JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Most néztem meg HD minőségben az UP(FEL!) című csodaszép Pixar alkotást. Ezek a fiúk egyszerűen nem tudnak hibázni. A Wall-E után ismét letettek az asztalra egy piszok minőségi alkotást. A legjobb az egészben, ez már-már szinte tényleg felnőtteknek szóló mese, de azért ügyesen belecsempésztek olyan momentumokat, hogy a gyerkőcök is el tudjanak rajta szórakozni. A vén morgós öregúr karaktere már az első 10 perc után a szívünkhöz nő, a további mellékszereplők is jópofák A történet kalandos, és olykor olykor bizony szívhez szóló képsorok is elénk tárulnak. Nagyon hamar elröppent az a másfél óra, nagyszerű kikapcsolódás volt 10/9-es, csak mert még néztem volna tovább a kalandokat :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. No ez várós már régóta Főleg a Hajsza a föld alatt óta http://www.traileraddict.com/trailer/from-...ional-tv-spot-1 http://www.traileraddict.com/trailer/from-...ional-tv-spot-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hajsza a föld alatt.Travolta jó volt de meg sem közelíti az eredetit.Az eredetinek sokkal frappánsabb vége volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hajsza a föld alatt.Travolta jó volt de meg sem közelíti az eredetit.Az eredetinek sokkal frappánsabb vége volt.Ha én most emlékeznék arra De egyszer még tutti megnézzem Walter Matthaustúl is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Ha én most emlékeznék arra De egyszer még tutti megnézzem Walter Matthaustúl is Akkor ne mondjam el?Hihetetlen dolgon bukott meg a csávó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Akkor ne mondjam el?Hihetetlen dolgon bukott meg a csávó.Hagyjuk meg meglepetésnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. (szerkesztve) Ugye ezt nem kell bemutatni Na FOX elvileg tervezett egy ilyet az Avatarnál is.. http://www.movieline.com/2009/12/exclusive...cial.php?page=1 Spoiler: Neytiri és Jake családot alapít és bemutatja hétköznapjaikat. Szerkesztve: 2009. December 29. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Oldie: Jó kis írás, szinte mindenben egyezik az izlésünk(Wacthmen kivétel).Mi a gond vele? Szerintem még mindig az év filmje, amit nem hittem volna még az éve elején. Amúgy MissKarrde lehet hogy Ody-nak jobban bejön majd az Avatar másodszorra, mert hogy témánál maradjak így voltam a Watchmen-nel is. Nem mondom hogy nem tetszett a moziban, de nem tett rám mély benyomást. Aztán megnéztem otthon, és wow lenyűgözött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Mi a gond vele? Szerintem még mindig az év filmje, amit nem hittem volna még az éve elején. Amúgy MissKarrde lehet hogy Ody-nak jobban bejön majd az Avatar másodszorra, mert hogy témánál maradjak így voltam a Watchmen-nel is. Nem mondom hogy nem tetszett a moziban, de nem tett rám mély benyomást. Aztán megnéztem otthon, és wow lenyűgözött. Ezt a Watchment már nekem is meg kellene néznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Obi1, bármi megeshet Csak általában nem így szokott lenni, de inkább ne az én jóslatom jöjjön be, annak jobban örülnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Ugye ezt nem kell bemutatni Na FOX elvileg tervezett egy ilyet az Avatarnál is.. http://www.movieline.com/2009/12/exclusive...cial.php?page=1 Spoiler: Neytiri és Jake családot alapít és bemutatja hétköznapjaikat. Inkább ilyet ne Főleg ha ugyanolyan homályos lenne mint az SWHS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Mi a gond vele? Szerintem még mindig az év filmje, amit nem hittem volna még az éve elején. Amúgy MissKarrde lehet hogy Ody-nak jobban bejön majd az Avatar másodszorra, mert hogy témánál maradjak így voltam a Watchmen-nel is. Nem mondom hogy nem tetszett a moziban, de nem tett rám mély benyomást. Aztán megnéztem otthon, és wow lenyűgözött. Nekem először nem tetszett pl a Watchmen vége. Aztán DVD-n újranézve új értelmezést találtam mert feltűnt egy új momentum amit moziban nem vettem észre. Arról meg nem is beszélve, hogy a rendezői változatban ott volt Mason hatalmas bunyója. Amolyan fenemód élvezetes 20-as évekbeli boxfeelinggel. De elnéznék egy abban a korban játszódó sztorit a régi jelmezesekkel Azok se voltak semmi figurák ahogy a képregényben mesél róluk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Obi1: Semmi baj a Watchmennel, nagyon tetszett a story. de nekem a sötét világa nem jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Elég sajátos hangulata van az egész filmnek, de szerintem a darkos hangulat miatt van esélye Odynál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Obi1, bármi megeshet Csak általában nem így szokott lenni, de inkább ne az én jóslatom jöjjön be, annak jobban örülnék Velem így volt a Gyűrűk Urával, a Harry Potterekkel, a Galaxy Questtel, az Alien Resurrectionnal (ez nem is a második, hanem a sokadik megnézés után volt képes megfogni), meg még jó pár filmmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Velem így volt a Gyűrűk Urával, a Harry Potterekkel, a Galaxy Questtel, az Alien Resurrectionnal (ez nem is a második, hanem a sokadik megnézés után volt képes megfogni), meg még jó pár filmmel. Én zenével vagyok gyakran így. Különösen igaz ez pl U2-ra. Kedvenceim, de némely számukat csak többedszeri hallásra kedveltem meg igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Na még1 hívő! Ortis hugija nézte meg az Avatart, és nála 10/10. Ő is visszamenne, vagy maradna ott! Holnapután a tesóm fogja ugyanezt átélni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Velem így volt a Gyűrűk Urával, a Harry Potterekkel, a Galaxy Questtel, az Alien Resurrectionnal (ez nem is a második, hanem a sokadik megnézés után volt képes megfogni), meg még jó pár filmmel. Hoppsz, akkor erősen vannak kivételek Sebaj, máshogy vagyunk bekötve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Julie and Julia Igaz történet alapján egy szakácskönyvet író nőről és fél évszázaddal későbbi követőjéről, aki végig főzi a könyvet és erről blogot ír. Bájos film volt, de csak azoknak, akik csípik a főzést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Bájos film volt, de csak azoknak, akik csípik a főzést Én csak a végeredményét szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. De jó Dzséjtnek...most nézi haverjaival az Avatart moziban :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Éjszaka a múzeumban 2 Nem véletlen az a "kettes" a cím után, ugyanis szerintem simán kétszer jobb mint az első rész. Remekül behozták az új karaktereket. Vader is feltűnik Szörnyek az űrlények ellen Az év animációs filmje szerintem Hatalmas dumákat nyomnak benne, főleg Bob Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én csak a végeredményét szeretem. Sajnos azt én is, ezért teszek róla magam, hogy jó is legyen Amúgy meg ez egy kreatív meló, azért csípem De jó Dzséjtnek...most nézi haverjaival az Avatart moziban :P Nem baj, mi is megyünk még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nem baj, mi is megyünk még Holnapután ilyenkor túl leszünk a második utazáson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Obi1, bármi megeshet Csak általában nem így szokott lenni, de inkább ne az én jóslatom jöjjön be, annak jobban örülnék PEdig sok esetben volt már úgy, hogy filmeket szerettem meg úgy, hogy elsőre nem igazán nyűgöztek le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) A héten én is megnézem újra az Avatart. Lecsekkolom hogy milyen 2D-ben. A Watchmen nálam elsőre ütött pedig úgy ültem be rá hogy alig érdekelt. Szerkesztve: 2009. December 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) Predators előzetese már jöhetne igazán. Szerkesztve: 2009. December 30. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. A Tron Legacynak is igértek egy előzetest karácsonyra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Jöhetne már mindkettőből valami mozgöanyag. Azt olvastam elég ratyi a Predik forgatókönyve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Jöhetne már mindkettőből valami mozgöanyag. Azt olvastam elég ratyi a Predik forgatókönyve. Majd a rendezés és a karakterek feldobják a sztorit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.