Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Ha nem lenne köze a matekhoz akkor már rég megnéztem volna. Valamikor lehet hogy bevállalom de nem valószínű. Pankrátor bá' sztorijával vagyok úgy hogy meg kéne nézni de azt is már jó ideje halogatom. A végét mondjuk már tudom. Spoiler: Tavaly az egyik gyerek elkotyogta hogy panki megpatkol. Ettől függetlenül valószínű hogy előveszem mert az is érdekes lehet hogy mi történik vele előtte. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Natalie beleveti magát a hattyúk tavába. Vincent Casselt is szeressem, ebből nézős film lesz, köszi a Rekviem annyira nem jött be Szerintem ezt a filmet az életben meg nem tudom nézni még egyszer, annyira depressziós hangulatba kerültem utána. Jó film, csak hát kikattan az ember agya utána. Rog, Nézd meg a Pi-t Még én se láttam, de majd szétnézek utána, anno meg szerettem volna nézni, de valahogy kimaradt az életemből. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. (szerkesztve) Vincent Casselt is szeressem, ebből nézős film lesz, köszi Szívesen! Jó film, csak hát kikattan az ember agya utána.Én messze vagyok attól hogy jónak nevezzem. Rossznak se nevezném mert valami jó biztos van benne ha másoknak be tud jönni és ami nekem nem jött át. Szerkesztve: 2010. Augusztus 18. - Rog Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerintem is jó film, én nagyon mélyen a hatása alá kerültem, mikor megnéztem, emlékszem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én meg igyekeztem minél előbb tova űzni magamtól az emlékét. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. újabb Machete részletek Dani és Michi Jess és Michi Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Ha nem lenne köze a matekhoz akkor már rég megnéztem volna. Valamikor lehet hogy bevállalom de nem valószínű.Pankrátor bá' sztorijával vagyok úgy hogy meg kéne nézni de azt is már jó ideje halogatom. A végét mondjuk már tudom. Spoiler: Tavaly az egyik gyerek elkotyogta hogy panki megpatkol. Ettől függetlenül valószínű hogy előveszem mert az is érdekes lehet hogy mi történik vele előtte. A gyerek tévedett. Nem az a vége. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Frenkie, de, az a vége. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Frenkie, de, az a vége. De nem az a vége. Nézd meg mégegyszer. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. De nem az a vége. Nézd meg mégegyszer. Spoiler: Szerintem te nézd meg. Egyértelmű, hogy az utolsókat veri a szíve, erre van kihegyezve az egész befejezés. Annyi ereje volt amit belevitt az utolsó ugrásba, aztán kampeca. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Ez se lehet valami egyszerű film ha ennek a végéről is megoszlanak a vélemények. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Nem oszlik meg, csak Frenkie másképp emlékszik Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. (szerkesztve) Szerintem te nézd meg. Egyértelmű, hogy az utolsókat veri a szíve, erre van kihegyezve az egész befejezés. Annyi ereje volt amit belevitt az utolsó ugrásba, aztán kampeca. Mutattták, hogy meghalt? Csak annyit hogy ugortt és vége. Innentől azt gondolok amit akarok ,meg te is. Persze valószínü meghalt, de nem 100 %. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Ez se lehet valami egyszerű film ha ennek a végéről is megoszlanak a vélemények. Nyugodtan nézd meg, nem egyértelmü a vége. Meg különben is nekem van igazam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Spoiler: Mutattták, hogy meghalt? Csak annyit hogy ugortt és vége. Innentől azt gondolok amit akarok ,meg te is. Persze valószínü meghalt, de nem 100 %. Ugyan. Volt elég célzás a végkifejletre, vagy írjam úgy, hogy utalás? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Ugyan. Volt elég célzás a végkifejletre, vagy írjam úgy, hogy utalás? Persze, hogy volt, de ha nem mutanak valamit az meg sem történt egy filmben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Nyugodtan nézd meg, nem egyértelmü a vége. Meg különben is nekem van igazam. A héten szerintem sort kerítek rá. Amúgy most olyanok vagytok Oldival mint a két túsztárgyaló a Nincs alkuban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. A héten szerintem sort kerítek rá. Amúgy most olyanok vagytok Oldival mint a két túsztárgyaló a Nincs alkuban. Nem baj ha a vélemények ütköznek. Legalább van egy kis szín a fóruméletben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. a Nincs alkuban. Egyik kedvenc filmem! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Egyik kedvenc filmem! Nekem is! Eszméletlen jó film. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Nekem is! Eszméletlen jó film.Már-már zseniálisnak mondanám. Gyönyörűen van felépítve, tele van remek színészi alakításokkal. Meglepő, hogy a rendező azóta igen csak eltűnt a süllyesztőben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Azt a filmet én is bírom. Az első Dani-Farli tárgyaláson mindig röhögök. Nem baj ha a vélemények ütköznek. Legalább van egy kis szín a fóruméletben. Így is fel lehet fogni a dolgot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Persze, hogy volt, de ha nem mutanak valamit az meg sem történt egy filmben.Akkor nálad igen egyszerűen tűnnek tova a befejezések azon filmeknél ahol utalnak arra, hogy mi is történt a főhőssel Ami nincs megjelenítve mozgó képen az nem is létezik a számodra Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Skaccok, holnap Ragadozók. Tervezi még valaki a megnézést? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Skaccok, holnap Ragadozók. Tervezi még valaki a megnézést? Én Inceptiont nézek majd. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Akkor nálad igen egyszerűen tűnnek tova a befejezések azon filmeknél ahol utalnak arra, hogy mi is történt a főhőssel Ami nincs megjelenítve mozgó képen az nem is létezik a számodra Nézd, ha filmen akarnék valamit bemutatni, akkor egyértelmüvé tenném. Ha nem egyértelmü a vége akkor a rendező arra utal, hogy agyalj rajat egy kicsit és többféle befejezés lehetséges. Van pár ilyen flm. Emlékszel a Crank végére? Ott egyértelmü volt mi történt aztán mégse mint kiderült a második részből. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én Inceptiont nézek majd. Kiváncsi leszek a véleményedre. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Nézd, ha filmen akarnék valamit bemutatni, akkor egyértelmüvé tenném. Ha nem egyértelmü a vége akkor a rendező arra utal, hogy agyalj rajat egy kicsit és többféle befejezés lehetséges. Van pár ilyen flm. Emlékszel a Crank végére? Ott egyértelmü volt mi történt aztán mégse mint kiderült a második részből. Na jó, de a Crank a műfaját tekintve piszok messze áll a Pankrátortól De végül is te tudod, hogy zársz le magadban egy filmet Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Na jó, de a Crank a műfaját tekintve piszok messze áll a Pankrátortól De végül is te tudod, hogy zársz le magadban egy filmet Biztos észrevetted mögöte a smileyt. A Cranket csak poénból írtam ég-és föld a különbség meg ugye abban teljesen egyértelmü a vége, de mégsem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Én prediéket nem nézem meg moziban. Szerintem nem is való igazán oda. Ha nem mozis színészek játszanának benne akkor akár egyenesen DVD-re is küldhették volna. Vagy a Film+-ra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.