Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A pókfazon első kalandja nekem nem igazán tetszett. A második viszont annál inkább. Ha ezt a tendenciát tartja, szerintem ez már egész jó film lesz. Bár ezek az ellenségek nekem kicsit túl "gagyik", de mondjuk Dr. Oktopusz jobb volt, mint a Zöld Manó.

Hozzászólás ideje:

Ha minden jól megy akkor a 4. filmben végre láthatjuk Lizardot (akit már az első film után is mindenki emlegetett) és ha a film készítői kicsit is merítenek a fantasztikus Torment ciklusból akkor egy rendkívül jó filmet kapunk. :D

Hozzászólás ideje:

Úgy tudtam, hogy három film lesz. Rosszak az információim?

Szeretem a Pókember filmeket, de a képregényeket nem ismerem, így a ellenfelek egy része számomra ismeretlen. Mindenesetre várom a filmet, remélem, a színvonal nem romlik, max. javul.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Hát én tuti nem maradok fönt egy ilyen szar díjért... számomra abszolúte érdektelenné vált. Komolyan mondom, a Saturn díjat is többre tartom ennél (meg amúgy is. Miért ne tartanám többre?!)

Donát.

Szerkesztve: - Csabai Donát
Hozzászólás ideje:

Én is nézni fogom (és egy imát rebegek az SW-ért és Joaquin Phoenixért), de nem maradok fenn miatta, hanem felkelek :( Mert kb. kettő körül kezdődik, addig alszom egyet. Addig lesz vége, mire kelnék, így utána megyek dolgozni. Tavaly is kibírtam.

Hozzászólás ideje:
Mekkora mazochisták vagytok. :) Nekem nem érne meg ennyit. Ellenben az 1978-as Oscar gálát megnézném. :( Állítólag Tiburnak megvan.

Neki mi nem? :)

Egyébként tényleg megvan neki...

Hozzászólás ideje:
De nem adja, mert ritkaság.

Kedves :(

Nem tud valaki valamit a Prince Of Persia filmről?Állítólag a Karib Tenger Kalózai rendezője fogja csinálni, és 2006-ra ígérik még.

Hozzászólás ideje:
Nem tud valaki valamit a Prince Of Persia filmről?Állítólag a Karib Tenger Kalózai rendezője fogja csinálni, és 2006-ra ígérik még.

A Karib-tenger producere, Jerry Bruckheimer szerezte meg a jogokat, de nem biztos, hogy a rendező is azonos lesz. Biztos, hogy Verbinski rendezi? Egyébként 2006-ra nem lenne könnyű egy nagy költségvetésű filmet összekavarnia (talán Bruckheimernek sem), mert gőzerővel mennek a Karib-tenger második részének munkálatai, és aztán a harmadik részt utómunkálatai is ott vannak. Esetleg más rendezővel. Vagy ki tudja?

Hozzászólás ideje:
A Clooney-sra gondolsz? Sajnos még nem, de remélem, hogy lesz az egyik héten az HBO műsorán. Milyen?

100%-os! Egyszerűen letaglózó hangulata van, köszönhetően Cliff Martinez zenéjének (is). Nem tudom honnan ásta elő ezt a muksót Sodebergh, de évek óta az egyik legmelankólikusabb filmzene, amit hallottam. Sokszor szoktam hallgatni. A film alapjában véve egy szerelmi történet, de remekül megcsinálva, nekem nagyon bejött. Vigyázz, mert eltudja varázsolni az embert....ha vevő az ilyesmire. Egyébként Clooney barátunk itt is bizonyítja, hogy remek színész.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.