Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Ody: Nagyon ajánlom, kiváló film. Christoph Waltz (Hans Landa) kimagasló a filmben. Szerintem megérdemelne egy-két komolyabb díjat a szerepért, de Eli Roth és Pitt is remekel. Tarantinot meg ismerjük, ő nem habozik akár a főszereplőt is kinyírni vagy olyan dolgokat mutatni (spoilerben van róla ízelítő) amiket mások nem. Spoiler: Ki filmesítené meg, ahogy Hitler arca és feje szétmállik a géppisztollyal belelőtt 2 tárnyi lőszertől? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Köszi Phobos, de én a 2012 -re értettem. Amúgy a Tarantino filmet se fogom kihagyni, mert imádom a pali filmjeit! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Mivel előtte a IB-ről beszélgettünk és nem is láttam Oldie beszúrását, azt hittem erre reagálsz Máskor írd oda, mire írod a hozzászólást Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Tarantino szerintem egy pszichopata barom, aki az erőszakot szerintem élvezi is(Miért lenne különben annyi brutalitás a filmjeiben?), de ugyanakkor kedvelem a filmjeit.A brigantykat eszem ágában sincs moziban megnézni, mert azért a Grindhouse elég ratyi volt.Majd lesz torrenten is. A 2012-őn is gondolkodom, mert a Holnapután annyira borzasztóan rossz volt, hogy már nem bízom Emmerich-ben. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. frenkie: A brigantykról nem sok negatív kritikát olvastam, pozitívat annál inkább. A Grindhouse filmek ténleg nem voltak a csúcson, de a brigantyk igen. Szerintem nézd meg, ha alkalmad nyílik rá... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. (szerkesztve) Szerintem az év sokkoló híre. Az Oscar díjas Adrien Brody a PREDATORS-ban :D Mint főszereplő, aki Roycet alakítja http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=59815 Szerkesztve: 2009. Október 7. - JakeSully Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Itt a teljes Predators szereplőgárda!: Adrien Brody.... Royce Alice Braga.... Isabelle Derek Mears... Predator (tbc) Topher Grace... Edwin Danny Trejo... Cuchillo Walt Goggins... Stans Oleg Taktarov... Nikolai Mahershalalhashbaz Ali.... Mombassa Dutch.... Arnold Schwarzenegger (cameo) http://www.moviehole.net/200920982-grace-mears-for-predators Alice Braga a Will Smithes Legenda vagyok filmben volt a csaj szereplő aki a lányával kereste a kolóniát. Topher Grace a Pókember 3-ban Venom. Mahershalalhashbaz Ali játsza Mombassa afrikai arcot, kitűnő választás Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Pildi írta: Phobos, régebben betettél egy részletet a Grindhouse-ból, amit egyébként én nem láttam korábban, és attól totálisan rosszul lettem. Ha az lett volna életem első találkozása Tarantino-van, biztos nem lettem volna kíváncsi a többi filmjére. Hasonlóan vagyok én is vele, megnéztem, de igazából annyira nem tudtam értékelni, tuti kihagytam volna Tarantino többi filmjét, ha nem látom őket előbb JakeSully írta: Szerintem az én sokkoló híre. Az Oscar díjas Adrian Brody a PREDATORS-ban Fura, de végül is nem példa nélküli a választás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. JakeSully írta: Szerintem az év sokkoló híre. Az Oscar díjas Adrien Brody a PREDATORS-ban :P Mint főszereplő, aki Roycet alakítja Biztos ő lesz az egyedüli túlélő. Amúgy ez remek hír! Érzem ez a film ott lesz a szeren. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Én valahogy nem nézzem ki Brodyból a "dzsungelharcost" De tuti valami intellektuel karakter lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Oldfighter írta: Én valahogy nem nézzem ki Brodyból a "dzsungelharcost" De tuti valami intellektuel karakter lesz Ebben a filmben intellektuel karakter? De bármi lehet...lehet, hogy majd puszta kézzel osztja a Prediket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Ody Mandrell írta: Ebben a filmben intellektuel karakter? De bármi lehet...lehet, hogy majd puszta kézzel osztja a Prediket. Figy, össze ne téveszd Chuck Noriss-al. Tényleg, ő miért maradt ki? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Oldfighter írta: Figy, össze ne téveszd Chuck Noriss-al. Tényleg, ő miért maradt ki? A szelleme ott lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Ody Mandrell írta: A szelleme ott lesz. Figyelni kell, hogy mikor esik úgy össze egy Predator, mintha pörgő-forgó rúgás érte volna No Chuck akkor ott lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Egy kis háttérinfó a 2012 hatalmas hullámairól http://filmdroid.blog.hu/2009/10/07/csinaljunk_hullamokat Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Oldfighter írta: Figy, össze ne téveszd Chuck Noriss-al. Tényleg, ő miért maradt ki? Szerintem az érte küldött elfogókülönítménynek akadtak nehézségei, amit aztán inkább kivágtak a filmből Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. (szerkesztve) fény derül a Predators karakterek jellemére is. http://www.filmpont.hu/index.php?option=co...n&Itemid=15 "Brody karaktere az örököse a csapatvezetői palástnak, őt nemes egyszerűséggel csak Embervadászként emlegetik. Grace figurája külsőre könyvelőnek tűnhet, ám a hivatalnokábrázat alatt egy veszélyes sorozatgyilkos lapul. Braga könyörtelen női gyilkos, Ali karaktere egyszerűen nem fél a haláltól, Goggins figurájának állandóan a ravaszon van az ujja, míg Taktarov egy egykori orosz titkosügynök bőrébe bújik. Trejo végül Cuchillót alakítja, egy edzett harcost, két darab UZI-val." Adrien Brody mint brutál Embervadász?! Na erre kíváncsi leszek Szerkesztve: 2009. Október 7. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Nimródnak fel van adva a lecke. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Oldfighter írta: Én valahogy nem nézzem ki Brodyból a "dzsungelharcost" Pedig játszott már King Kongosat Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Ody Mandrell írta: Nimródnak fel van adva a lecke. Ezen a képen már rákészült a szerepére. Na badass feje van? http://weblogs.variety.com/bfdealmemo/2009...am-for-fox.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Mekkora már. De fel is szedhetett egy kis izmot ahogy elnézem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Valamelyest már embervadász kinézete lett Kérdés, a Szuper Predatorok miért őt rabolják el. A puszta erő helyett, lehet ésszel győzi le a ragadozókat a filmben Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megnéztem a Farkast, vagy ahogy mások említik, a Rozsomákot Jó kis film, egyszeri nézésre elmegy. Van benne egy-két cool karakter. De most nézhetem meg az X-men szériát ismét Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. JakeSully írta: Valamelyest már embervadász kinézete lett Kérdés, a Szuper Predatorok miért őt rabolják el. A puszta erő helyett, lehet ésszel győzi le a ragadozókat a filmben Az nem Antal Nimród fényképe? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Bródy Adrián majrézik Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. (szerkesztve) A fényképen Brody van Ezen a harwiredes híren kikészültem PREDATORS: Adrien Brody Izombéka Adrien Brodyt mindig is hatalmas termetéről és pattanásig feszült, duzzadó izmairól ismertük. Mozifilmekben a hátrébb játszó színészeknek gyakran ki kellett lépniök mögüle, mert nem látszottak Brody brutálszéles vállizomzatától = lásd bal oldali kép!! Royce kommandóst alakítja és ezzel megkapta a Predators vezető főszerepét, a korábban zongoristát majd csalót játszó színész. Danny Trejo főmachinátor mellett egyedül talán a videokamerás gengszterrel, Oleg Taktarovval jártak jól a készítők. Örömmel és nagy megkönnyebbüléssel jelenthetjük be, hogy a filmben játszik Mahershalalhashbaz Ali is, mondjátok ki gyorsan ötször egymás után a nevét!! Nimród Antalnak feltehetően nem okoz majd túl nagy problémát a szereplőgárda. Legfeljebb Adrien Brodyt kell néha megtámasztani és Kentucki Mekfrííd Csikkennel tömni, ha nem bír görnyedve futni a nehéz kommandóspáncélban. http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...nt&id=26352 Szerkesztve: 2009. Október 7. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Nagyon kész van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Ez ugye Svájcinéger teste? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Borzasztó ez a kép Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Adrian Brody a Predators-ban? Na ezt megnézem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.