Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dzséjt:

Ahol a zöld robbanás van az egy jelenet lehet a filmből.

Lehet hogy Finn és Poe több ilyen közül köt el egyet. Sőt valószínű.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt:

Ahol a zöld robbanás van az egy jelenet lehet a filmből.

Lehet hogy Finn és Poe több ilyen közül köt el egyet. Sőt valószínű.

Nyilván a film egy jelenetét akarták megidézni, tudjuk is, hogy melyiket, de ez a résztvevőkről nem mond el semmit. A pilótafülkében például biztos nem egy Poe és Finn, hanem egy ugyanolyan szimpla kis pilóta figura ücsörög, mint amit többet is láthatunk a képeken. Vagy egy rohamosztagos. Vagy senki. Most akkor ebből vonjuk le azt a következtetést, hogy szimpla, névtelen Első Rend pilóták vagy rohamosztagosok lövöldöznek abba a jelenetben, vagy megbolondult, pilóta nélküli gépek?

Könnyen lehet, hogy jelenleg még csak ezt az egy típust gyártotta le a játékgyártó, és ezért ezekből építették fel a diorámát. Nem azt mondom, hogy nem lehet több a filmben ebből a típusból, bár az a piros festés nekem egyediséget sugall, de lehet, hogy csak afféle századjel - de magából a típusból még ennek ellenére is lehet, hogy több van. Viszont pusztán játékokból, pláne bemutatóra kivitt játékokból, ahol inkább a látványosság, semmit az autentikusság számít, ne vonjunk le semmiféle következtetést. Ezekre is ugyanaz áll, mint amit a múltkor a legós dobozokról írtam. Ezek játékok, hosszú hónapokkal a film elkészülte előtt tervezik meg őket, a gyártás is elhúzódik, a bemutatójuk úgy szintén. Ráadásul mindent alárendelnek annak, hogy a helyszínen jól nézzen ki. Ennek tükrében felépíthetik az Ellenállók bázisát akár T-65-ösökkel is, vagy jövő héten akár láthatunk egy ugyanilyen diorámát teljesen más TIE vadászokkal.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Bob Iger már látta a filmet a legtöbb effekt és zene nélkül. ennek ellenére már alig várja, hogy a világ is láthassa amit ő. Nem csodálom, hogy várja! Ha senkit se érdekelne, nem lenne pénz kiflire. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Irigylem az öreg Bobot, na de azért megéri várni azokra az effektekre és főképp a zenére. Már kevesebb mint 5 hónap... :)

Hozzászólás ideje:

Kevenc ebay-es legófigura forrásom már hirdet két db ep7-es figet, ha igaz.

Az előbbi Phasma, a másik pedig Rey lenne..

Eddig még nem árultak gagyi vagy csinált figurákat, szóval megosztom veletek.

phasma_rey_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Annyi gáz azért, hogy egy króm rohamoszit sötétszürkében adnak ki..

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Annyi gáz azért, hogy egy króm rohamoszit sötétszürkében adnak ki..

Arany C-3PO-t meg, hát én nem is tudom, milyen színű az, pisasárga? :) Ismerve a krómozott legoalkatrészek kopási sebességét, részint nem bánom. Viszont tényleg jól festene egy Phasma úgy. Talán valami limitáltban, mint az arany C-3PO, ez is kijön.

Hozzászólás ideje:

Igen. Szokatlan egy ázsiai az sw-ben. Abrams láthatólag színesítette a casting-ot! :P

Már a jedi visszatérben is előfordulnak, mint lázadó pilóták az endori csatában. Csak hamar elhaláloznak.

Hozzászólás ideje:

Oké, rendben; trailer ősszel..oké rendben, hogy a sztori titokban..Utóbbi biztos, hogy így van jól!

De 5 hónappal a premier előtt lehetne már egy hivatalos poszterünk.-ami különbözik a logótól.. Nem kis falat kenyér volna!

Hozzászólás ideje:

És? Mármint általánosan és. Nem értem, miért lett hírérték annyi helyen, hogy a filmben nem említik a midi-chlorianokat. Mintha ez az eddigi hat Star Wars filmből négyről nem lenne elmondható. Nem említik benne a midiket, nem nagy ügy. Mondjuk a cikk szerzője kicsit messzire szaladt, hogy már az egész jövőt emlegeti, kivétel a spin-offokat, mert ki tudja, mit hoz még a jövő. Egyelőre maradhatnának az ep7-nél. Amúgy a spoilermentes topicban ott az interjú, amiben Abramst megkérdezték erről, igen "komoly" kérdések kereszttüzében. :)

Hozzászólás ideje:

Ráadásul ezt még nem is tartom prequel-fricskának.

Ahogy a PT konkrét magyarázatot adott Vaderre, úgy az Erőre is. Na és?

Az OT ben így ezek már elvannak a saját lábukon. (ne menjünk bele, hogy amúgy is elvoltak..)

Miért lenne a ST ben ez másképp?

Ami ez ep IV ben működött, az a VII ben is fog. Szóval nem PT szuri, hogy nem lesznek tárgyalva a midi-k. Egyenes következmény ez.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végre látjuk más szögből is a trailer után. Elég masszív hajónak néz ki. Tetszik, hogy azért jóval másabb mint az elődje. A Venator és a későbbi Csillagrombolók között szerintem nagyobb a hasonlóság. Szuper!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

És? Mármint általánosan és. Nem értem, miért lett hírérték annyi helyen, hogy a filmben nem említik a midi-chlorianokat. Mintha ez az eddigi hat Star Wars filmből négyről nem lenne elmondható. Nem említik benne a midiket, nem nagy ügy. Mondjuk a cikk szerzője kicsit messzire szaladt, hogy már az egész jövőt emlegeti, kivétel a spin-offokat, mert ki tudja, mit hoz még a jövő. Egyelőre maradhatnának az ep7-nél. Amúgy a spoilermentes topicban ott az interjú, amiben Abramst megkérdezték erről, igen "komoly" kérdések kereszttüzében. :)

Csak érdekességként raktam be. Nem vontam le belőle rossz következtetést. Az általad említett interjút nem láttam. Én örültem volna ha szóba kerülnek újra a midi-chlorianok kapcsolatot teremtve a prequellel. De ez az én problémám. Nem kell mindent támadásnak venni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.