Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Az tényleg nagyon jó ár érte! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. (szerkesztve) A pécsi MM-ben egy ezres volt. Utolsó darab. Lecsaptam rá rögtön. Szerkesztve: 2017. Március 14. - A pécsi Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. (szerkesztve) A pécsi MM-ben egy ezres volt. Utolsó darab. Lecsaptam rá rögtön. Az szép volt! Gratula! Ingyen volt, nincs mit szépíteni! Szerkesztve: 2017. Március 14. - csoli1138 Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Az szép volt! Gratula! Ingyen volt, nincs mit szépíteni! Köszönöm. És mondok még valamit. A Saga BD-k (6 rész, külön) fémtokos változatai 2500 FT-ra voltak leárazva. A szívem szakadt meg, de otthagytam. Nem volt 15000 Ft-unk erre. Nem véletlenül lamentáltam a multkor a RO fémtokon, meghogy, jól néznének ki együtt. Ott volt, lehetett volna, de csak pénzkidobás lett volna, és arra most nincs lehetősége a családnak. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Köszönöm. És mondok még valamit. A Saga BD-k (6 rész, külön) fémtokos változatai 2500 FT-ra voltak leárazva. A szívem szakadt meg, de otthagytam. Nem volt 15000 Ft-unk erre. Nem véletlenül lamentáltam a multkor a RO fémtokon, meghogy, jól néznének ki együtt. Ott volt, lehetett volna, de csak pénzkidobás lett volna, és arra most nincs lehetősége a családnak. Azért jó, hogy szóltál! Legközelebb benézek. Szerintem még így is megmaradhatnak egy darabig. De ez már nagyon az alja! Amúgy az ep7 zene a deluxe volt? (Színes logós o-ring kívül és két exkluzív koncepció rajz benne?) Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Azért jó, hogy szóltál! Legközelebb benézek. Szerintem még így is megmaradhatnak egy darabig. De ez már nagyon az alja! Amúgy az ep7 zene a deluxe volt? (Színes logós o-ring kívül és két exkluzív koncepció rajz benne?) Hát ezt benéztem, a szavadból úgy gondoltam nem érdekelhet nagyon a fémtokos változat. De a sor nem volt teljes, valamelyik OT film hiányzott, viszont az EP I-ből volt vagy 10 db. Ma bent voltam az MM-ben és már nem voltak meg. A filmzene: lakkozott fekete borító, rajta a csillagok, fénylő pontokként ragyognak a fény felé fordítva. A SW felirat dombornyomott, arany szegéllyel nyomtatva (tehát nem telt SW logó). Kis füzet, semmi o-ring, és koncept rajz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hát ezt benéztem, a szavadból úgy gondoltam nem érdekelhet nagyon a fémtokos változat. De a sor nem volt teljes, valamelyik OT film hiányzott, viszont az EP I-ből volt vagy 10 db. Ma bent voltam az MM-ben és már nem voltak meg. A filmzene: lakkozott fekete borító, rajta a csillagok, fénylő pontokként ragyognak a fény felé fordítva. A SW felirat dombornyomott, arany szegéllyel nyomtatva (tehát nem telt SW logó). Kis füzet, semmi o-ring, és koncept rajz. Értem akkor nem a DeLuxe, de akkor is több mint kiváló vétel! A BD-kkel kapcsolatban átnyargalunk a topicjába! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Lehet, hogy érdemes lenne beugranom az MM-be a héten Több üzletük is két köpésre van az útvonalamtól. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Ne hagyd ki ennyiért! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Holnap beugrom, és meglátjuk, mi adódik Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. (szerkesztve) Holnap beugrom, és meglátjuk, mi adódik Majd írd be ide mit találtál! Szerkesztve: 2017. Március 16. - csoli1138 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Egyelőre semmit, mert csak egy helyre tudtam bemenni - ahol amúgy is kicsi a készlet -, de foly. köv. a hétvégén Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Csak meglesz az! Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. November 13. Hozzászólás ideje: 2018. November 13. Mivel úgy láttam, hogy többen is örültetek a Rogue One OST+FYC összevágott anyagának tökéletes minőségben, így talán az ep7 is lesz, akinek tetszeni fog ugyanilyen kiszerelésben. 13 perccel hosszabb, mint a kereskedelmi kiadás: Spoiler https://drive.google.com/uc?id=1IXWMONL6mLddf6cbxqiBnNLCJZZwlZuc&export=download jelszó: Its_true_all_of_it Az ep8-ból korábban megosztottam a teljes isolated score-t, ezek után nem tudom, hogy van-e akit érdekel egy mindössze kb. 10 perccel hosszabb OST, persze azért jobb minőségben. 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Az ep7 TELJES(!!!) zenei hanganyaga TÖKÉLETES minőségben. Szívesen. Spoiler https://mega.nz/#!79IiTKZI!GPT2npwdp_9tSDuxnSEkjMo43NxfGCvBfcs66ZcEAqg 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 3. Hozzászólás ideje: 2020. December 3. Olyan ez a téma, mint egy kis szelencébe zárt hegyi levegő. Az ember csak beleszagol...... .... és totálisan beszippantja az ST hangulata. Én már magamnak átkereszteltem a témát Rey Skywalker Theme-re. 3 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 3. Az ST emblematikus témája lett. 2 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 3. Hozzászólás ideje: 2020. December 3. Williams legjobb SW témái között van, az Erő téma, a Birodalmi induló és az Across The Stars méltó társa, csak hogy a TOP TOP TOP dallamokat említsem, amelyek közé Rey témája is bekerült nálam. 2 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.