Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én ígértem valakinek h viszek valamit?

Ha jól emlékszem valaki mégsoros nekem egy THX-el (hoyg megtudjam nézni) . :love:

Hozzászólás ideje:

Akkor muszáj jönnöd :clap: Fene, ha lenne hozzá bátorságom, most felhívnálak ébresztő helyett :D Ezek szerint jó volt a buli :love:

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Hehe :love: Ööööö....kísértem már ki fiú wc-re hányós fiút, ha erre gondoltál :D

Na és? Tragédia történt?

Mindjárt indulok én is, tesóm kivisz kocsival, nehogy útközben megázzak, ha elkezdene esni :clap:

Hozzászólás ideje:

Ezt nem hiszem el... én totálisan abban a hitben voltam, hogy jövő héten lesz a klubnap.

Bocsánat fiúk lányok, de valahogy kézen fekvőnek tűnt, hogy 19-n, két évvel a 3. rész bemutatása után legyen... hát ezt nagyon benéztem :love: Elnézést kérek mindenkitől, helyettem is érezzétek jól magatokat :clap:

Donát

Hozzászólás ideje:

Ody:Mit és mennyit ittál?Párszor jártam én is így.Másnap mentem reggel valahová elöző este meg jól berúgtam.Azóta megfogadtam, hogy ilyet nem csinálok.

Hozzászólás ideje:
Ezt nem hiszem el... én totálisan abban a hitben voltam, hogy jövő héten lesz a klubnap.

Bocsánat fiúk lányok, de valahogy kézen fekvőnek tűnt, hogy 19-n, két évvel a 3. rész bemutatása után legyen... hát ezt nagyon benéztem :love: Elnézést kérek mindenkitől, helyettem is érezzétek jól magatokat :D

Donát

Hát szerintem itt lassan már hetek óta 12. -éről beszélünk :-S

Mindenesetre elfogadható volt a műsor, bár a szervezőképességben lehetne még hová fejlődniük.

Ody meg tök hót részeg volt :P Szegényt úgy kellett feltámogatni a moziig :clap:

Na de örült is amikor végre leülhetet....vagyis hát elterülhetet a székekben :D

Hozzászólás ideje:
Olvasd vissza: sehol egy dátum, én azt hittem végig 19-ről van szó :love:

Donát

A www.starwarsklub.hu oldalon is jól látható a pontos dátum.

Hozzászólás ideje:
Mit csináltatok utána? Közben én megnéztem a Falmászó 3. részét megint.

Most igy másodszorra már kezdtem megbarátkozni vele :love:

Felmentünk a Westend teraszára és dumálgattunk egy klassz szélesvásznú panorámakép előtt :clap:

Hozzászólás ideje:
A www.starwarsklub.hu oldalon is jól látható a pontos dátum.

Életemben nem jártam azon az oldalon. Kész tényként vettem, hogy jövő hét végén lesz. De tök mindegy, mert ma nem tudtam volna menni, a hátralévő egy érettségi miatt, csak tökre beleéltem magam, hogy jövő héten klubnap :love:

Donát

Hozzászólás ideje:
Életemben nem jártam azon az oldalon. Kész tényként vettem, hogy jövő hét végén lesz. De tök mindegy, mert ma nem tudtam volna menni, a hátralévő egy érettségi miatt, csak tökre beleéltem magam, hogy jövő héten klubnap :love:

Donát

Akkor most mondom, hogy tessen nézni 25-én Pénteken a Fix.tv-n az Exit című műsort. " Magadtól is megtalálod!" :D:clap:

Szó lesz benne ugyanis a klubnapról is. Nameg sok-sok dolog lesz az évforduló kapcsán is.

Hozzászólás ideje:
Mit csináltatok utána?

Jó hogy feltüntél Füge, bár sokat nem beszéltünk (gyak. semmit :D ). Na majd legközelebb. Amúgy elég jó volt a mai nap, a műsor a szokásos színvonalon mozgott, csupán a Mupett Show jelentett némi meglepetést. :love:

Után remekül eldumáltunk a Westend teraszán, ahol megebszélésre kerültek a Londoni út részletei is. Részt vett Atlas és Plokoom is az összeröffenésen. :clap:

Apropó Dzséjt! Te miért nem voltál?

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Családi körben voltam. :clap:

Bizony :love:

Jó volt a mai nap. Örülök, hogy végre találkozhattam Bomarr-ral, bár sokat nem beszéltünk, de ott lesz az út is majd :D Meg Rog is, aztán végre odajött Füge is hozzánk :P

A műsor oké volt, de a kvíz elmaradt :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.