Bomarr Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Nem azért nem adják ki az USA-ban VHS-en, hogy növeljék a DVD eladásokat, hanem mert már a VHS piac haldoklik és az SW-ből egyébként is nagyon kevés VHS fogyott a múltkor. Ez a VHS piac hattyúdala... már csak évek vannak neki hátra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Nem azért nem adják ki az USA-ban VHS-en, hogy növeljék a DVD eladásokat, hanem mert már a VHS piac haldoklik és az SW-ből egyébként is nagyon kevés VHS fogyott a múltkor. Ez a VHS piac hattyúdala... már csak évek vannak neki hátra. legalább nálunk kiadják Vhs-en.Teljes lesz a gyujteményem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Nem azért nem adják ki az USA-ban VHS-en, hogy növeljék a DVD eladásokat, hanem mert már a VHS piac haldoklik és az SW-ből egyébként is nagyon kevés VHS fogyott a múltkor. Ez a VHS piac hattyúdala... már csak évek vannak neki hátra. Igen, ez a film lesz az utolsó csapás a VHSnek.Ezután valószínüleg a többi film is követ a ROTS példáját. Persze, de a VHS nem kiadása növeli a DVD eladások további esélyeit, mert sokaknak nincs DVD lejátszója. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Nem azért nem adják ki az USA-ban VHS-en, hogy növeljék a DVD eladásokat, hanem mert már a VHS piac haldoklik és az SW-ből egyébként is nagyon kevés VHS fogyott a múltkor. Ez a VHS piac hattyúdala... már csak évek vannak neki hátra. Igen, ez a film lesz az utolsó csapás a VHSnek.Ezután valószínüleg a többi film is követ a ROTS példáját. Persze, de a VHS nem kiadása növeli a DVD eladások további esélyeit, mert sokaknak nincs DVD lejátszója. Igaz.de idővel ők is rászorulnak majd a vásárlására.Mint mi! Vhs azonban még sokáig menni fog mert a tv műsort eléggé nehézkes felvenni a tvről és meg is nézni.Van ien nem tagadom.de sokba kerül és negyon kevés embernek adatik meg ennek a megvétele.De Sw szinten tényleg utolsó mert a sorozat szerintenm már csak DVD-n fogjönni ha minden igaz.Mint a Clone wars esetében. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Hát Amcsiban már sokaknak van szerintem DVD felvevője. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipi Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Mivel nincs videomagnóm ezért csak a Dvd jöhet számításba.De ha lenne szerintem akkor se venném meg,mert minek.Minőségben fel se veszi a versenyt a dvd-vel,szörnyülködni meg minek ráadásul a ROTS és szerintem a többi is ki fog jönni szinkronosan.Tényleg akkor minek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Tényleg akkor minek? Nosztalgiából, hogy teljes legyen a gyüjtemény. Egyszer még sokat érhet egy eredeti VHS kiadás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipi Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Tényleg akkor minek? Nosztalgiából, hogy teljes legyen a gyüjtemény. Egyszer még sokat érhet egy eredeti VHS kiadás. Lehet,hogy igazad van,de szerintem egy rajongó nem fog túladni egy ilyen ereklyén,ha egyáltalán a Vhs az lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Természetesen én sem akarok nyerészkedni rajta. Csupán majd ha vén trotty leszek, majd az orra alá dörgölöm a kiscsikónak, hogy "kisfiam ilyen egy SW kiadás VHS-ben". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipi Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Természetesen én sem akarok nyerészkedni rajta. Csupán majd ha vén trotty leszek, majd az orra alá dörgölöm a kiscsikónak, hogy "kisfiam ilyen egy SW kiadás VHS-ben". Hát mint kuriózum,biztos érdekes lesz neki. :wink: Vagy megmosolyogtató. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ha SW fanatikus, akkor nyilván fogja majd értékelni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipi Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ha SW fanatikus, akkor nyilván fogja majd értékelni. Hát SW fan lesz akkor por és légmentes üvegvitrinbe fogja tenni és felvágásképpen néha megengedi a barátainak,hogy megnézzék.Mármint az üvegen kívül,de azt is csak futólag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Nekem mindenképpen lesz VHS-n, mert a másik öt is megvan eredetiben. Ja, és anyu VHS-n néz filmet, botrány is lenne, ha nem vennénk meg Dvd-ből ez lesz az első, amit megveszek eredetiben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ami engem illet, nekem az új részek vannak meg Vhs-en, az eredeti trilogynak eredeti DVD kiadás dukál:) De ezt már csak DVD-n veszem meg (bocs, de nem tudom megállni: ha megveszem, mert lehet, hogy nem - nincs pénzem - ilyen esetben jön a "kalózkodás".) Szóval nálunk az a gond, hogy nincs DVD lehátszó, a gépemen meg hovatovább egy éve nem tudok lejátszani vmiért DVD filmet, ami meg rohadtra idegesít. De ez van. Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ezt sajnálattal olvastam. A pénz nagy úr, már én is mondtam le miatta nagyon fontos dolgokról, meg tudlak érteni. Esetleg szülőktől karácsonyra. Ilyenkor ez lehet az egyik megoldás. Ha hajlanak rá Vagy marad a kalózváltozat. Dvd lejátszóm nekem sem olyan régóta van. Az eredeti trilógiára dühös lettem, azért nincs meg. Majd egyszer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Én pont egy éve vettem DVD lejátszót, a trilogia DVD miatt.Nem muszály drágát venni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Igen, már tizenvalahány ezerért van megfelelő. Lentiekből adódóan Donátnak ez is sok jelenleg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Sajnos sokat jelent, de nem azért, mert szegények vagyunk, hanem mert még 18 alatt vagyok, megtakarított pénzem nuku, anyáék meg nem támogatják az ötletet (anya pl. még a tévétől is megszabadulna, ha engednénk) Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Arra gondoltam, amit írtál Tudom, hogy milyen szülőktől függő gyerkőcnek lenni, én is voltam benne, még élénken él az emlékezetemben Még kazettát sem vehettem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Akkor "közös nevezőre jutottunk". Egyébként meg itt a karácsony... hm... :39: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Nálunk fordítva fog működni a karácsony: anyu kapja tőlem az epIII-at vhs-en, mert ő nem néz dvd-t, de a film kell neki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 A Vhs ára kb mennyi lesz? 2000 körül? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Nekem már nemhiszem hogy beleférne a keretbe a VHS.Úgyis megveszem a DVDt, és úgyis rossz a VHS lejátszóm, és a szinkron miatt se kell.Bár kellene a gyüjteménybe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 A Vhs ára kb mennyi lesz?2000 körül? Szerintem drágább lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 3000 körül lesz szerintem. A VHS-ek ára nem megy lejjebb, mint a DVD-ké. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Vhs hozza a szokásos színvonalat, néhány nem várt dologtól, ami csak azért nem várt, mert az eddigiekben nem ez volt. Én nem láttam feliratos-szélesvásznú megjelenést. Nekem nem hiányzik, de ha azt akartam volna összegyűjteni akkor most mérges lennék. A prequelek a moziban magyar film eleji bevezető felirattal indultak. A videó kazin is magyarul indultak ebből kifolyólag. A sitheknél angol a felirat és fehér magyar felirat indít. A film végén a felirat előtti utolsó snitt szélesvásznú, hogy a felirat ne lógjon ki, így volt az ep1-nél is, de az ep2nél is, csak ott kinyújtották a képet 4:3-as arányra, ami borzalmasan elnyújtott embereket eredményezett, így teljesen kizökkentve az esküvőből. Legalább a betűket ott jobban lehetett olvasni . Film végén nem írják ki a magyarhangokat, eddig a felirat után mindig kiírták, a moziban pedig azelőtt, mielőtt a betűk megindulnak fölfelé. Nincs semmi extra a film után se feliratos kivágott jelenetek se semmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Hm... hát látszik, hogy a FOX magasról lecsokizta a VHS kiadást, ennél fogva valószínűleg az Intercom is... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Hm... hát látszik, hogy a FOX magasról lecsokizta a VHS kiadást, ennél fogva valószínűleg az Intercom is... Biztos, hogy a dvdszikron miatt elsősorban arra a bevételre összpontosítottak. Egyébként az Auchanban 2490Ft a VHS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Úgy látszik a VHS kiadáson is lesznek érdekességek a filmen kívül, ugyanis 280 perc a játékidő. Lehet, hogy csak elírták? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Úgy látszik a VHS kiadáson is lesznek érdekességek a filmen kívül, ugyanis 280 perc a játékidő. Lehet, hogy csak elírták? Elírhatták, nekem megvan és egy perc sötétség van a felirat után, azt kész. De lehet, hogy az előtte lévő, a Lopás bűn című elrettentő reklámot számolják bele. Bár nem értem, miért pont az eredeti filmre teszik ezt rá, miért azt szivatják aki megvette. Nyomassák inkább a tv-ben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts