Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Jókaitól inkább egy vékonyabb kötetet, ha végül ő marad Hmm... sci-fiből meg ott van mindjárt a Dűne-univerzum, de valószínűleg azt senki nem választaná, én is csak azért, mert jó pár könyvet olvastam Az eredeti Dűne sztorit jó párszor olvastam, úgyhogy azt még én is választanám. A többi könyvről mondjuk speciel lövésem sincs Sci-fiben is benne lennék. Csodálom, hogy Harry Pottert és Gyűrűk Urát még senki nem vetette fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Csodálom, hogy Harry Pottert és Gyűrűk Urát még senki nem vetette fel Biztos, mert olyasmire vágyunk, amit régen olvastunk. Az Egri csillagok sem éppen mai kedvenc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Itt van a polcomon De akkor már inkább A nyomorultak, mindkettőt egyforma régen olvastam Na ezek aztán tényleg igazi ínyencségek. De félő, hogy kevesen versenyeznénk. Sci-fi-ben én is benne vagyok, azon belül is az asimovi világ Alapítvány-könyvek terén egyetértek. Péntek ugyanígy? Vagy lehet korábban? Ha kérhetem, ne legyen korábban. Kicsiket le kell fektetnem előtte, mert különben nem tudok játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Az eredeti Dűne sztorit jó párszor olvastam, úgyhogy azt még én is választanám. A többi könyvről mondjuk speciel lövésem sincs Sci-fiben is benne lennék. Csodálom, hogy Harry Pottert és Gyűrűk Urát még senki nem vetette fel Az akár maradhatna is talomban (mármint A Dűne című könyv a folytatások és előzmények nélkül), hátha végül befutó lesz Sci-fiből mi lenne jó? Ehh... meg sem fordult a fejünkben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Na ezek aztán tényleg igazi ínyencségek. De félő, hogy kevesen versenyeznénk. Én is attól tartok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. (szerkesztve) Na akkor szűkítsük kettőre a kérdést: Asimov vagy Dűne? És ha Asimov, akkor melyik könyv? (Pont ma láttam az I, robot - ot könnyített angol nyelven, novellánként 2-3 kérdésre jónak tűnik.) És ki vállalja a kvíz írását? Aztán utána lehet Jókai. Vagy GyU, Potter, hogy változatos legyen a felhozatal Szerkesztve: 2010. Október 27. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Ok jó a péntek. Különben nagyon élveztem a tegnapi quizt és rá kellett jönnöm hogy kevesebbre emlékszem mint gondoltam. Pedig a nyolcvanas években vagy 15-ször elolvastam annyira tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Az Én, a Robotot lehet, hogy bevállalom, de csak majd egy későbbi időpontra. Elég rég olvastam, de tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Na én itt vagyok. Lesz ma folytatás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Én is itt vagyok, csak a kvízmester késik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Én is vagyok, bár sokat érdemben nem tudok ma sem hozzátenni. Sebaj, olvaslak titeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Bocsánat, azt hittem, hamarabb hazaérek. A következő hozzászólásom már a következő kérdés lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. ?- Nem történt semmi! - kiáltozta jobbra-balra. - Csak huszonnégy tonna puskapor volt a sekrestyében!? Ki robbantotta fel azt a huszonnégy tonna puskaport, és miért? (egész válasz egy pont) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Miklós diák, mert a törököt különben a várba kellett volna vezetnie. De nem kéne a kérdésekkel megvárni most már a többieket? Egyedül nem lenne jó játszani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Jó, akkor a köv kérdés akkor ha a többiek újra hallatnak magukról itt a topikban. HAHÓ TÖBBIEK! Pildi: ezt a választ hozzás vagy Pannihoz írjam? Vagy feleztek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Itt vagyok újra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Jó, akkor a köv kérdés akkor ha a többiek újra hallatnak magukról itt a topikban. HAHÓ TÖBBIEK! Pildi: ezt a választ hozzás vagy Pannihoz írjam? Vagy feleztek? Ezt még egyedül írtam, de már szóltam neki, így a következőt már lehet felezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. OK, az úgyis egy jó hosszú kérdés lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Ok, hogy hosszú lesz, de el kellene kezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. (szerkesztve) Na jó! ez úgyis eltart majd egy ideig, mire kikeresitek. „A török nem ügyelt rá. A várból mindig dobáltak rájuk. Kő, csont, repedt fazék, döglött macska s miefféle repült közéjük minden percben. Az arasznyi széles szalonnadarabok a sok minden között fel se ötlöttek. Ha éppen meg is nézte valamelyik, vagy nem ismerte, mire való, vagy ha ismerte, utálattal nézte.” Bornemissza Gergely parancsára a szalonnán kívül még mivel „járult hozzá” a védelem a török építkezéséhez? (összetevőnként fél pont) Szerkesztve: 2010. Október 29. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Lelöktek pár tüzes kereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Az a megkoronázása volt az építkezésnek. Fél pont már megvan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. cserépbombát, szurtos szalmakoszorút - én többre nem emlékszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Ha jól emlékszem felhasználták a védők által ledobott dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Pildinél van kétszer fél pont. Kihez írhatom őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Pildinél van kétszer fél pont. Kihez írhatom őket? Már felezheted. Közös válasz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. OK. Várom a többi komponenst! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. (szerkesztve) Én nem szeretnék a könyv ben keresgélni, hanem inkább fejből válaszolni. Persze nem tudom, Frenkie hogy van vele... De talán jobb lenne haladni tovább. Szerkesztve: 2010. Október 29. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Én nem szeretnék a könyv ben keresgélni, hanem inkább fejből válaszolni. Persze nem tudom, Frenkie hogy van vele...De talán jobb lenne haladni tovább. Én is így vagyok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Gondoltam, megvárjuk MissKarrdét de enyi idő alatt elő kellett volna kerülnie. Miért nem olvastátok el azt a hátralevő pár oldalt? Felőlem mehetünk tovább, ha Frenkie is úgy gondolja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.