Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Albertirsa előtt sehogy. Majd azután. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Én ígértem valakinek h viszek valamit? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Én ígértem valakinek h viszek valamit? De még mennyire! Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. (szerkesztve) Mibe hogy most se ismertek fel? ( A Rikitó Yodafonosba sem a multkor ) Szerkesztve: 2007. Május 11. - Füge Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Gyere oda hozzánk Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Én ígértem valakinek h viszek valamit? Ha jól emlékszem valaki mégsoros nekem egy THX-el (hoyg megtudjam nézni) . Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Mibe hogy most se ismertek fel? ( A Rikitó Yodafonosba sem a multkor ) Nem elbújni kell hanem odajönni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Remélem tudok menni. Ma nagyon barúgtam, bár a vonat jegyet még előtte megvettem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. (szerkesztve) Akkor muszáj jönnöd Fene, ha lenne hozzá bátorságom, most felhívnálak ébresztő helyett Ezek szerint jó volt a buli Szerkesztve: 2007. Május 12. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Majd mutatok nektek animációs trailert a kis Vuk-ból, a rókakölyökből. Nem volt rossz, de e pénzemet is elköltöttem, szóval érdekes lesz a mai nap. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Na látom, sikerált felkelned Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Na látom, sikerált felkelned Sikerült. Olyan vagyok mint a mosott sz*r. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Jaj, szegény Majd vidíts fel, jó? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Majd igyekszem, na de nem értek én az ilyenhez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Majd igyekszem, na de nem értek én az ilyenhez Dehogynem. Majd elmegyün a WC-re. El se mosogattam. Indulok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hehe Ööööö....kísértem már ki fiú wc-re hányós fiút, ha erre gondoltál Na és? Tragédia történt? Mindjárt indulok én is, tesóm kivisz kocsival, nehogy útközben megázzak, ha elkezdene esni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Azé' ez így nem ér Ody. Te már csurig vagy töltve piával én meg még el sem indultam itthonról Doppingolni nem ér Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Ezt nem hiszem el... én totálisan abban a hitben voltam, hogy jövő héten lesz a klubnap. Bocsánat fiúk lányok, de valahogy kézen fekvőnek tűnt, hogy 19-n, két évvel a 3. rész bemutatása után legyen... hát ezt nagyon benéztem Elnézést kérek mindenkitől, helyettem is érezzétek jól magatokat Donát Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Ody:Mit és mennyit ittál?Párszor jártam én is így.Másnap mentem reggel valahová elöző este meg jól berúgtam.Azóta megfogadtam, hogy ilyet nem csinálok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Ezt nem hiszem el... én totálisan abban a hitben voltam, hogy jövő héten lesz a klubnap. Bocsánat fiúk lányok, de valahogy kézen fekvőnek tűnt, hogy 19-n, két évvel a 3. rész bemutatása után legyen... hát ezt nagyon benéztem Elnézést kérek mindenkitől, helyettem is érezzétek jól magatokat Donát Hát szerintem itt lassan már hetek óta 12. -éről beszélünk :-S Mindenesetre elfogadható volt a műsor, bár a szervezőképességben lehetne még hová fejlődniük. Ody meg tök hót részeg volt Szegényt úgy kellett feltámogatni a moziig Na de örült is amikor végre leülhetet....vagyis hát elterülhetet a székekben Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Olvasd vissza: sehol egy dátum, én azt hittem végig 19-ről van szó Donát Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Mit csináltatok utána? Közben én megnéztem a Falmászó 3. részét megint. Most igy másodszorra már kezdtem megbarátkozni vele Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Olvasd vissza: sehol egy dátum, én azt hittem végig 19-ről van szó Donát A www.starwarsklub.hu oldalon is jól látható a pontos dátum. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Mit csináltatok utána? Közben én megnéztem a Falmászó 3. részét megint.Most igy másodszorra már kezdtem megbarátkozni vele Felmentünk a Westend teraszára és dumálgattunk egy klassz szélesvásznú panorámakép előtt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. A www.starwarsklub.hu oldalon is jól látható a pontos dátum. Életemben nem jártam azon az oldalon. Kész tényként vettem, hogy jövő hét végén lesz. De tök mindegy, mert ma nem tudtam volna menni, a hátralévő egy érettségi miatt, csak tökre beleéltem magam, hogy jövő héten klubnap Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Életemben nem jártam azon az oldalon. Kész tényként vettem, hogy jövő hét végén lesz. De tök mindegy, mert ma nem tudtam volna menni, a hátralévő egy érettségi miatt, csak tökre beleéltem magam, hogy jövő héten klubnap Donát Akkor most mondom, hogy tessen nézni 25-én Pénteken a Fix.tv-n az Exit című műsort. " Magadtól is megtalálod!" Szó lesz benne ugyanis a klubnapról is. Nameg sok-sok dolog lesz az évforduló kapcsán is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Ody meg tök hót részeg volt Szegényt úgy kellett feltámogatni a moziig Na de örült is amikor végre leülhetet....vagyis hát elterülhetet a székekben Családi körben voltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. (szerkesztve) Mit csináltatok utána? Jó hogy feltüntél Füge, bár sokat nem beszéltünk (gyak. semmit ). Na majd legközelebb. Amúgy elég jó volt a mai nap, a műsor a szokásos színvonalon mozgott, csupán a Mupett Show jelentett némi meglepetést. Után remekül eldumáltunk a Westend teraszán, ahol megebszélésre kerültek a Londoni út részletei is. Részt vett Atlas és Plokoom is az összeröffenésen. Apropó Dzséjt! Te miért nem voltál? Szerkesztve: 2007. Május 12. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Családi körben voltam. Bizony Jó volt a mai nap. Örülök, hogy végre találkozhattam Bomarr-ral, bár sokat nem beszéltünk, de ott lesz az út is majd Meg Rog is, aztán végre odajött Füge is hozzánk A műsor oké volt, de a kvíz elmaradt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.