Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Pedig megeshet, ha a pozitív kritika szerzőjének pont azok a dolgok tetszenek, amik nekem nem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. De itt azért ebben nem mondott akkora negatív pozitívumokat. Szóval érted. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Újabb odavágós TS tv spot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Naná. Ezt nem lehet kihagyni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Bírnám ha Márkusz benyögné a filmben hogy "Trust me.". Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. De jó lenne már belehallgatni a soundtrack albumába is. A spotok alatt piszok jók ezek a számok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Ezek a zenék már a filmzenéből vannak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Apropó, filmzene, a Star Trek soundtrackja nem volt valami hűdefrenetikus. Legalábbis így külön. Csak három track jött be, abból az egyik az end credits, amiben megcsendülnek az eredeti széria intrójának taktusai. Mondjuk, ha a filmben működni fog, akkor okés lesz. Már csak két nap... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Elővettem újfent Eastwood MESTER Ivo Dzsimáját és még mindig lenyűgöző. Valamelyik nap folytatom a Dicsőség zászlajával. Folytattam és ez is lenyűgöző maradt. Pluszban még hozzávettem a doksifilmeket is. Ahhoz képest, hogy volt jelenet amiben 99%-ban digitálisak voltak a partraszálló egységek a hajókkal együtt, elégé realisztikusnak tűntek. Fantasztikus, hogy mik ki nem derültek a forgatásról. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/03/the_hu...m_rajongoi_film Elkészült, magyar feliratos, GYU rajongók előnyben. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Először is aki jó angolos, és kíváncsi a 95-s Avatar verzióra az letöltheti és elolvashatja itt: (vagy max belenéz) http://www.mediafire.com/file/maz4yuded5z/Avatar.pdf Kiragadtam pár pandorai élőlényt belőle, és jellemzem itt nektek, azaz a Cameron által írt jellemzést magyarosítom. Azoknak ajánlom, akiket érdekel a film kb...(Szinte biztos hogy eme dolgok visszaköszönnek a filmbe is, hiszen Cameron ezeket gondosan kitalálta és megalkotta a sztoriban és már az imdbn is visszaköszönt pár olyan karakter, akik az első verzióban is helyet kaptak) AEROCOELENTERATES: Az egyik veszélyes élőlénye a planétának. A levegőben úszik sejtelmesen, akár a tengerek mélyén a medúza. Kinézetre is nagyon hasonló. Likvidálása nem egyszerű, tele vannak hidrogénnel a teste, ezért az egyik jelenetben Grace (Sigourney Weaver) figyelmezteti is társát, nehogy kilője, mert felrobban, akár a Hindenburg léghajó? DIREHORSE: Leginkább egy lóhoz hasonlít, a nevét is onnan kapta. Hosszú nyaka van, és apró fejszerkezete. A bolygó egyik furcsa kinézetű lakója. A molylepkéhez hasonló bolyhos ?antennák? találhatóak a fejük tetején. Ezeket állandóan mozgatják (a kommunikáció egyes formája lehet), megérintve fajtársuk feje búbját. A legnagyobb földön élő lónál kb. másfélszer nagyobb. Furcsa, csíkos mintázat borítja testüket, melyek csillognak tükröződnek. Eme rikító kinézet talán fegyverként szolgál más élőlények ellen, vagyis elijeszti őket. GHOSTBIRD : A szellemmadár. Ahogy dalol, az hátborzongató, de csendesen teszi ezt legalább és még dallamos is. A bolygó egyik teremtménye a sok közül. Egy izzó átlátszó hártya borítja, nevét azért kapta, mert mint egy frissen elkészült üvegszobor, úgy fest. ( akár egy szellem) Elegáns és ?testetlen?. MANTICORE: A manticore az egyik legkeményebb ismert húsevő a világegyetemben. Ez a valami megtudna enni egy T-Rexet simán, valamint desszerként egy Alient fogyasztana el. Páncélozott fejszerkezet, irdatlan nagy méret jellemzi. Ragyogó fekete bőre van, sárga és skarlátvörös csíkokkal megspékelve. Négy erőteljes lába a testéből úgy nő ki, mint akár a kentaurnak, elülső mellkasán két alkar található, a teste végén izmos skorpiófarok terebélyesedik. A helybéliek ?Palulukan?-nak becézik. WOLF-TICKS: A forgatókönyvből idézve ? A közelben valaki sikított. Számos visszataszító rovar közelített a katonák felé. A tüzelés egy őrjítő robbanásba torkollott. A katonák igyekeztek végezni a gyorsan mozgó élősködőkkel, melyeket Wolf-Ticks-nek hívtak. VIPERWOLVES: kinézetük akár a farkasoké, amiket a híres festő Francis Bacon alkotott..Szőrtelen, ragyogó bőrfelület borítja testüket, javarészt feketét, viszont vöröses, és színjátszó kékes vonalak is megfigyelhetőek rajtuk. A fejénél pajzsos kitüremkedés található, akár a ticeratopsnak. Fényes, intelligens szemeik vannak. Fákon és földön egyaránt vadásznak. SNAKETREE: (szerk: Az AVP2 játékban a bolygó felületén hasonló fák voltak). A kigyófa. Hosszú megnyúlt egzotikus növények, egy hidrához hasonlít leginkább. Leginkább állatok a táplálékai. Halott faként álcázza magát, majd amit közelébe ér a kiszemelt zsákmány kigyószerú csápjaival megragadja, majd megemészti a farönkben, a kilökődött csontok még több élőlényt vonzanak oda.. PHALANXIA: A Földön a csalánokhoz lehetne őket hasonlítani, csak veszélyesebbek. A növény mérgező folyadékot lövell ki áldozatára. SLINT: Egy kegyetlen vérszomjas ragadozója a bolygónak. Felnyársalja zsákmányát a fejével, ami egy mérgezett lándzsa funkcióját tölti be. Az áldozat még életben van és vergődik, de képtelen mozogni. Ekkor a SLINT élve fogyasztja el áldozatát. TSUMONGWI: A na'vik közt egy helyi pandorai klán. Nincs irott nyelvük. Dárdákat, állati bőröket, primitív eszközöket használnak. Az egyik avatar csoport a történet folyamán meglátogatja, angolul tanítgatja őket, és saját technológiájukat ismertetik velük. Na legyen ennyi elég ízelítőnek Cameron saját maga adott nevet nekik, és minden az ő agyszüleménye. El se merem képzelni hogy fog ez mutatni a nagyvásznon fotorealisztikusan. Plusz még rengeteg élőlényt talált ki, és gondolom a filmben is olyanok, amik a 95-s szkriptben nem szerepeltek. Alig várom Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Érdekes az a GyU rajongói film. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Első olvasásra érdekesnek tűnnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Jó lesz ez a náci aprítós film. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Elkészült, magyar feliratos, GYU rajongók előnyben. Pont ma láttam a feliratot, szerintem leszedem és megnézem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Pont ma láttam a feliratot, szerintem leszedem és megnézem Le se kell szedni, számos siteon megnézhető felirattal Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. A közelben valaki sikított. Számos visszataszító rovar közelített a katonák felé. A tüzelés egy őrjítő robbanásba torkollott. A katonák igyekeztek végezni a gyorsan mozgó élősködőkkel, melyeket Wolf-Ticks-nek hívtak.Néhány UA 571-C Sentryvel jobban jártak volna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/04/mtv_po...j_jeloltek_2009 No a várva várt díjkiosztó. Olyan piszok nagy nevek nincsenek benne, de lehet, hogy csak az idei év filmvárakozása mondatja ezt belőlem, ugyanis idén több kedvemre való alkotás is moziba kerül. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Néhány UA 571-C Sentryvel jobban jártak volna. Lesz a katonáknak egy minigunnal felvértezett power suit-juk, szal nem kell aggódni Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. (szerkesztve) Jó kis leírás! Biztos, hogy megsasolom az AVATART, amikor megjelenik, de most sokkal kíváncsibb vagyok a Star Trekre, jaj de várom már! Szerkesztve: 2009. Május 4. - barnez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Csütörtökre megvan a jegyem a Trekre. Dzséjtet sajna nem tudtam beelőzni De szerintem ő már nyugtatókon él. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. De szerintem ő már nyugtatókon él. Az meglehet, de én min fogok élni vajon decemberben . Úgy kell kiolvasztani a hibernációs kamrából Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. (szerkesztve) Én a szombati napot lestem ki, de konkrét időpontokat még nem töltöttek fel az est.hu-ra, a port.hu-ra még annyit se. Az meglehet, de én min fogok élni vajon decemberben . Úgy kell kiolvasztani a hibernációs kamrából icon4.gif Te leszel Philip J. Fry a Futuramából... Szerkesztve: 2009. Május 4. - barnez Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Lesz a katonáknak egy minigunnal felvértezett power suit-juk, szal nem kell aggódni Aggódik a fene. Jól el fognak majd Crysis-ozni. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Mozi: Tévedtem, meg van, most rendelem elő a szombati napra a jegyeket. Hú, megnyugodtam! Jee, szombaton Star Trek! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.