Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerintem elégé magyarázó a link A trailer szöveg előzetest, az előzetes pedig trailert takar Mit kell ezen bonyolítani? De mari néni előzetese? Érted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. De mari néni előzetese? Érted? Oks, az utolsó tényleg hiányos, de az elsőként belinkelt 2012-ét szerintem nem érheti kritika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. No, az a helyzet állt elő, hogy ingyen meg tudok moziban nézni 1 filmet. A Transformers 2-re gondoltam, de viszont az 1-t nem láttam. Érthető még attól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. No, az a helyzet állt elő, hogy ingyen meg tudok moziban nézni 1 filmet. A Transformers 2-re gondoltam, de viszont az 1-t nem láttam. Érthető még attól? Szerintem nézd meg inkább az első részt előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. (szerkesztve) Szerintem nézd meg inkább az első részt előtte. Az nincs meg és amúgy is holnap délben megyek, ergo senkitől sem tudom elkérni. Megnézem inkább a Nászajánlatot vagy a Jégkorszakot Szerkesztve: 2009. Július 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Az nincs meg és amúgy is holnap délben megyek, ergo senkitől sem tudom elkérni. Megnézem inkább a Nászajánlatot vagy a Jégkorszakot Akkor inkább azokat, de állítólag a Másnaposok az utóbbi évek legjobb vígjátéka. Már ha érdekelnek a vígjátékok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Akkor inkább azokat, de állítólag a Másnaposok az utóbbi évek legjobb vígjátéka. Már ha érdekelnek a vígjátékok Tényleg, az ki is ment a fejemből. Láttam az előzetesét és tetszett Azt nézem meg akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. AVATAR tízer poszter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Igen-igen figyelemfelhívó, legalább is ha előttem lenne,én tuti megnézném ezt a nagy kékséget Szóval bejövős, és megfelelő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Fantasztikus, isteni, megismételhetetlen!.......Csak kár, hogy ilyen idétlen, hogy semmit sem mond szinte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Oks, az utolsó tényleg hiányos, de az elsőként belinkelt 2012-ét szerintem nem érheti kritika Azért értem, hogy nem mindig van ez, de sokszor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Mondom, hogy a designert szabadságra küldték a stábból. Ez is már milyen poszter? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Akkor inkább azokat, de állítólag a Másnaposok az utóbbi évek legjobb vígjátéka. Már ha érdekelnek a vígjátékok Ennek érdekelne a trailere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Fantasztikus, isteni, megismételhetetlen!.......Csak kár, hogy ilyen idétlen, hogy semmit sem mond szinte Pontosan. Remélem törppapa is szerepel majd a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Mondom, hogy a designert szabadságra küldték a stábból. Ez is már milyen poszter? Gyönyörű! Már most jobb mindennél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Köszi Phobos. Ebből elég is ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ez a teaser poszter méltó az eddigi kampányhoz. Ennél még egy müsorszünet is felcsigázóbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Gyönyörű! Már most jobb mindennél! Szerintem csak jobb van ennél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Fantasztikus, isteni, megismételhetetlen!.......Csak kár, hogy ilyen idétlen, hogy semmit sem mond szinte Egy teaser milyen legyen? Mindjárt mesélje el a fél filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Egy teaser milyen legyen? Mindjárt mesélje el a fél filmet? Legyen ötletes. Emlékszel az EPI teaser poszterére? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nekem tetszik. Eddig itt sírt mindenki (vagy csak Jake?) hogy egy posztert se dobtak ki a filmről, erre meg itt megy a fanyalgás? Kéne belőle valami nem kamerás változat, háttérképnek tök jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nekem tetszik. Eddig itt sírt mindenki (vagy csak Jake?) hogy egy posztert se dobtak ki a filmről, erre meg itt megy a fanyalgás? Kéne belőle valami nem kamerás változat, háttérképnek tök jó lenne. Valami izmosabbra számítottunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. És az első Sötét Lovag teaser poszter milyen volt? Még 2 éve nyáron jött ki, és csak egy fehér pofa volt rajta, sötét szemek és vigyori smile. Jokert ábrázolta elég sejtelmesen. Itt kezdődik egy jó teaser poszter. Az Avatar is tökéletes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Magam részéről nem hasonlitanám a Batmanhez. Az hangulatot közvetitett, ahogy azt egy teaser posztertől elvárja az ember. Kiváncsiságot ébresztett. Ez viszont a középszerüség csimboraszója. Ennél semmitmondóbbat igazán nehéz lett volna kitalálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Magam részéről nem hasonlitanám a Batmanhez. Az hangulatot közvetitett, ahogy azt egy teaser posztertől elvárja az ember. Kiváncsiságot ébresztett. Ez viszont a középszerüség csimboraszója. Ennél semmitmondóbbat igazán nehéz lett volna kitalálni. Számodra. Más fórumokon mindenki elvesztette az eszét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Számodra. Más fórumokon mindenki elvesztette az eszét. Nem akarok kötözködni, de ettől a posztertől csak az veszíti el az eszét aki elvakult fanatikus. Igaza van Bomarrnak, semmi hangulatot nem sugároz. Számomra sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ez nulla és semmitmondó.Ha ezekkel telerakják a mozikat a kutya nem megy el rá.Szerintem a forradalmiságot kellett volna hangsúlyozni.Ez a plakát lehet egy orosz akciófilm plakátja is.Ahogy a többiek írták nem csigáz fel. Amikor annak idején az Ice Age-t reklámozták először akkor a plakátokon csak a motkány volt.Zseniális húzás volt mert én is amiatt néztem meg hogy ez az aranyos kis állat vajon milyen lesz a filmben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Közben kiderült ez csak a Comic Conhoz készült banner, reklám céljából...Szóval nem is az első poszter.. http://www.comingsoon.net/news/avatarnews.php?id=56824 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szinkronnal nézted?! Akkor csoda hogy az a negyed megvolt, én a trailertől is falmászást kaptam. MOMban adják feliratosan.Magyarul karattyoltak benne. A MOM-ról tudtam de azért tényleg nem mentem volna fel Pestre hogy feliratosan lássam. Ezért elég lekapni a netről Az nem kizárt de ha letöltésre kerülne a sor akkor csakis DVD-Ripesen kapnám le mert egy kamerás még lenullázná azt a negyedet és aztán soha többé TéeF2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.