Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Revenge of the Sith VHS kiadás avagy mit várunk tőle.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem azért nem adják ki az USA-ban VHS-en, hogy növeljék a DVD eladásokat, hanem mert már a VHS piac haldoklik és az SW-ből egyébként is nagyon kevés VHS fogyott a múltkor. Ez a VHS piac hattyúdala... már csak évek vannak neki hátra.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem azért nem adják ki az USA-ban VHS-en, hogy növeljék a DVD eladásokat, hanem mert már a VHS piac haldoklik és az SW-ből egyébként is nagyon kevés VHS fogyott a múltkor. Ez a VHS piac hattyúdala... már csak évek vannak neki hátra.

legalább nálunk kiadják Vhs-en.Teljes lesz a gyujteményem.

Hozzászólás ideje:

Igen, ez a film lesz az utolsó csapás a VHSnek.Ezután valószínüleg a többi film is követ a ROTS példáját.

Persze, de a VHS nem kiadása növeli a DVD eladások további esélyeit, mert sokaknak nincs DVD lejátszója.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, ez a film lesz az utolsó csapás a VHSnek.Ezután valószínüleg a többi film is követ a ROTS példáját.

Persze, de a VHS nem kiadása növeli a DVD eladások további esélyeit, mert sokaknak nincs DVD lejátszója.

Igaz.de idővel ők is rászorulnak majd a vásárlására.Mint mi! :D

Vhs azonban még sokáig menni fog mert a tv műsort eléggé nehézkes felvenni a tvről és meg is nézni.Van ien nem tagadom.de sokba kerül és negyon kevés embernek adatik meg ennek a megvétele.De Sw szinten tényleg utolsó mert a sorozat szerintenm már csak DVD-n fogjönni ha minden igaz.Mint a Clone wars esetében.

Hozzászólás ideje:

Mivel nincs videomagnóm ezért csak a Dvd jöhet számításba.De ha lenne szerintem akkor se venném meg,mert minek.Minőségben fel se veszi a versenyt a dvd-vel,szörnyülködni meg minek ráadásul a ROTS és szerintem a többi is ki fog jönni szinkronosan.Tényleg akkor minek? :D

Hozzászólás ideje:
Tényleg akkor minek? :D

Nosztalgiából, hogy teljes legyen a gyüjtemény. Egyszer még sokat érhet egy eredeti VHS kiadás. :P

Lehet,hogy igazad van,de szerintem egy rajongó nem fog túladni egy ilyen ereklyén,ha egyáltalán a Vhs az lesz. :P

Hozzászólás ideje:
Természetesen én sem akarok nyerészkedni rajta. Csupán majd ha vén trotty leszek, majd az orra alá dörgölöm a kiscsikónak, hogy "kisfiam ilyen egy SW kiadás VHS-ben". :D

Hát mint kuriózum,biztos érdekes lesz neki. :wink: Vagy megmosolyogtató. :P

Hozzászólás ideje:
Ha SW fanatikus, akkor nyilván fogja majd értékelni. :P

Hát SW fan lesz akkor por és légmentes üvegvitrinbe fogja tenni és felvágásképpen néha megengedi a barátainak,hogy megnézzék.Mármint az üvegen kívül,de azt is csak futólag :D

Hozzászólás ideje:

Nekem mindenképpen lesz VHS-n, mert a másik öt is megvan eredetiben. Ja, és anyu VHS-n néz filmet, botrány is lenne, ha nem vennénk meg :D

Dvd-ből ez lesz az első, amit megveszek eredetiben.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ami engem illet, nekem az új részek vannak meg Vhs-en, az eredeti trilogynak eredeti DVD kiadás dukál:) De ezt már csak DVD-n veszem meg (bocs, de nem tudom megállni: ha megveszem, mert lehet, hogy nem - nincs pénzem :) - ilyen esetben jön a "kalózkodás".) Szóval nálunk az a gond, hogy nincs DVD lehátszó, a gépemen meg hovatovább egy éve nem tudok lejátszani vmiért DVD filmet, ami meg rohadtra idegesít. De ez van. :)

Donát.

Hozzászólás ideje:

Ezt sajnálattal olvastam. A pénz nagy úr, már én is mondtam le miatta nagyon fontos dolgokról, meg tudlak érteni. Esetleg szülőktől karácsonyra. Ilyenkor ez lehet az egyik megoldás. Ha hajlanak rá :) Vagy marad a kalózváltozat.

Dvd lejátszóm nekem sem olyan régóta van. Az eredeti trilógiára dühös lettem, azért nincs meg. Majd egyszer.

Hozzászólás ideje:

Arra gondoltam, amit írtál :)

Tudom, hogy milyen szülőktől függő gyerkőcnek lenni, én is voltam benne, még élénken él az emlékezetemben :) Még kazettát sem vehettem.

Hozzászólás ideje:

Nekem már nemhiszem hogy beleférne a keretbe a VHS.Úgyis megveszem a DVDt, és úgyis rossz a VHS lejátszóm, és a szinkron miatt se kell.Bár kellene a gyüjteménybe :cry:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Vhs hozza a szokásos színvonalat, néhány nem várt dologtól, ami csak azért nem várt, mert az eddigiekben nem ez volt.

Én nem láttam feliratos-szélesvásznú megjelenést. Nekem nem hiányzik, de ha azt akartam volna összegyűjteni akkor most mérges lennék.

A prequelek a moziban magyar film eleji bevezető felirattal indultak. A videó kazin is magyarul indultak ebből kifolyólag. A sitheknél angol a felirat és fehér magyar felirat indít. A film végén a felirat előtti utolsó snitt szélesvásznú, hogy a felirat ne lógjon ki, így volt az ep1-nél is, de az ep2nél is, csak ott kinyújtották a képet 4:3-as arányra, ami borzalmasan elnyújtott embereket eredményezett, így teljesen kizökkentve az esküvőből. Legalább a betűket ott jobban lehetett olvasni :). Film végén nem írják ki a magyarhangokat, eddig a felirat után mindig kiírták, a moziban pedig azelőtt, mielőtt a betűk megindulnak fölfelé.

Nincs semmi extra a film után se feliratos kivágott jelenetek se semmi.

Hozzászólás ideje:
Hm... hát látszik, hogy a FOX magasról lecsokizta a VHS kiadást, ennél fogva valószínűleg az Intercom is...

Biztos, hogy a dvdszikron miatt elsősorban arra a bevételre összpontosítottak.

Egyébként az Auchanban 2490Ft a VHS.

Hozzászólás ideje:
Úgy látszik a VHS kiadáson is lesznek érdekességek a filmen kívül, ugyanis 280 perc a játékidő. Lehet, hogy csak elírták? :peace:

Elírhatták, nekem megvan és egy perc sötétség van a felirat után, azt kész. De lehet, hogy az előtte lévő, a Lopás bűn című elrettentő reklámot számolják bele. Bár nem értem, miért pont az eredeti filmre teszik ezt rá, miért azt szivatják aki megvette. Nyomassák inkább a tv-ben. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.