Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem az íze miatt kell szereti az alkoholt. :P

Ha nincs élvezeti értéke akkor minek inni. :)

A sör az legalább baromi finom és élmény inni, bor szintén.

Hozzászólás ideje:

Ha nincs élvezeti értéke akkor minek inni. :)

A sör az legalább baromi finom és élmény inni, bor szintén.

Sokan csak a hatása miatt isszák. Legalábbis kevés olyan embert ismerek, aki azért inna vodkát, mert finom. Persze van, amelyiknek aránylag jó az íze, de én például sosem szerettem a sört, vagy a pezsgőt, amik már "elterjedtebb" italoknak számítanak. :)

Hozzászólás ideje:

Sokan csak a hatása miatt isszák. Legalábbis kevés olyan embert ismerek, aki azért inna vodkát, mert finom.

Pedig van ami finom. A Stolycnaja állati jó, de sajnos nem ittam mióta átálltunk a kapitalizmusra. :( Egyébként Bomarr írja helyesen, az igényes italok finomak is, így érdemes azokat fogyasztani. A kommersz égetett sz*rok csak azoknak felel meg, akiknek minden mindegy.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Pedig van ami finom. A Stolycnaja állati jó, de sajnos nem ittam mióta átálltunk a kapitalizmusra. :( Egyébként Bomarr írja helyesen, az igényes italok finomak is, így érdemes azokat fogyasztani. A kommersz égetett sz*rok csak azoknak felel meg, akiknek minden mindegy.

Ez a lényeg. Inkább inni egy Chivas Reagalt, mint egy Lánchíd konyakot.

Hozzászólás ideje:

A whiskey-t nem szeretem, de attól még igazad van. :D Lánchíd...touirs brandy. A sor végtelen hosszú. :D

S-Budget pivo, Giebelhof, Adambrau, Sárkány.. :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ma vettem egy Gösser citromost, de alkoholmentest(nem mintha a simában olyan sok lenne(2%)). Nem volt jó. Sokkal jobb íze van a simának.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én nagyon nem szeretem ezeket a limonádé söröket, de múltkor kotyvasztottunk fantából és nem volt rossz. :D

Amit ittam tegnap az ilyen Fütyülős bodza-ízű energiaital, 5% alkoholtartalommal. Egész jó volt. :)

Hozzászólás ideje:

Ma vettem egy Gösser citromost, de alkoholmentest(nem mintha a simában olyan sok lenne(2%)). Nem volt jó. Sokkal jobb íze van a simának.

:lol:

Tegnap megint torkos péntek volt....rájöttem, hogy öreg vagyok én már ehhez. :D Most csak hat sört tudtam meginni. De egyébként fincsi volt a jéghideg csapolt Ászok. :P

Hozzászólás ideje:

Én a citromos és narancsos sopronit próbáltam szerintem egész jó ízük volt. :cool:

Gondolom a Gösser citromos változata is valami hasonló lehet.

A Gösser citromos szerintem a legjobb. Ilyenkor tulajdonképpen limonádéként iszom. Amikor akciózzák akkor veszek vagy 10-et. Kóstold meg, érdemes.

:lol:

Tegnap megint torkos péntek volt....rájöttem, hogy öreg vagyok én már ehhez. :D Most csak hat sört tudtam meginni. De egyébként fincsi volt a jéghideg csapolt Ászok. :P

:D.

Dehogy vagy még öreg. Nálatok meg úgyis tök olcsón csapolják a sört. Az Arany Ászok csapolva tényleg nagyon fínom.

Hozzászólás ideje:

Most épp 180 Ft volt egy korsó. :D

Komolyan oda fogok járni sörözni. :D Itt Pesten 300 alatt nem igazán csapolnak Ászokat. Sőt a boltban is kb 200 ft + üveg.

Különben most épp Leffet iszogatok. Készülök az esti bulira.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

A Gösser citromos szerintem a legjobb. Ilyenkor tulajdonképpen limonádéként iszom.

Mi is megkóstoltuk, barátnőmmel szintén limonádénak isszuk nagy ritkán (tényleg jó íze van), mert egyébként meg inkább búzasört veszünk :)

Hozzászólás ideje:

Mi is megkóstoltuk, barátnőmmel szintén limonádénak isszuk nagy ritkán (tényleg jó íze van), mert egyébként meg inkább búzasört veszünk :)

Milyen búzasört? Edelweist, vagy Paulanert?

Hozzászólás ideje:

Előbbit lehet leginkább venni a boltokban, azt se túl sok helyen (legalább is nálunk, Pesten más a helyzet). Persze, ha a sörházba megyünk, ott csapoltat kérünk :)

Hozzászólás ideje:

Tényleg 54% -unk nem fogyaszt sört? :D Régen volt, igaz se volt. :D

Én azt mondom, frissíteni kellene a szavazást. :P Ha az első hozzászólást átírod, nem lehet lecserélni? A Lost-os fórumon anno úgy működött a dolog, bár az phpbb2 volt, ha jól emlékszem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.