Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. fél keze fa, és egyik lába, valamint a másik bokája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A lábujja (most akkor -1 pontom lesz?). Ilyen szereplőre nem is emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Pildi dübörög ?Cecey meglátta a vitézeket. Fölkelt, és eléjük baktatott. Furcsa járása volt az öregúrnak: az egyik lába nem hajlott térdben, a másik nem hajlott bokában. De hogy is hajlott volna, mikor fából volt mind a kettő. És a jobb keze is hiányzott: a vászonzeke ujja csak lötyögött a csuklóján.? Ki főzte a raboknak a vacsorát, és miért hagyták azt nekik a törökök? (fél-fél pont) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A lábujja (most akkor -1 pontom lesz?). Ilyen szereplőre nem is emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A lábujja (most akkor -1 pontom lesz?). Ilyen szereplőre nem is emlékszem Éva apja. Én sem emlékeztem rá, de már valami rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A szakács, és azért, mert ők nem tudtak főzni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Pildi dübörög ?Cecey meglátta a vitézeket. Fölkelt, és eléjük baktatott. Furcsa járása volt az öregúrnak: az egyik lába nem hajlott térdben, a másik nem hajlott bokában. De hogy is hajlott volna, mikor fából volt mind a kettő. És a jobb keze is hiányzott: a vászonzeke ujja csak lötyögött a csuklóján.? Ki főzte a raboknak a vacsorát, és miért hagyták azt nekik a törökök? (fél-fél pont) Na ez passz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Éva apja ott sem volt.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Éva apja. Én sem emlékeztem rá, de már valami rémlik. Nekem is jön elő pár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. András kocsis, és nem ízlett a törököknek, mert túl paprikás volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. No, legalább annyit írjatok, mitől különéleges a magyar konyha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. No, legalább annyit írjatok, mitől különéleges a magyar konyha A tepertőtől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Pildi tovább dübörög, fél pont a paprikáést! De nem András a kocsis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A szakács, és azért, mert ők nem tudtak főzni Tök logikus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Nem a cigány csávó volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Sárközy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Nem olvasnátok utána gyorsan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Pildi tovább dübörög, fél pont a paprikáést! De nem András a kocsis. Együtt dübörgünk Pannival Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Nem olvasnátok utána gyorsan? Nekem már nincs meg a könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Nem olvasnátok utána gyorsan? Ha ki tudod várni azt a fél órát, amíg előkerítem a könyvet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Együtt dübörgünk Pannival Még a végén megfelezzük a pontjaitokat a fair play nevében ;-) http://mek.niif.hu/00600/00656/html/index.htm Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Nem olvasnátok utána gyorsan? Nálunk a 27. oldalon ez szerepel: "András kocsis olyan pofont kapott, hogy két ölet repült a kalapja. ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Még a végén megfelezzük a pontjaitokat a fair play nevében ;-) http://mek.niif.hu/00600/00656/html/index.htm Ám legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Teringettét, ezt én néztem el! Valamiért Matyit írtam.... A lónak négy nyelve van, mégis botlik. Ezer bocsánat! Fél pont levonás nekem Milyen a török lába nyoma? (tulajdonságonként fél pont) Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Írhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hajrá! Ezt meg tedd el télire, hátha addig kisül, ki a szakács a törököknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Milyen a török lába nyoma? (tulajdonságonként fél pont) (ide is beírom: az előző kérdésnél Pildinek volt igaza, én meg elnéztem) Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hosszú, széles, mély Azt hiszem, a tudásom kimerül abban, hogy meg tudnám válaszolni azt a kérdést, hogy: Hány szeme van a félszemű Jumurdszáknak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Sarkalatlan csizmanyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (ide is beírom: az előző kérdésnél Pildinek volt igaza, én meg elnéztem) Hát akkor most levonunk tőled 1 pontot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.