Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Valószínűleg időként szerepel a filmben, Lucasnak valszeg megtetszett az elnevezés és betette. Pildi, Ody: Az Eu szerint úgy, hogy a Kessel Runt minél rövidebb táv alatt teszed meg, annál sanszosabb, hogy neki rohansz egy aszteroidának. Tehát azzal, hogy 11,5 parsec alatt tette meg, azt bizonygatja, hogy mennyire vagány.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Wiki szerint: A parszek (rövidítve pc) a csillagászatban használt távolság egyik mértékegysége. Az elnevezés a „parallaxis” és „secundum” szavakból származik; nemzetközi jelölése: parsec. Az a távolság, amelyből egy CsE – merőleges rálátás esetén – egy ívmásodperc szög alatt látszik. Egyszerűbb ha azt írod, hogy 1 parsec = 3,25 fényév.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. De ezt nem értem. Hogy lehet egy futamon a távot mérni, ráadásul úgy, hogy az a jó, minél kevesebb... A hiperűrben is belerohanhatunk egy szupernóvába..... stb. szóval az űrben a táv nem mindegy.
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Úgy hogy Solo olyan jól tudott fénysebességben manőverezni az aszteroidák között, hogy kisebb táv megtételével is elért oda Na ok, így már értem.
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. 4. kör Halálcsillag Hány pilóta halt meg az I. Halálcsillag árkában anélkül, hogy megkísérelte volna kilőni a protontorpedóit?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Pildi, Ody: Az Eu szerint úgy, hogy a Kessel Runt minél rövidebb táv alatt teszed meg, annál sanszosabb, hogy neki rohansz egy aszteroidának. Tehát azzal, hogy 11,5 parsec alatt tette meg, azt bizonygatja, hogy mennyire vagány. Így már világos! Át van vágva a gordiuszi csomó.
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. (szerkesztve) 3, a Y-Wingek, Biggs nem számít Szerkesztve: 2013. Január 12. - Merr-Sonn
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. De ezt nem értem. Hogy lehet egy futamon a távot mérni, ráadásul úgy, hogy az a jó, minél kevesebb... A Kessel futam fekete lyukak és csillagok között zajlik, így a navikomputerek bonyolult kerülőutakat számítanak ki. A Falcon - Han közbenjárásával - egy a csillagokhoz és fekete lyukakhoz lényegesen közelebb elhaladó hiperútvonalat számolt ki, így tudott több, mint hat parsecet lefaragni. Az nem tiszta csak, hogy ez miért bizonyítja a Falcon gyorsaságát. Oké, előbb ért oda, de inkább a pilótája vakmerőségét (őrültségét), és a navi komputer biztonsági protokolljainak kiiktatását bizonyítja.
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Eddig nincs jó válasz, és természetesen azok számítanak, akiket a filmben LÁTTUNK is az árokban meghalni.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Merr-Sonn! Nem lehet szerkeszteni!
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Én tudom, de nem mondom meg.
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Akkor a 3 Y szárnyú, Biggs és egy Vörös pilóta, nem jut eszembe a neve, ez 5 szerintem
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Elnézést nem szerkesztek többet
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Nem született jó válasz. 3 Y szárnyú pilóta 2 az első Vörös vezér szakaszából 1 Biggs 2 Tie fighter pilóta = 8
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. A Kessel futam fekete lyukak és csillagok között zajlik, így a navikomputerek bonyolult kerülőutakat számítanak ki. A Falcon - Han közbenjárásával - egy a csillagokhoz és fekete lyukakhoz lényegesen közelebb elhaladó hiperútvonalat számolt ki, így tudott több, mint hat parsecet lefaragni. Az nem tiszta csak, hogy ez miért bizonyítja a Falcon gyorsaságát. Oké, előbb ért oda, de inkább a pilótája vakmerőségét (őrültségét), és a navi komputer biztonsági protokolljainak kiiktatását bizonyítja. Meg a Falcon integritását, hogy kibírta a hatalmas gravitációt.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Nem született jó válasz. 3 Y szárnyú pilóta 2 az első Vörös vezér szakaszából 1 Biggs 2 Tie fighter pilóta = 8 Y szárnyúakból csak ketten haltak meg a vájatban szerintem.
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. (szerkesztve) Ahh, szóval az ellenség is számított. Szerkesztve: 2013. Január 12. - Pildi
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Y szárnyúakból csak ketten haltak meg a vájatban szerintem. Mindhármat szitává lőtte Vader.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Donát: az Arany 5-öst az árkon kívül lőtték le, ellenőrizd. És ha tovább akarok kötözködni, a TIE vadászokon nincs proton torpedó.
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. 4. kör Coruscant Ki jelenti be Padmét, Naboo szenátorát az Episode II elején Palpatine-nak?
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. A TIE fighterekre nem gondoltam
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Egy rodiai, passz nem emlékeszek a nevére.
Ajánlott hozzászólás