Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 26. Pedig ez lehetett a történet, mert már nem található az oldal. Valaki nem mentette ki a teljes szöveget? Csak megváltozott a link címe. De továbbra is eltudod olvasni a TheForce.Net-en ITT. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 27. Dzséjt: Ahol a zöld robbanás van az egy jelenet lehet a filmből. Lehet hogy Finn és Poe több ilyen közül köt el egyet. Sőt valószínű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 27. Dzséjt: Ahol a zöld robbanás van az egy jelenet lehet a filmből. Lehet hogy Finn és Poe több ilyen közül köt el egyet. Sőt valószínű. Nyilván a film egy jelenetét akarták megidézni, tudjuk is, hogy melyiket, de ez a résztvevőkről nem mond el semmit. A pilótafülkében például biztos nem egy Poe és Finn, hanem egy ugyanolyan szimpla kis pilóta figura ücsörög, mint amit többet is láthatunk a képeken. Vagy egy rohamosztagos. Vagy senki. Most akkor ebből vonjuk le azt a következtetést, hogy szimpla, névtelen Első Rend pilóták vagy rohamosztagosok lövöldöznek abba a jelenetben, vagy megbolondult, pilóta nélküli gépek? Könnyen lehet, hogy jelenleg még csak ezt az egy típust gyártotta le a játékgyártó, és ezért ezekből építették fel a diorámát. Nem azt mondom, hogy nem lehet több a filmben ebből a típusból, bár az a piros festés nekem egyediséget sugall, de lehet, hogy csak afféle századjel - de magából a típusból még ennek ellenére is lehet, hogy több van. Viszont pusztán játékokból, pláne bemutatóra kivitt játékokból, ahol inkább a látványosság, semmit az autentikusság számít, ne vonjunk le semmiféle következtetést. Ezekre is ugyanaz áll, mint amit a múltkor a legós dobozokról írtam. Ezek játékok, hosszú hónapokkal a film elkészülte előtt tervezik meg őket, a gyártás is elhúzódik, a bemutatójuk úgy szintén. Ráadásul mindent alárendelnek annak, hogy a helyszínen jól nézzen ki. Ennek tükrében felépíthetik az Ellenállók bázisát akár T-65-ösökkel is, vagy jövő héten akár láthatunk egy ugyanilyen diorámát teljesen más TIE vadászokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. (szerkesztve) Bob Iger már látta a filmet a legtöbb effekt és zene nélkül. ennek ellenére már alig várja, hogy a világ is láthassa amit ő. Nem csodálom, hogy várja! Ha senkit se érdekelne, nem lenne pénz kiflire. Szerkesztve: 2015. Július 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Irigylem az öreg Bobot, na de azért megéri várni azokra az effektekre és főképp a zenére. Már kevesebb mint 5 hónap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Szeptemberben indul be a marketing gépezet, én már azt várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Ken Leung karaktere is lelepleződött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Király! Ő akkor most egy lázadó tábornok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Vagy vietnami. Tetszik ez az egyszerű, letisztult egyenruha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Valóban jó és a karakter is szimpatikus így elsőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Király! Ő akkor most egy lázadó tábornok? Egy kung fu mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Igen. Szokatlan egy ázsiai az sw-ben. Abrams láthatólag színesítette a casting-ot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. (szerkesztve) Kevenc ebay-es legófigura forrásom már hirdet két db ep7-es figet, ha igaz. Az előbbi Phasma, a másik pedig Rey lenne.. Eddig még nem árultak gagyi vagy csinált figurákat, szóval megosztom veletek. Annyi gáz azért, hogy egy króm rohamoszit sötétszürkében adnak ki.. Szerkesztve: 2015. Július 31. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Annyi gáz azért, hogy egy króm rohamoszit sötétszürkében adnak ki.. Arany C-3PO-t meg, hát én nem is tudom, milyen színű az, pisasárga? Ismerve a krómozott legoalkatrészek kopási sebességét, részint nem bánom. Viszont tényleg jól festene egy Phasma úgy. Talán valami limitáltban, mint az arany C-3PO, ez is kijön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Újabb bolygónév: Takodana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 31. Igen. Szokatlan egy ázsiai az sw-ben. Abrams láthatólag színesítette a casting-ot! Már a jedi visszatérben is előfordulnak, mint lázadó pilóták az endori csatában. Csak hamar elhaláloznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Újabb bolygónév: Takodana. Jól hangzik, már csak az a kérdés, melyik bolygó lesz ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. (szerkesztve) Valamilyen csata lesz ott mert Battle of Takodana -ként hivatkozik rá a Lego. Szerkesztve: 2015. Augusztus 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Akkor ez az a bolygó lehet, aminek felszíne fölött az X-szárnyúak röpködtek a trailerben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Akkor ez lehet a kastély helye is. Még mindig azt gondolom, hogy azt támadják. Szerintem az Kylo Ren főhadiszállása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 3. Oké, rendben; trailer ősszel..oké rendben, hogy a sztori titokban..Utóbbi biztos, hogy így van jól! De 5 hónappal a premier előtt lehetne már egy hivatalos poszterünk.-ami különbözik a logótól.. Nem kis falat kenyér volna! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Nem tudom, erről volt-e már szó, de a wiki szerint már három karakternek a magyar hangja is megvan: https://hu.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Az_%C3%A9bred%C5%91_Er%C5%91 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Hoppá. http://nerdist.com/j-j-abrams-says-no-midi-chlorians-in-star-wars-the-force-awakens/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. És? Mármint általánosan és. Nem értem, miért lett hírérték annyi helyen, hogy a filmben nem említik a midi-chlorianokat. Mintha ez az eddigi hat Star Wars filmből négyről nem lenne elmondható. Nem említik benne a midiket, nem nagy ügy. Mondjuk a cikk szerzője kicsit messzire szaladt, hogy már az egész jövőt emlegeti, kivétel a spin-offokat, mert ki tudja, mit hoz még a jövő. Egyelőre maradhatnának az ep7-nél. Amúgy a spoilermentes topicban ott az interjú, amiben Abramst megkérdezték erről, igen "komoly" kérdések kereszttüzében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Ráadásul ezt még nem is tartom prequel-fricskának. Ahogy a PT konkrét magyarázatot adott Vaderre, úgy az Erőre is. Na és? Az OT ben így ezek már elvannak a saját lábukon. (ne menjünk bele, hogy amúgy is elvoltak..) Miért lenne a ST ben ez másképp? Ami ez ep IV ben működött, az a VII ben is fog. Szóval nem PT szuri, hogy nem lesznek tárgyalva a midi-k. Egyenes következmény ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Ahogy a PT konkrét magyarázatot adott Vaderre, úgy az Erőre is. Az Erőre is? Valamiről lemaradtam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Egy játékdoboz oldalán látható az új csillagromboló (itt a középső kép az érdekes, az alsó nem azt jelzi hogy igy nyilik szét az űrhajó; a Falcon is ugyanilyen szétnyitható lesz) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. (szerkesztve) Végre látjuk más szögből is a trailer után. Elég masszív hajónak néz ki. Tetszik, hogy azért jóval másabb mint az elődje. A Venator és a későbbi Csillagrombolók között szerintem nagyobb a hasonlóság. Szuper! Szerkesztve: 2015. Augusztus 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Az Erőre is? Valamiről lemaradtam? Nem, bocs..nem voltam pontos, jogos.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. És? Mármint általánosan és. Nem értem, miért lett hírérték annyi helyen, hogy a filmben nem említik a midi-chlorianokat. Mintha ez az eddigi hat Star Wars filmből négyről nem lenne elmondható. Nem említik benne a midiket, nem nagy ügy. Mondjuk a cikk szerzője kicsit messzire szaladt, hogy már az egész jövőt emlegeti, kivétel a spin-offokat, mert ki tudja, mit hoz még a jövő. Egyelőre maradhatnának az ep7-nél. Amúgy a spoilermentes topicban ott az interjú, amiben Abramst megkérdezték erről, igen "komoly" kérdések kereszttüzében. Csak érdekességként raktam be. Nem vontam le belőle rossz következtetést. Az általad említett interjút nem láttam. Én örültem volna ha szóba kerülnek újra a midi-chlorianok kapcsolatot teremtve a prequellel. De ez az én problémám. Nem kell mindent támadásnak venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.