Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. JakeSully írta: Amúgy fizikus, mert egyetemen azt tanult Ej de régóta tudom én ezt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. (szerkesztve) Donát írta: Bomarr: Lehet, hogy nálad a Titanic nem ütött nagyot, de "ismerek" 100 millió másik embert, akinél meg igen Most itt a nagy nézettségre gondolsz? Britney Spearst is sokan hallgatnak... semminek a jóságát nem támasztja alá, hogy sokan nézik/szeretik. Erre mondják, hogy ugye ilyen alapon az ürülék is jó mert x millió légy nem tévedhet. S száz millió ide vagy oda a Titanic nálam marad egy középszerü love story, aminél csillió jobb/meghatóbb romantikus film van... de az effektek szépek Szerkesztve: 2009. Március 30. - Bomarr Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Fél év után újból elővettem a 300-at. Hát ez a film még mindig képes a zsigerekbe hatóan hatást okozni. A film végén megint borsódzott a hátam és úgy felment bennem az adrenalin szint, hogy úgy éreztem, akár fél kézzel is rendet oszthattam volna "Mátészalkán". A szövegek a képi elemek piszok hatásosak. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. (szerkesztve) Van egy csodás hírem!!! Egyébként érdemes elolvasni az egész cikket mert nagyon jó! De itt a lényeg: Itthon jelenleg kilenc 3D-s vetítésre alkalmas mozi van, ebből hét Budapesten (Aréna plaza, Campona, Corvin, MOM Park, Lurdy ház, Mammut, Westend), egy Győrben, egy pedig Szegeden. Buda Andreának, a Cinema City marketing vezetőjének elmondása szerint egy-egy moziterem konvertálása 100 000 euróba kerül. Bár arról nem nyilatkozik, hogy ez kb. mennyi idő alatt térül meg a hagyományosnál 30-40%-kal magasabb jegyárakból, nyilván nem rossz üzlet a 3D, hiszen terveik szerint idén további hat vidéki mozitermet alakítanak át: nyílik még egy-egy Győrben és Szegeden, emellett év végére Miskolcon, Pécsett, Székesfehérváron és Debrecenben is lehetséges lesz a 3D-s vetítés Idézet Az általános lelkesedés ellenére vannak olyanok, akik szerint a 3D csupán egy újból és újból felcsapó divathullám, ami most is elvonul majd. A 30-as évektől kezdődően sokféle reinkarnációja volt már a térhatású mozinak; a Time magazin a filmes veterán Daniel Symmest idézi, aki szerint egy-egy 3D-láz csak addig tart, amíg az újdonság ereje moziba csábítja a nézőket, utána elmúlik. Mások szerint viszont a mai digitális 3D-technika össze sem hasonlítható a korai analóg próbálkozásokkal, és Katzenberg szerint egy szép napon teljesen természetes lesz, hogy az emberek saját 3D-szemüveget vesznek maguknak, és azzal járnak moziba. Most komolyan...ki az aki azt gondolja, hogy a 3D egy divat és hamar lecseng? további érdekességek, Avatarról is írnak! http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeall...orszak-fel.html Szerkesztve: 2009. Március 30. - JakeSully Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. frenkie írta: Ma szerencsám volt látni a The Illusionist című filmet.Szenzációs.Edward Norton nagyon jól adja a bűvész figuráját.Hasonlít a Prestige-hez de itt egy bűvész van, és egy szerelem körül forog a story.A végén meg egy Fűrész-szintü meglepi volt(legalábbis nekem), amitől az állam leesett.Nagyon jól összehozott film ,bár a Prestige nekem jobban bejött. Remek kis filmecske volt, bár már nem emlékszem rá tisztán, így jön egy újra nézés belőle. Persze teljesen más,mint a Prestige, de attól még értékelhető film, kellemes kikapcsolódást nyújt Na meg persze Norton az egyik kedvenc színészem, így kötelező darab Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Egyáltalán nem tartom divatnak a 3D-t. És azt se értem, hogy hogyan lehet a múlt század elejei véleményekre alapozni a létjogosultságát. Már teljesen más technológiával dolgozzák fel a térhatást. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Oldfighter írta: Egyáltalán nem tartom divatnak a 3D-t. És azt se értem, hogy hogyan lehet a múlt század elejei véleményekre alapozni a létjogosultságát. Már teljesen más technológiával dolgozzák fel a térhatást. Egyetértek. Meg még egy nagyon jó hír nekem meg Dzséjtnek és Donátnak. Ha lesz Miskolcon 3D-s mozi év végén, ott is megtekintem majd egyszer az Avatart. Dzséjt meg csak átugrik Székesfehérvárra meglesni a mozit. Donát meg Debrecenben Most így hirtelen nem tudom van e más vidéki köztünk. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Oldfighter írta: És azt se értem, hogy hogyan lehet a múlt század elejei véleményekre alapozni a létjogosultságát. ??? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Van, csak éppen nincs túl messze a főváros De mondjuk együtt lenne a legjobb megnézni Csak végső esetre maradjanak a vidéki, közeli mozik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Bomarr írta: ??? Jake által beillesztett idézetre reagáltam, nomeg sokan legyintettek már rá azóta a mai 3D-re, hogy nem fog utat törni mint ahogy a múlt század negyvenes éveiben lévő elődjei se voltak hosszú életűek. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. (szerkesztve) MissKarrde írta: Van, csak éppen nincs túl messze a főváros De mondjuk együtt lenne a legjobb megnézni Csak végső esetre maradjanak a vidéki, közeli mozik Nos, az országban csak egy IMAX 3D-s mozi van, és ott a legjobb az élmény, most már utánaolvastam. és sokan mondták. Szóval igen, Pesten közös Avatarozás jöhet majd Szerkesztve: 2009. Március 30. - JakeSully Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. JakeSully írta: Dzséjt meg csak átugrik Székesfehérvárra meglesni a mozit. Aligha, mivel, ha más városba megyek mozizni (régen azért jártam Fehérvárra, mert Veszprémbe akkor még a rozoga SÉD volt, amitől herótom volt), akkor ott a társaság dönt, és a jó társaság Pesten van. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Tessék szavazni a legjobb űrlényekre! http://www.vox.hu/vox.php?page=extra&s...showresult=true Meglepetés nincs. Nade a wookiee vagy a Predator a jobb? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. (szerkesztve) Rog írta: a sebhely úgyis csak kétszer-háromszor kerül képbe és akkor is csak pár másodpercig plusz hol sötétben hol pedig messzebbről lehet kiszúrni. A láb hiányát is talán csak egyszer lehet felfedezni de az is úgy van beállítva hogy rá lehessen fogni hogy simán csak nem látszik. Igazán jól a werkfilmben lehet látni. Néhány illusztráció http://img149.imageshack.us/img149/761/brundle1.jpg http://img144.imageshack.us/img144/3920/brundle2.jpg http://img144.imageshack.us/img144/8332/brundlefly.jpg http://img144.imageshack.us/img144/1184/behindthescenes1.jpg http://img144.imageshack.us/img144/4559/behindthescenes2.jpg Szerkesztve: 2009. Március 30. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Az Avatar magyarországi premierje december 17 , ami egy csütörtöki nap! Egy nappal az USA premier előtt forrás: origo Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. A Willow-t látta már valaki? Eddig csak pár töredékhez volt szerencsém, de az alapján megnéznivaló. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Amúgy mi történt hogy az elmúlt kb. 3 napban a filmes fórumokon tízesével jönnek az Illuzionista kritikák? Most jelent meg dvd-n? Darth Krande írta: A Willow-t látta már valaki? Eddig csak pár töredékhez volt szerencsém, de az alapján megnéznivaló. 5-6 éve láttam utoljára, emlékeim szerint elég jó kalandfilm volt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. JakeSully írta: Van egy csodás hírem!!!Egyébként érdemes elolvasni az egész cikket mert nagyon jó! De itt a lényeg: Itthon jelenleg kilenc 3D-s vetítésre alkalmas mozi van, ebből hét Budapesten (Aréna plaza, Campona, Corvin, MOM Park, Lurdy ház, Mammut, Westend), egy Győrben, egy pedig Szegeden. Buda Andreának, a Cinema City marketing vezetőjének elmondása szerint egy-egy moziterem konvertálása 100 000 euróba kerül. Bár arról nem nyilatkozik, hogy ez kb. mennyi idő alatt térül meg a hagyományosnál 30-40%-kal magasabb jegyárakból, nyilván nem rossz üzlet a 3D, hiszen terveik szerint idén további hat vidéki mozitermet alakítanak át: nyílik még egy-egy Győrben és Szegeden, emellett év végére Miskolcon, Pécsett, Székesfehérváron és Debrecenben is lehetséges lesz a 3D-s vetítés :) Vajon, honnan van mindehhez pénzük, most, amikor válság van? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Darth Krande írta: A Willow-t látta már valaki? Eddig csak pár töredékhez volt szerencsém, de az alapján megnéznivaló. Egyszer régen láttam, de nem fogott meg túlságosan, egyszer nézős volt nálam. Obi1 írta: Amúgy mi történt hogy az elmúlt kb. 3 napban a filmes fórumokon tízesével jönnek az Illuzionista kritikák? Most jelent meg dvd-n? Igen, most volt a napokban a megjelenés. Jake, jó, hogy előbb lesz az Avatar premierje (mint mindig, ha egyszerre van bemutató, mert nálunk csütörtök a bemutatók napja), de ez nem sok számít nekünk, mert szeritnem úgyis hétvégén nézzük meg Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. (szerkesztve) Mivel ma van a születésnapja Oldfighternek, gondoltam kedveskedek neki pár frankó AVATAR hírrel Michelle Rodriguez az alábbi videóinterjúban isteníti az Avatart http://www.joblo.com/video/joblo/player.ph...uriousRodriguez A pár napja készült interjúban elmondja, hogy az Avatar lesz a világ legjobb filmje, valamint Cameron még két részt is tervez neki. Ja és kb akkora hatással lesz a világra, mikor az első színes film megjelent..Szóval csak szokásos világmegváltó gondolatok, de azért jó látni a kisasszony lelkesedését. 2:40 perctől nyomja a szöveget a filmről James Cameron dicséri a saját filmjét: 'Watching Avatar is like dreaming with your eyes wide open,' http://www.cinemablend.com/new/ShoWest-3D-...ture-12563.html Akkor itt a lényeg! Fox igazgató Jim Gianopulos az Avatarról: "A hájp már most nagyobb a Star Warsnál és minden másnál!" :o Idézet The hype-just judging by the fan base-the hype for this is unlike anything we've seen since maybe Star Wars: Episode I.Gianopulos: Well, I don't think it's comparable to anything.... http://marketsaw.blogspot.com/2009/03/excl...airman-jim.html Az első poszter nemsokára érkezik, azt mondta Hmm vajon tényleg nagyobb a hájp ? Lehet olvassák ezt a topikot azért mondják Szerkesztve: 2009. Március 31. - JakeSully Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. A készítők körében nagy a hype, de az biztos hogy nem a nézők között. Amíg egy olyan ismerősöm sincs aki valaha is hallott volna erről a filmről, addig nem mondják azt hogy nagyobb a felhajtás mint a SW: I idején. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Obi1 írta: A készítők körében nagy a hype, de az biztos hogy nem a nézők között. Amíg egy olyan ismerősöm sincs aki valaha is hallott volna erről a filmről, addig nem mondják azt hogy nagyobb a felhajtás mint a SW: I idején. Na igen, ilyenkor az ep1-nél már volt teaser trailer, TV híradóban hír volt a sok marha, aki egyik filmről a másikra vándorolt trailert nézni, én meg már javában építettem a pod race-ket Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. JakeSully írta: Mivel ma van a születésnapja Oldfighternek, gondoltam kedveskedek neki pár frankó AVATAR hírrel A jó isten hálálja meg ezt a gondoskodást. Merő véletlenségből nincs egy vadi új számítógép konfigurációd amivel kibekkelem pár évig? Arra most nagyobb igényem lenne. :) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Dzséjt írta: Na igen, ilyenkor az ep1-nél már volt teaser trailer, TV híradóban hír volt a sok marha, aki egyik filmről a másikra vándorolt trailert nézni, én meg már javában építettem a pod race-ket Na jó, de ne felejtsük el, hogy annak már volt múltja. De ez persze nem mentség arra, hogy tényleg eddig csak etetik a nézőket. Posztert, trailert akarunk! Jah, nem is. Szeretnénk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Fehér zaj 2 Elég vegyesek az észrevételeim a filmmel kapcsolatosan. Amolyan egyvelege az első résznek és a Da Vinci-kódnak. Némikép azonban súlytalan. Az ötlet pedig nagyon jó volt, de így csak középszerű marad. Viszont érdekes volt egy filmben látni a Firefly kapitányát és Starbuckot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Oldfighter írta: Na jó, de ne felejtsük el, hogy annak már volt múltja. De ez persze nem mentség arra, hogy tényleg eddig csak etetik a nézőket. Posztert, trailert akarunk! Jah, nem is. Szeretnénk. Ha az ep4-et hozták volna fel példának, nem is lenne egy rossz szavunk sem. Viszont a hype, ami főleg az alkotók oldaláról jön először, nem függ össze a múlttal. Lehetne múltnélküli filmnek is nagy hypot rendezni, lásd.: Cloverfield. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Dzséjt írta: Ha az ep4-et hozták volna fel példának, nem is lenne egy rossz szavunk sem. Viszont a hype, ami főleg az alkotók oldaláról jön először, nem függ össze a múlttal. Lehetne múltnélküli filmnek is nagy hypot rendezni, lásd.: Cloverfield. Ez igaz és nem is vitatom. Sőt, ugye a második részhez is van már két fotó, pedig még el se kezdték forgatni a filmet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Akkor lesz nagy a hype, ha hónapokkal a mozi előtt letáboroznak a rajongók Jake, ott a lehetőség előtted, hogy így csinálj hírt az Avatarnak :) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Áh szerintem így hogy az első trailer nyár vége fele érkezik, jobb lesz kicsit visszavennem a hájpból... Legyen egy kis Avatar mentes 1-2 hónapunk oks? :) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.