Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

5x09 - A Necessary Bond

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Valójában visszament, ezt onnan tudni, hogy a kronológia szerint az 5x01 Revival ezután játszódik (ebben az évadban sajnos megint összekuszálták az epizódokat). Abban már szét van lőve a kalóztanya és Hondo is beszél Grievous támadásáról.

Nem kuszálták össze, csak azt az egyet tették előre.

Hozzászólás ideje:

Ne kötözködj, mert odalöklek nyolckor a Sith-eknek! :P A lényeg, hogy az évad kronológiai sorrendjét mondvacsinált okkal megtörték és ez okozhat némi zavart a nézőkben. Így megfelel a megfogalmazás? :D

Hozzászólás ideje:

Ezen gondolkodtam a rész közben is. Azt tudtam, hogy a Hondos rész előbb lett bemutatva (mármint az első epizód), de azt hittem, hogy csak a második epizódhoz képest. Akkor így már ok, bár jó lenne, ha tisztáznák ,hogyan sikerült egy seregnyi droidot elkergetni a kalóztanyáról, mert azt nehezen hiszem, hogy a Köztársaság csakúgy jófejségből megtette volna Hondonak.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehet, hogy csak lerombolni akarták a bázist. Ha Onderonon nem állomásoztattak seregeket, ha nem volt muszáj, akkor egy kis porfészekre miért áldoztak volna katonákat? :) Olyan lehetett a helyzet mint az Éjnővéreknél. Oda küldte Dooku Grivit, hogy tanítsa móresre Hondot. Megtette. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Szerintem is szimplán csak egy kis bosszúhadjárat volt, mert Hondonak már sok volt a rovásán. Elrabolja őt, fegyvereket ad el a szeparatisták ellenségeinek. Kijárt már neki egy tasli. De maga a bolygó nem rendelkezett stratégiai fontossággal, így amikor Hondoék elmenekültek, ők is tovább álltak.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Újra véget ért egy nagyszerű történet szál, ezúttal magyarul. Fantasztikus volt a szinkron és az epizód is.

Legalább az utolsó évadnál nincsenek szinkron problémák.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Most újra tudatosult bennem, hogy egy első évados! Obi-wan jóslat valósult meg a részben, ami tök jó dolog.

Ügyesen rakták ezt be a Jedi gyerkőcök kalandjába, így megfelelő komplexitást kapott ez az egész.

És én is örülök, hogy a szinkront dícsérhetjük eddig. Ez nagy dolog.

Barbinek Péter nagyon összenőtt a szereppel az évadok alatt, szuper, hogy végig ő volt és ebben a részben már szinte sziporkázott, nagyon élvezhette is szerintem a munkát! :clap:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.