Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Jókaitól inkább egy vékonyabb kötetet, ha végül ő marad :D

Hmm... sci-fiből meg ott van mindjárt a Dűne-univerzum, de valószínűleg azt senki nem választaná, én is csak azért, mert jó pár könyvet olvastam :D

Az eredeti Dűne sztorit jó párszor olvastam, úgyhogy azt még én is választanám. A többi könyvről mondjuk speciel lövésem sincs :D

Sci-fiben is benne lennék.

Csodálom, hogy Harry Pottert és Gyűrűk Urát még senki nem vetette fel :D

Hozzászólás ideje:
Biztos, mert olyasmire vágyunk, amit régen olvastunk. :D Az Egri csillagok sem éppen mai kedvenc. :)
Hozzászólás ideje:
Itt van a polcomon :D

De akkor már inkább A nyomorultak, mindkettőt egyforma régen olvastam :P

Na ezek aztán tényleg igazi ínyencségek. :D De félő, hogy kevesen versenyeznénk. :P

Sci-fi-ben én is benne vagyok, azon belül is az asimovi világ :)
Alapítvány-könyvek terén egyetértek. :D

Péntek ugyanígy? Vagy lehet korábban?
Ha kérhetem, ne legyen korábban. :D Kicsiket le kell fektetnem előtte, mert különben nem tudok játszani.
Hozzászólás ideje:
Az eredeti Dűne sztorit jó párszor olvastam, úgyhogy azt még én is választanám. A többi könyvről mondjuk speciel lövésem sincs :D

Sci-fiben is benne lennék.

Az akár maradhatna is talomban (mármint A Dűne című könyv a folytatások és előzmények nélkül), hátha végül befutó lesz :D

Sci-fiből mi lenne jó?

Ehh... meg sem fordult a fejünkben :)

Hozzászólás ideje:

Na akkor szűkítsük kettőre a kérdést: Asimov vagy Dűne? És ha Asimov, akkor melyik könyv? (Pont ma láttam az I, robot - ot könnyített angol nyelven, novellánként 2-3 kérdésre jónak tűnik.) És ki vállalja a kvíz írását? Aztán utána lehet Jókai. Vagy GyU, Potter, hogy változatos legyen a felhozatal :)

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Ok jó a péntek. Különben nagyon élveztem a tegnapi quizt és rá kellett jönnöm hogy kevesebbre emlékszem mint gondoltam. Pedig a nyolcvanas években vagy 15-ször elolvastam annyira tetszett.

Hozzászólás ideje:

?- Nem történt semmi! - kiáltozta jobbra-balra. - Csak huszonnégy tonna puskapor volt a sekrestyében!?

Ki robbantotta fel azt a huszonnégy tonna puskaport, és miért? (egész válasz egy pont)

Hozzászólás ideje:

Miklós diák, mert a törököt különben a várba kellett volna vezetnie.

De nem kéne a kérdésekkel megvárni most már a többieket? Egyedül nem lenne jó játszani...

Hozzászólás ideje:

Jó, akkor a köv kérdés akkor ha a többiek újra hallatnak magukról itt a topikban. HAHÓ TÖBBIEK!

Pildi: ezt a választ hozzás vagy Pannihoz írjam? Vagy feleztek?

Hozzászólás ideje:
Jó, akkor a köv kérdés akkor ha a többiek újra hallatnak magukról itt a topikban. HAHÓ TÖBBIEK!

Pildi: ezt a választ hozzás vagy Pannihoz írjam? Vagy feleztek?

Ezt még egyedül írtam, de már szóltam neki, így a következőt már lehet felezni. :cool:
Hozzászólás ideje:

Na jó! ez úgyis eltart majd egy ideig, mire kikeresitek.

„A török nem ügyelt rá. A várból mindig dobáltak rájuk. Kő, csont, repedt fazék, döglött macska s miefféle repült közéjük minden percben. Az arasznyi széles szalonnadarabok a sok minden között fel se ötlöttek. Ha éppen meg is nézte valamelyik, vagy nem ismerte, mire való, vagy ha ismerte, utálattal nézte.”

Bornemissza Gergely parancsára a szalonnán kívül még mivel „járult hozzá” a védelem a török építkezéséhez? (összetevőnként fél pont)

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
Pildinél van kétszer fél pont. Kihez írhatom őket?
Már felezheted. :cool: Közös válasz volt.
Hozzászólás ideje:

Én nem szeretnék a könyv ben keresgélni, hanem inkább fejből válaszolni. :cool: Persze nem tudom, Frenkie hogy van vele...

De talán jobb lenne haladni tovább.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Én nem szeretnék a könyv ben keresgélni, hanem inkább fejből válaszolni. :cool: Persze nem tudom, Frenkie hogy van vele...

De talán jobb lenne haladni tovább.

Én is így vagyok vele.

Hozzászólás ideje:

Gondoltam, megvárjuk MissKarrdét de enyi idő alatt elő kellett volna kerülnie. Miért nem olvastátok el azt a hátralevő pár oldalt? :cool:

Felőlem mehetünk tovább, ha Frenkie is úgy gondolja.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.