Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pénteken a TV2-ön negyed tiztől Fapuma...izé, akarom mondani Üvegtigris 2 Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pénteken a TV2-ön negyed tiztől Fapuma...izé, akarom mondani Üvegtigris 2 Nézem! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A Brigantik magyar hangjai: Nagyon várom már, meg fogom venni ezt a filmet, és értem, hogy minden DVD-re kell magyar hang, de speciel ezt a filmet csak azon a három nyelven tudom elképzelni, amivel készült: franciául, angolul és németül. A nyelv váltogatásának nagy jelentősége van a történetben, ezt a magyar szinkronnál hogy rendezik? A The Men Who Stare at Goats magyar címe: Kecskebűvölők és Február 25-én jön kis hazánkba Egész jó kis címet találtak hozzá. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) az angol beszéd lesz csak leszinkronizálva a többi eredeti nyelven lesz átváltott felirattal ha még idén meg akarod venni, érdemes hamar megrendelni, mert idénre keveset gyártottak Viszont ha már TV-s ajánlás is felvetődött, aki ráér, ma 1:30-kor lesz a TV2-n a Hosszú Hétvége. Szerintem nagyon jó film Szerkesztve: 2009. December 2. - Darth_Phobos Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie most éjfélig fent maradsz, hogy megrendeld a jegyeket? Lehet hogy csak reggel 8-kor aktiválják a rendszert Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie most éjfélig fent maradsz, hogy megrendeld a jegyeket?Lehet hogy csak reggel 8-kor aktiválják a rendszert Jaja. Hát benne van a pakliban. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie most éjfélig fent maradsz, hogy megrendeld a jegyeket?Lehet hogy csak reggel 8-kor aktiválják a rendszert Nem, nem csak Oldi marad fent! Itt csücsülök én is Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie most éjfélig fent maradsz, hogy megrendeld a jegyeket?Lehet hogy csak reggel 8-kor aktiválják a rendszert Akkor shoti lesz.Dec 3-tól van nem?Akkor legyen is a kezdetén. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem simán lesz jegy vasárnap, akár ha holnap este foglal az ember jegyet. Nem kell tartani szerintem itt nagy rohamoktól... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem simán lesz jegy vasárnap, akár ha holnap este foglal az ember jegyet. Nem kell tartani szerintem itt nagy rohamoktól... Csak egy terem van.Örüljünk ha lesz jegy. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A mammutba már lehet rendelni, de még nem csaptak le a jegyekre Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) A mammutba már lehet rendelni, de még nem csaptak le a jegyekre Magyarországon ez nem is szokás, hogy hetekkel hamarabb lehet filmre jegyet kapni, így az egyszeri ember nem is eszmél fel, hogy mizu. Majd csak a premier előtt 3-4 nappal... Szerkesztve: 2009. December 2. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem az egyszeri mozinéző azt se tudja, hogy holnaptól jegyet lehet rá rendelni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Na ez meg a másik. Ezért nem gondolom, hogy holnapra már fullos lesz az összes IMAX vetítés Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Aki IMAXra megy az nem hinném, hogy egyszeri mozinéző. Főleg, hogy csak egy ilyen terem van Magyarországon. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Na majd kíváncsi leszek holnap estére mennyi jegy fogyott el Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ugyan már a pesti mozik nagyon gagyik, viszont már lehet tudni, hogy az országos "nagy" mozik mikor adják az Avatart Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ugyan már a pesti mozik nagyon gagyik, viszont már lehet tudni, hogy az országos "nagy" mozik mikor adják az Avatart Hát ez jó Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem az egyszeri mozinéző azt se tudja, hogy holnaptól jegyet lehet rá rendelni.Ó, dehogynem Az Exit magazin csak úgy hírdeti, hogy Dec. 3-tól lehet jegyeket előrendelni Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Látom szép kópiaszámmal érkezik az országba a film. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Látom szép kópiaszámmal érkezik az országba a film. Engem csak az az egy érdekel, amit megnézünk! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Nulla óra három perc... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. És sehol semmi :S Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. És sehol semmi :S Szerintem már ezt is fogjuk Jake-re Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem már ezt is fogjuk Jake-re Na hallod, ő sok jóra immár ne számítson. Nem lesz itt se pacsi, se vállonveregetés... Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem már ezt is fogjuk Jake-re Áhh, ne bántsuk előre! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Skaccok, marad a hajnali-reggeli rendelés, Mártival igyekezni fogunk, majd hírt adunk úgyis, hogy mi a pálya Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A Palace oldalán már lehet foglalni pár moziba. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hajnal ötkor még mindig nem lehet. :S Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Hajnal ötkor még mindig nem lehet. :S Egy órával később sem... Szerintem majd nyolc tájékán, mikor nyit a mozi. Szerkesztve: 2009. December 3. - kolmilan Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.