Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  Donát írta:
Bomarr: Lehet, hogy nálad a Titanic nem ütött nagyot, de "ismerek" 100 millió másik embert, akinél meg igen :D

Most itt a nagy nézettségre gondolsz? Britney Spearst is sokan hallgatnak... semminek a jóságát nem támasztja alá, hogy sokan nézik/szeretik. Erre mondják, hogy ugye ilyen alapon az ürülék is jó mert x millió légy nem tévedhet. S száz millió ide vagy oda a Titanic nálam marad egy középszerü love story, aminél csillió jobb/meghatóbb romantikus film van... de az effektek szépek :D

Szerkesztve: - Bomarr
Hozzászólás ideje:

Fél év után újból elővettem a 300-at. Hát ez a film még mindig képes a zsigerekbe hatóan hatást okozni. :D A film végén megint borsódzott a hátam és úgy felment bennem az adrenalin szint, hogy úgy éreztem, akár fél kézzel is rendet oszthattam volna "Mátészalkán". :D

A szövegek a képi elemek piszok hatásosak.

Van egy csodás hírem!!!

Egyébként érdemes elolvasni az egész cikket mert nagyon jó!

De itt a lényeg:

Itthon jelenleg kilenc 3D-s vetítésre alkalmas mozi van, ebből hét Budapesten (Aréna plaza, Campona, Corvin, MOM Park, Lurdy ház, Mammut, Westend), egy Győrben, egy pedig Szegeden. Buda Andreának, a Cinema City marketing vezetőjének elmondása szerint egy-egy moziterem konvertálása 100 000 euróba kerül. Bár arról nem nyilatkozik, hogy ez kb. mennyi idő alatt térül meg a hagyományosnál 30-40%-kal magasabb jegyárakból, nyilván nem rossz üzlet a 3D, hiszen terveik szerint idén további hat vidéki mozitermet alakítanak át: nyílik még egy-egy Győrben és Szegeden, emellett év végére Miskolcon, Pécsett, Székesfehérváron és Debrecenben is lehetséges lesz a 3D-s vetítés :D:P:D

Idézet
Az általános lelkesedés ellenére vannak olyanok, akik szerint a 3D csupán egy újból és újból felcsapó divathullám, ami most is elvonul majd. A 30-as évektől kezdődően sokféle reinkarnációja volt már a térhatású mozinak; a Time magazin a filmes veterán Daniel Symmest idézi, aki szerint egy-egy 3D-láz csak addig tart, amíg az újdonság ereje moziba csábítja a nézőket, utána elmúlik. Mások szerint viszont a mai digitális 3D-technika össze sem hasonlítható a korai analóg próbálkozásokkal, és Katzenberg szerint egy szép napon teljesen természetes lesz, hogy az emberek saját 3D-szemüveget vesznek maguknak, és azzal járnak moziba.

Most komolyan...ki az aki azt gondolja, hogy a 3D egy divat és hamar lecseng? :D

további érdekességek, Avatarról is írnak!

http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeall...orszak-fel.html

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
  frenkie írta:
Ma szerencsám volt látni a The Illusionist című filmet.Szenzációs.Edward Norton nagyon jól adja a bűvész figuráját.Hasonlít a Prestige-hez de itt egy bűvész van, és egy szerelem körül forog a story.A végén meg egy Fűrész-szintü meglepi volt(legalábbis nekem), amitől az állam leesett.Nagyon jól összehozott film ,bár a Prestige nekem jobban bejött.

Remek kis filmecske volt, bár már nem emlékszem rá tisztán, így jön egy újra nézés belőle. Persze teljesen más,mint a Prestige, de attól még értékelhető film, kellemes kikapcsolódást nyújt :D Na meg persze Norton az egyik kedvenc színészem, így kötelező darab :D

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Egyáltalán nem tartom divatnak a 3D-t. És azt se értem, hogy hogyan lehet a múlt század elejei véleményekre alapozni a létjogosultságát. Már teljesen más technológiával dolgozzák fel a térhatást.

Egyetértek.

Meg még egy nagyon jó hír nekem meg Dzséjtnek és Donátnak.

Ha lesz Miskolcon 3D-s mozi év végén, ott is megtekintem majd egyszer az Avatart.

Dzséjt meg csak átugrik Székesfehérvárra meglesni a mozit.

Donát meg Debrecenben :D

Most így hirtelen nem tudom van e más vidéki köztünk. :D

Hozzászólás ideje:
  Bomarr írta:
???

Jake által beillesztett idézetre reagáltam, nomeg sokan legyintettek már rá azóta a mai 3D-re, hogy nem fog utat törni mint ahogy a múlt század negyvenes éveiben lévő elődjei se voltak hosszú életűek.

MissKarrde írta:
Van, csak éppen nincs túl messze a főváros :P

De mondjuk együtt lenne a legjobb megnézni :D Csak végső esetre maradjanak a vidéki, közeli mozik :D

Nos, az országban csak egy IMAX 3D-s mozi van, és ott a legjobb az élmény, most már utánaolvastam. és sokan mondták. Szóval igen, Pesten közös Avatarozás jöhet majd :D:D

Hozzászólás ideje:
  JakeSully írta:
Dzséjt meg csak átugrik Székesfehérvárra meglesni a mozit.

Aligha, mivel, ha más városba megyek mozizni (régen azért jártam Fehérvárra, mert Veszprémbe akkor még a rozoga SÉD volt, amitől herótom volt), akkor ott a társaság dönt, és a jó társaság Pesten van. :)

Rog írta:
a sebhely úgyis csak kétszer-háromszor kerül képbe és akkor is csak pár másodpercig plusz hol sötétben hol pedig messzebbről lehet kiszúrni. A láb hiányát is talán csak egyszer lehet felfedezni de az is úgy van beállítva hogy rá lehessen fogni hogy simán csak nem látszik. Igazán jól a werkfilmben lehet látni.

Néhány illusztráció

http://img149.imageshack.us/img149/761/brundle1.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/3920/brundle2.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/8332/brundlefly.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/1184/behindthescenes1.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/4559/behindthescenes2.jpg

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Amúgy mi történt hogy az elmúlt kb. 3 napban a filmes fórumokon tízesével jönnek az Illuzionista kritikák? :) Most jelent meg dvd-n?

Darth Krande írta:
A Willow-t látta már valaki? Eddig csak pár töredékhez volt szerencsém, de az alapján megnéznivaló.

5-6 éve láttam utoljára, emlékeim szerint elég jó kalandfilm volt.

Hozzászólás ideje:
  JakeSully írta:
Van egy csodás hírem!!!

Egyébként érdemes elolvasni az egész cikket mert nagyon jó!

De itt a lényeg:

Itthon jelenleg kilenc 3D-s vetítésre alkalmas mozi van, ebből hét Budapesten (Aréna plaza, Campona, Corvin, MOM Park, Lurdy ház, Mammut, Westend), egy Győrben, egy pedig Szegeden. Buda Andreának, a Cinema City marketing vezetőjének elmondása szerint egy-egy moziterem konvertálása 100 000 euróba kerül. Bár arról nem nyilatkozik, hogy ez kb. mennyi idő alatt térül meg a hagyományosnál 30-40%-kal magasabb jegyárakból, nyilván nem rossz üzlet a 3D, hiszen terveik szerint idén további hat vidéki mozitermet alakítanak át: nyílik még egy-egy Győrben és Szegeden, emellett év végére Miskolcon, Pécsett, Székesfehérváron és Debrecenben is lehetséges lesz a 3D-s vetítés :) :) :)

Vajon, honnan van mindehhez pénzük, most, amikor válság van? :)

Hozzászólás ideje:
  Darth Krande írta:
A Willow-t látta már valaki? Eddig csak pár töredékhez volt szerencsém, de az alapján megnéznivaló.

Egyszer régen láttam, de nem fogott meg túlságosan, egyszer nézős volt nálam.

Obi1 írta:
Amúgy mi történt hogy az elmúlt kb. 3 napban a filmes fórumokon tízesével jönnek az Illuzionista kritikák? :) Most jelent meg dvd-n?

Igen, most volt a napokban a megjelenés.

Jake, jó, hogy előbb lesz az Avatar premierje (mint mindig, ha egyszerre van bemutató, mert nálunk csütörtök a bemutatók napja), de ez nem sok számít nekünk, mert szeritnem úgyis hétvégén nézzük meg :)

Mivel ma van a születésnapja Oldfighternek, gondoltam kedveskedek neki pár frankó AVATAR hírrel :):)

Michelle Rodriguez az alábbi videóinterjúban isteníti az Avatart

http://www.joblo.com/video/joblo/player.ph...uriousRodriguez

A pár napja készült interjúban elmondja, hogy az Avatar lesz a világ legjobb filmje, valamint Cameron még két részt is tervez neki. Ja és kb akkora hatással lesz a világra, mikor az első színes film megjelent..Szóval csak szokásos világmegváltó gondolatok, de azért jó látni a kisasszony lelkesedését. 2:40 perctől nyomja a szöveget a filmről :)

James Cameron dicséri a saját filmjét:

'Watching Avatar is like dreaming with your eyes wide open,'

http://www.cinemablend.com/new/ShoWest-3D-...ture-12563.html

Akkor itt a lényeg!

Fox igazgató Jim Gianopulos az Avatarról:

"A hájp már most nagyobb a Star Warsnál és minden másnál!" :o :o

Idézet
The hype-just judging by the fan base-the hype for this is unlike anything we've seen since maybe Star Wars: Episode I.

Gianopulos: Well, I don't think it's comparable to anything....

http://marketsaw.blogspot.com/2009/03/excl...airman-jim.html

Az első poszter nemsokára érkezik, azt mondta :)

Hmm vajon tényleg nagyobb a hájp ? :) Lehet olvassák ezt a topikot azért mondják :D:)

Hozzászólás ideje:

A készítők körében nagy a hype, de az biztos hogy nem a nézők között. Amíg egy olyan ismerősöm sincs aki valaha is hallott volna erről a filmről, addig nem mondják azt hogy nagyobb a felhajtás mint a SW: I idején.

Hozzászólás ideje:
  Obi1 írta:
A készítők körében nagy a hype, de az biztos hogy nem a nézők között. Amíg egy olyan ismerősöm sincs aki valaha is hallott volna erről a filmről, addig nem mondják azt hogy nagyobb a felhajtás mint a SW: I idején.

Na igen, ilyenkor az ep1-nél már volt teaser trailer, TV híradóban hír volt a sok marha, aki egyik filmről a másikra vándorolt trailert nézni, én meg már javában építettem a pod race-ket :)

Hozzászólás ideje:
  JakeSully írta:
Mivel ma van a születésnapja Oldfighternek, gondoltam kedveskedek neki pár frankó AVATAR hírrel :):)

A jó isten hálálja meg ezt a gondoskodást. :) Merő véletlenségből nincs egy vadi új számítógép konfigurációd amivel kibekkelem pár évig? :) Arra most nagyobb igényem lenne. :) :)

Hozzászólás ideje:
  Dzséjt írta:
Na igen, ilyenkor az ep1-nél már volt teaser trailer, TV híradóban hír volt a sok marha, aki egyik filmről a másikra vándorolt trailert nézni, én meg már javában építettem a pod race-ket :)

Na jó, de ne felejtsük el, hogy annak már volt múltja. :) De ez persze nem mentség arra, hogy tényleg eddig csak etetik a nézőket. :) Posztert, trailert akarunk! Jah, nem is. Szeretnénk. :)

Hozzászólás ideje:

Fehér zaj 2

Elég vegyesek az észrevételeim a filmmel kapcsolatosan. Amolyan egyvelege az első résznek és a Da Vinci-kódnak. Némikép azonban súlytalan. Az ötlet pedig nagyon jó volt, de így csak középszerű marad. Viszont érdekes volt egy filmben látni a Firefly kapitányát és Starbuckot. :)

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Na jó, de ne felejtsük el, hogy annak már volt múltja. :) De ez persze nem mentség arra, hogy tényleg eddig csak etetik a nézőket. :) Posztert, trailert akarunk! Jah, nem is. Szeretnénk. :)

Ha az ep4-et hozták volna fel példának, nem is lenne egy rossz szavunk sem. Viszont a hype, ami főleg az alkotók oldaláról jön először, nem függ össze a múlttal. Lehetne múltnélküli filmnek is nagy hypot rendezni, lásd.: Cloverfield.

Hozzászólás ideje:
  Dzséjt írta:
Ha az ep4-et hozták volna fel példának, nem is lenne egy rossz szavunk sem. Viszont a hype, ami főleg az alkotók oldaláról jön először, nem függ össze a múlttal. Lehetne múltnélküli filmnek is nagy hypot rendezni, lásd.: Cloverfield.

Ez igaz és nem is vitatom. :) Sőt, ugye a második részhez is van már két fotó, pedig még el se kezdték forgatni a filmet. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.