Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  Frenkie írta:
Oldie:

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Oldie:

Spoiler:

Akkor adódik a kérdés, hogyan kerültek oda? Mert ugye meghaltak álmukban, fel sem ébredtek, akkor miértz nem a váróba kerültek? Sőt akkor Cobb lement a váróba, hogy Saitot megkeresse? De akkor miért mondta a csaj neki, hogy Saito is itt van valahol? Egy biztos párszor ezt meg kell még nézni. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem ezt a vitát illetve kidumálást egy következő újranézés után tudjuk mag kellő lendületben folytatni :D Olvasgatom pár helyen a hasonló vitákat és olykor olyan meredek fejtegetésekbe mennek, hogy hajam az égnek áll :D

Más.

Ma végigültem a majd három órás Jesse James filmet. :D Nem piskóta az alkotás ha magát azt a tény nézzük, hogy durván vontatott. Mégis van benne valami amiatt odaszögezett a tv elé. :D

Donát írta:
Oldie

Spoiler:

Felejtsd már el, hogy Fischer nem a váróba került, hát tuti, hisz meghalt, és nem ébredhetett fel. A film nem mond önmagának ellent...

Egyetértek. Érdekes, hogy ma meg veled értek egyet a filmet illetően.

Szerkesztve: - Frenkie
  Donát írta:
Oldie

Donát írta:

Oldfighter írta:

Donát írta:

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Ej de szűkszavúak vagyunk. :) vagy jön majd egy "végtelen" Spoiler tömb is? :P
Gondoltam, végigolvasom előbb, miket agyaltatok együtt közösen azon, amin most én is agyalok, mielőtt feltenném ugyanazokat a kérdéseket. :P
  Oldfighter írta:
Ej de szűkszavúak vagyunk. :) vagy jön majd egy "végtelen" Spoiler tömb is? :P
Eddig nagyon hidegen hagyott, de Zoly és FreddyD is elájult tőle, így lehet, hogy egyszer majd megejtem, pedig nem kedvelem, se Nolant, se Di Capriot. Viszont a stáblistát nézve pár ismerős név visszaköszön (Ken Watanabe, Ellen Page meg Cillian Murphy aki odab*szott még anno a Red Eye-el, viszont mint Scarecrow nagyon pocsék volt, de ezt betudom Nolan hibájának :P) Szerkesztve: - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje:
  Pildi írta:
Gondoltam, végigolvasom előbb, miket agyaltatok együtt közösen azon, amin most én is agyalok, mielőtt feltenném ugyanazokat a kérdéseket. :P
Nos, lehet, hogy találsz rájuk válaszokat, de az is meglehet, hogy új kérdések fogannak meg :P De a filmről lehet ettől függetlenül egy általános, bővebb véleményt perkálni :)
Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Nos, lehet, hogy találsz rájuk válaszokat, de az is meglehet, hogy új kérdések fogannak meg :P De a filmről lehet ettől függetlenül egy általános, bővebb véleményt perkálni :)
Talán lesz bővebb vélemény, csak még kellene kicsit ülepíteni. :P Az első nagy kérdés pedig megint az, hogy mit láttunk a végén? :P

Spoiler:

Valóságot happy enddel, vagy csak egy újabb álmot? Még nem gondoltam végig teljesen, meg talán nem is emlékszem minden részletre így hirtelen, de a csigán kívül az is gyanús volt kissé, hogy épp ugyanúgy látta meg a gyerekeit, ahogy mindig is elképzelte álmában. Ez egy normál filmben tiszta ügy, na de itt... :P
:P
  Pildi írta:
Talán lesz bővebb vélemény, csak még kellene kicsit ülepíteni. :) Az első nagy kérdés pedig megint az, hogy mit láttunk a végén? :P

Donát írta:

Hozzászólás ideje:

Plusz...

Spoiler:

A vízbefúlás szerintem a film végére is kihathatott.

Gondolom Cobb kinyírta az öreg Saitot hogy kijuttassa a váróból aki a valóságban fel is ébredhetett. Aztán Cobb magával is végzett de mivel ő egy másik szinten vízbefúlt és nem is került elő így valószínűnek tartom hogy ő már nem ébredhetett fel a valóságban hanem bekerült egy olyan rétegbe ami a valóságukat tükrözte. Ott ült a gépen aztán hazamehetett és láthatta a gyerkőceit. Elképzelhető hogy olyanról álmodott amit nagyon akart és Saitonál már igencsak akarta meg közel is érezte magát hozzá.

Ennek tükrében szerintem a pörgli azért billent ki a végén mert Cobb akkor kezdett visszatérni a valóságba. Magához térhetett akár a repülőn vagy máshol ha sokáig nem tért magához és elvitték valahova. Az ébredés után meg mehetett a családjához mert Saitonak állnia kellett a szavát.

Hozzászólás ideje:

kamerás 7 perces Tron: Legacy részlet

Ügyesebb is lehetett volna az operatőr de ami látszik az nagyon klasszul néz ki. Na meg a zenén is elég jól megdolgoznak.

Tenel Ka írta:
Tetszetős:) A srác egyik kedvencem, Plummer bácsi is benne van:)
Én csak a Da Vinciben meg a Crowe-s elmés filmben láttam de utóbbiból nem emlékszek rá annyira mert az a film nem jött be különösebben. Jarvist mondjuk jobban bírom mint Szilast annak ellenére hogy a Vaspasasokban csak hallani lehetett.
Hozzászólás ideje:

Inception

Spoiler:

Az nem lehet a megoldás a film végére, hogy csak az utolsó jelenet álom? Mindezt úgy hogy Cobb ugye már a váróban volt amikor meghalt az első szinten, ami paradoxont hozott létre, és létrejött egy újabb réteg álom, az amit a film végén láttunk.

Igazán kijöhetne már valami jó minőségű release az Inceptionből, jó lenne újranézni.

Hozzászólás ideje:

Amikor megállt a Föld

1 éve ott porosodott a DVD az egyik szekrényemben, mert haveromnak akartam adni valami alkalomra, de őgy alakult a helyzet, hogy szétmentünk, én meg elfelejdtkeztem róla.

Tegnap este megnéztem, nem vártam sokat tőle, de kellemesen csalódtam. Nagyon jó kis film, kellemes kikapcsolódás volt, de Jennifer Conelly még mindig idegesítő számomra :)

A másik ilyen film a Tükrök volt, ma az kerül sorra :P

Hozzászólás ideje:

Anthony Hopkinst kórházba szállították Fótról

Rosszul lett és mentő vitte kórházba a hetek óta Magyarországon forgató Anthony Hopkinst - tudta meg a Független Hírügynökség. Úgy tudni, a világhírű színész a fóti filmgyárban lett rosszul.

Remélem nincs nagy baj! :clap2:

Hozzászólás ideje:

15 perc hírnév

A film első óráját leszámítva jó volt. Remekül ábrázolja a sajtó hatalmát, azt ahogyan formálja a közvéleményt és persze a végén a patkányosodást, ahogy minden fordulatot a saját maga hasznára akar fordítani.

Losers

Na itt öt percenként szakadtam. :D Marha jó beszólások követték egymást, bár sajna a film vége kicsit leült. Szinte minden párbeszédből lehetne idézni. :clap2: Remek kis akciófilm némi abszurd brutalitással.

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Ha jól vettem ki eme bemutató is már 3D-s volt.
Nekem nem tűnt fel hogy 3D-s lenne de elképzelhető hogy az.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.