Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Valójában visszament, ezt onnan tudni, hogy a kronológia szerint az 5x01 Revival ezután játszódik (ebben az évadban sajnos megint összekuszálták az epizódokat). Abban már szét van lőve a kalóztanya és Hondo is beszél Grievous támadásáról. Nem kuszálták össze, csak azt az egyet tették előre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Nem kuszálták össze, csak azt az egyet tették előre. A lineáris menethez képest ennyi is éppen elég. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Az epizódok összekuszálása mást jelent. Ne zavard össze szegényt ha nem muszáj. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Ne kötözködj, mert odalöklek nyolckor a Sith-eknek! A lényeg, hogy az évad kronológiai sorrendjét mondvacsinált okkal megtörték és ez okozhat némi zavart a nézőkben. Így megfelel a megfogalmazás? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megfelelő a terminus. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Ezen gondolkodtam a rész közben is. Azt tudtam, hogy a Hondos rész előbb lett bemutatva (mármint az első epizód), de azt hittem, hogy csak a második epizódhoz képest. Akkor így már ok, bár jó lenne, ha tisztáznák ,hogyan sikerült egy seregnyi droidot elkergetni a kalóztanyáról, mert azt nehezen hiszem, hogy a Köztársaság csakúgy jófejségből megtette volna Hondonak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. (szerkesztve) Lehet, hogy csak lerombolni akarták a bázist. Ha Onderonon nem állomásoztattak seregeket, ha nem volt muszáj, akkor egy kis porfészekre miért áldoztak volna katonákat? Olyan lehetett a helyzet mint az Éjnővéreknél. Oda küldte Dooku Grivit, hogy tanítsa móresre Hondot. Megtette. Szerkesztve: 2013. Január 12. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Hozzászólás ideje: 2013. Január 13. Szerintem is szimplán csak egy kis bosszúhadjárat volt, mert Hondonak már sok volt a rovásán. Elrabolja őt, fegyvereket ad el a szeparatisták ellenségeinek. Kijárt már neki egy tasli. De maga a bolygó nem rendelkezett stratégiai fontossággal, így amikor Hondoék elmenekültek, ők is tovább álltak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 26. Hozzászólás ideje: 2013. Április 26. (szerkesztve) Újra véget ért egy nagyszerű történet szál, ezúttal magyarul. Fantasztikus volt a szinkron és az epizód is. Legalább az utolsó évadnál nincsenek szinkron problémák. Szerkesztve: 2013. Április 26. - Darth Revan9 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Április 26. Hozzászólás ideje: 2013. Április 26. Most újra tudatosult bennem, hogy egy első évados! Obi-wan jóslat valósult meg a részben, ami tök jó dolog. Ügyesen rakták ezt be a Jedi gyerkőcök kalandjába, így megfelelő komplexitást kapott ez az egész. És én is örülök, hogy a szinkront dícsérhetjük eddig. Ez nagy dolog. Barbinek Péter nagyon összenőtt a szereppel az évadok alatt, szuper, hogy végig ő volt és ebben a részben már szinte sziporkázott, nagyon élvezhette is szerintem a munkát! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.