Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Titanic első bemutatója egyébként 1,8 milliárdot hozott nemzetközi szinten, amit az ep.7 már le is gyűrt. A Titanic már csak az újrabemutatói miatt van előrébb.

Van egy olyan érzésem, hogy előbb-utóbb az ep.7-nek is lesz újrabemutatója. Ha máskor nem hát a trilógia vége után/körül.

Ezt írtam neked én is korábban, hogy ezért is lehet majd érdekes az Avatarral való összevetése az adjustedben. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Szerda domestic: $798,790. Pénteken lesz meg a 900M.

Egyébként nézem a szombati IMAX helyeket és már csak a késő esti tíz órás előadásra van értelmesebb jegy, a többi mind 90% tele van. Érdekesség, hogy a múlt héten kétszer játszották szombaton, most háromszor lesz.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Így állunk jelenleg világszintű összevetésben a többi országhoz képest. Egy lakosra jutó SW7 jegyköltésben benne vagyunk a 15 legjobb ország között, és magasan verjük a környező országokat (kivéve Ausztriát).

box_office_countries3_www.kepfeltoltes.hu_.png

Amúgy ha nem a foreign szekcióról szedtem volna az adatokat, akkor a listát az USA vezetné $2.8 körüli értékkel. :)

Hozzászólás ideje:

Péntek

Napi domestic (becslés): $1,760,000

Össz domestic (becslés): $900,831,469 :clap:

Foreign péntek: $1,600,000

Össz foreign péntekig: $1,097,200,000

Worldwide összesen: $1,998,031,469 Ma meglesz a 2 milliárd! :yeah:

Hozzászólás ideje:

Össz domestic (becslés): $900,831,469 :clap:

:rock: Sok-sok év lesz még mire ezt a rekordot megtudják dönteni. És ez még nem is a vége. Még plusz 20-30 millió szerintem benne van az ep.7-ben. Jelenleg a legjobb domestic lista így néz ki (péntekig bezárólag):

1 Star Wars: The Force Awakens $900,831,469

2 Avatar $760,507,625

3 Titanic $658,672,302

4 Jurassic World $652,270,625

5 Marvel's The Avengers $623,357,910

Hozzászólás ideje:

Hétvége (becslés)

Napi domestic - péntek (becslés): $1,760,000

Napi domestic - szombat (becslés): $3,752,000

Napi domestic - vasárnap (becslés): $1,378,000

Hétvége domestic (becslés): $6,890,000

Össz domestic (becslés): $905,961,469

Foreign szombat-vasárnap: $5,200,000

Foreign hétvége: 6,800,000

Össz foreign péntekig: $1,102,400,000

Worldwide összesen: $2,008,361,469 :rock::yeah::clap:

Hozzászólás ideje:

Ezen a ponton szeretnék néhány korai megnyilvánulást beidézni 2013-ból, csak mert jobban szeretem azt hangoztatni, amikor igazam van, mint amikor nincs (emlékszik valaki ilyen estere? :evil::D ).

Kizártnak tartom a 2 milliárd dollár mozibevételt. Az Avatar is a 3D-s jegyárak magasabb volta miatt érte el.

És szerinted ez mérhető egy Star Wars 3D-vel? Ez egy Star Wars film, ahogy Bomarr írta, az ep1 lazán hozta mai árfolyamon ezt az összeget, hát mire lesz képes egy vadi új Star Wars, Abrams-szal (mert azért ez már húzónév, pláne, ha az Into Darkness is sikeres lesz), és 3D-vel. Mert az 100%, hogy 3D lesz.

Igen, mérhető. Az összes sw nagyjából az 1 milliárd dollár környékén mozgott. A 2 milliárdot még 3D-vel sem fogja elérni.

Fogadjunk egy üveg sörben! :D

Biztosra nem fogadok. :D

Hát, kár, hogy nem fogadtunk biztosra. :D Na várjunk, melyik volt a biztos? Szerintem a 2 milliárd. :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én meg itt jegyezném meg, hogy továbbra se értem azt amikor azzal jönnek, hogy ezt a filmet utálják. Kicsoda? :D Egy sz*r filmért nem adnak ki 2 milliárd dollárt a nézők. Ez megint olyan felfújt dolog mint a korábbi filmeknél (bár akkora nagyságrendet nem üt). Még sz SW -k között is nagyon sikeres és népszerű a film.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Igen, ennyi idő után nem termelne ennyit, ha a nézőknek nem tetszene. Ahogy Bomarr, írta, ennek a filmnek a szájhagyomány útján törtnő terjedése is kiemelkedő, ami egy filmnél szerintem igencsak jelentős. Többségében ezt a filmet nem utálják és nem is lett annyira megosztó, mint az ep1-2-3. Én azt mondom, kritikailag és nézők szintjén is k*rva sikeres lett, megjegyzem: megérdemelten.

Hozzászólás ideje:

Többségében ezt a filmet nem utálják és nem is lett annyira megosztó, mint az ep1-2-3. Én azt mondom, kritikailag és nézők szintjén is k*rva sikeres lett, megjegyzem: megérdemelten.

Ez most már nehezen elvitatható. Én pl. hatszor láttam eddig moziban. Magasan ezt az SW néztem meg legtöbbször ilyen formában (és még nincs vége).

Hozzászólás ideje:

Én sajnos moziban anyagi okokból nem láthatom sokszor, bár még Így is már háromszor láttam, ami mindenképpen rekord, mert ennél többször csak az ep3-at láttam moziban, azt négyszer néztem meg.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.