi extra a film után se feliratos kivágott jelenetek se semmi.

Úgy látszik a VHS kiadáson is lesznek érdekességek a filmen kívül, ugyanis 280 perc a játékidő. Lehet, hogy csak elírták? :peace:

Elírhatták, nekem megvan és egy perc sötétség van a felirat után, azt kész. De lehet, hogy az előtte lévő, a Lopás bűn című elrettentő reklámot számolják bele. Bár nem értem, miért pont az eredeti filmre teszik ezt rá, miért azt szivatják aki megvette. Nyomassák inkább a tv-ben. :D