Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  JakeSully írta:
The Expendables hazai premierjét Augusztus 19éről októberre tolták.

:):D :D

Ennyit a haverokkal tervezett Predator 1-2 közben sör, aztán kocsma, aztán The Expendables, aztán kocsma, aztán Predators programról :) Vajon ez is a VB miatt van... :D

Hozzászólás ideje:

Viharsziget

Megnéztem ma én is. Egy nagy baj van vele. Tekintettel, hogy az emberfia nem is oly rég, két hasonló filmet is látott, így igen kiszámítható volt. A nagy meglepetés így elmaradt, egyedüliként a főszereplő utolsó kijelentése csalt mosolyt az arcomra. :)

Amúgy nem rossz film, de tényleg nagyon klisés. :)

Hozzászólás ideje:
  JakeSully írta:
A Fox bejelentette hogy a több mint 8 perc plusz jelenetet tartalmazó AVATAR SE augusztus 27-től kerül a mozikba!

Vajon nálunk is menni fog? Habár nem tudom, hogy egyáltalán el tudnék-e menni rá.

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Viharsziget

Megnéztem ma én is. Egy nagy baj van vele. Tekintettel, hogy az emberfia nem is oly rég, két hasonló filmet is látott, így igen kiszámítható volt. A nagy meglepetés így elmaradt, egyedüliként a főszereplő utolsó kijelentése csalt mosolyt az arcomra. :)

Hát azért klisésnek épp nem mondanám, de ugye hogy kiszámítható volt a vége? :D

És az utsó mondat tényleg ütött!

Hozzászólás ideje:
  kudar írta:
Hát azért klisésnek épp nem mondanám, de ugye hogy kiszámítható volt a vége? :D

És az utsó mondat tényleg ütött!

Számomra volt klisés. Már a legelső jelek óta, rögtön két másik film ugrott be róla. Ott még a meglepetés erejével hatottak. :)

Annyira nem ütött az utolsó mondat,

Spoiler:

inkább egyfajta erkölcsi magaslatra helyezte a főszereplőt. Nem maradt más választása, hát belement a "játékba".

:)

Hozzászólás ideje:

Hát mondjuk nem nehezebb jó Pred filmet készíteni a többinél. :)

EGyedül a 2. veheti fel vele a versenyt, de hát valljuk be, az sem közelíteni meg. A 3. pre filmnek mondott valamit inkább ne is említsük,az AVPk pedig jók, de hát azok is tele vannak vicces jelenetekkel. :)

Szóval remélem tényleg olyan lesz mint az 1!

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Viharsziget

Tőled is megkérdem.

Spoiler:

Rendőr volt szerinted vagy nem?

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Mindenképpen beteg volt, hiszen a végén, amikor beszélget a "társával", akkor nem emlékszik arra, hogy felfedték előtte az egészet. Megint elkezdi magyarázni, hogy ő rendőr, és le kell lépniük. Tehát nem racionálisan érvel pl. úgy, hogy "oké, hogy ezt elmondtátok, de nem hiszem el", hanem egyszerűen úgy tesz, mintha mi sem történt volna.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  Frenkie írta:
Tőled is megkérdem.

Spoileres tartalom megtekintése

Természetesen.

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Viharsziget

Spoiler:

Én meg úgy értelmeztem, hogy megértette, hogy ő beteg és inkább választja az agymosást, minthogy újra a rémálmai, képzelgései rabja maradjon. Nekem úgy tűnt, hogy az utolsó beszélgetése a "társával" tudatos volt, hogy megtévessze az összes dokit. Bár még én is emésztem a filmet.

Hozzászólás ideje:
  Lada írta:
Viharsziget

Spoiler:

Én meg úgy értelmeztem, hogy megértette, hogy ő beteg és inkább választja az agymosást, minthogy újra a rémálmai, képzelgései rabja maradjon. Nekem úgy tűnt, hogy az utolsó beszélgetése a "társával" tudatos volt, hogy megtévessze az összes dokit. Bár még én is emésztem a filmet.

Pontosan erről van szó. :)

Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
A Predators 74% -on áll az RT-n. Van aki azt írta, hogy a legjobb Predator film az első rész óta. Állítólag teljesen kimaradtak az előző részek hülyeségei. :hmm: Holnap mutatják be az USA -ban.

Elég jól áll, tényleg. Bár állítólag a vége kicsit kapkodós, de amúgy sikerült egy jól összerakott filmet csinálni. Bár a vérfanok már pattognak, hogy kevés a predator a vásznon, nincsenek új fegyvereik (amikor meg volt az előző filmekben, akkor meg az volt a baj), hogy a mellékpredatorok lábujjának a hegye nem úgy kunkorodik, ahogy az eredeti, hogy a Classic Predator foltjai nem milliméterre ugyanolyanok. Szóval a szokásos habzószájú megnyilvánulásoktól hangosak a Predaotr fórumok. :)

kudar írta:
A 3. pre filmnek mondott valamit inkább ne is említsük

Istenem, verd már ki a magyar tudatból azt a rühes DNA-t. A harmadik predator a Predators, annak a magyar keresztségen DNA - Ragadozó 3-nak (nem Predator 3) elnevezett valami K*RVÁRA SEMMI KÖZE AHHOZ A SZÉRIÁHOZ!!!!!!! :) Szóval igen, ne is említsük, mert az olyan, mintha a Gyűrűk Ura filmek felsorolásánál közbevetnénk a Konant is.

Hozzászólás ideje:

Újabb sci-fi-thrillerre készül Antal Nimród

http://www.kultura.hu/main.php?folderID=11...elist&iid=1

Idézet
A film címe a tervek szerint Paraffin lesz, műfaja pedig a keserű jövőben játszódó thriller.

Bár a rendező egyelőre nem sokat árult el tervéről, annyit végül is elmondott, hogy a történet a földi zsarnokság elől házilag készített űrhajókon menekülőkről fog szólni. Arra a kérdésre pedig, hogy a főszereplő a Ragadozók alaposan megizmosodott főszereplője, Adrien Brody lesz-e, Antal Nimród nem adott határozott választ: mindez még túl távoli ahhoz, hogy biztosat mondhasson..

Mit szóltok skacok? Szerintem jól hangzik. Távoli nyomasztó jövőben a zsarnokság elől házilag barkácsolt űrhajókon menekülnek az emberek.

Gyerünk Nimród csináld meg a filmet :):hmm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.