Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amúgy nem unják még ezeket a piranhás filmeket? Nem tudom mi érdekelheti még az embereket ezekben, ugyanaz a sztori mindig, és nem is ijesztő :D

Én észre se vettem, hogy voltak piranhák az előző filmben. Valahogy csak a csajokat vettem észre. :)

A csajoknak lehet a legnagyobb szerepük abban hogy ezeket a piranhás vackokat el tudják adni. Úgy lehetnek vele hogy aki csajt és vért akar látni az úgyis megnézi ezeket a filmeket függetlenül attól hogy miről is szólnak. :D

Hozzászólás ideje:

Megnéztem tegnap a Midnight in Parist, nagyon bájos film :) Bár a közepén rájöttem, mivel lesz vége, de ez egy cseppet sem vont le az élvezeti értékéből :)

Hozzászólás ideje:

Ki köll bírni! Egy darabig még ki köll bírni! - Ahogy Rózsa Sanyi is mondta. :D

Hozzászólás ideje:

Hát igen...lehet, hogy moziban kellene megnézni. :)

Ha adják Szolnokon akkor szinte biztos hogy én is bevállalom moziban.
Hozzászólás ideje:

Ebben a csajmentős Bálás Krisz-múviban Rambo elemében érezné magát. :D

Szép látványos az a jelenet a Szellemlovasból.

A lovas kinézete valamivel jobban bejön nekem mint az előző eresztésben de lehet hogy csak azért mert amazt már túl rég láttam ahhoz hogy jól emlékezzek rá. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy ez a film moziban nézős lesz.

Sajnos ez nagyban függ attól hogy egyáltalán bemutatják-e kis hazánkban.
Hozzászólás ideje:

Delfines kaland

Történet, forgatókönyv 9,5/10

Karakterek: 9,5/10

Zene: 6/10 (és képesek az egyik legfontosabb jelenetet belevágni egy zenés montázsba, amikor az énekest halljuk a szereplőket meg szinte nem)

Hanghatások 10/10 (végre nem robbanások, hanem delfincsicsergés!)

Hangulat 8,5/10 (megadnám a tizet, ha a végén a sérültes részt jobban kidolgozták volna..... pont az maradt le, amiről az egész film szól)

Látvány: 4/10 (és ezt is főleg a nyitójelenet kapja, nagyon látványos csak beletelt egy időbe mire rájöttem hogy nem animáció. Nem lett volna szabad a 3D-t a film közelébe engedni.)

Pluszpont: amikor a parton megtalálják Wintert és jön érte a mentőcsapat, az egyik dolgozó folyamatosan videóz. Nos, az eredeti felvételekkel zárul a film.

Ja, és a helikopteres jelenetnél zseniális volt az Apokalipszis most utalás :D

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Tegnap este negyed tizenegy körül csatornaváltogatás közben véletlenül akkor kapcsoltam a TeVe2-re mikor Rambo Janit reklámozták és szinte azonnal elő is került DVD-n. Úgy voltam vele nem akarom én pár nap múlva reklámokkal nézni. :D

Hozzászólás ideje:

Tegnap este negyed tizenegy körül csatornaváltogatás közben véletlenül akkor kapcsoltam a TeVe2-re mikor Rambo Janit reklámozták és szinte azonnal elő is került DVD-n. Úgy voltam vele nem akarom én pár nap múlva reklámokkal nézni. :D

A múltkor mi is belenéztünk. A végén az irtás mindent üt. :D

Hozzászólás ideje:

Az első és a negyedik részt nem látni már-már szinte bűncselekmény, de a 2. és a 3. (főleg a harmadik) felejtős.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Az első és a negyedik részt nem látni már-már szinte bűncselekmény, de a 2. és a 3. (főleg a harmadik) felejtős.

Hány évet kapok ezért? :P

Hozzászólás ideje:

Az ott jobb szélen Rutger Hauer?

Ahhoz kicsit fiatal lenne az illető. Ez a felvétel most készült az Expendables 2 forgatásán. Chuck Norris, Dolph Lundgren és Terry Crews az ismertebbek. Gondolom a többi vagy stábtag vagy simán "turisták". :)
Hozzászólás ideje:

Szerintem jobbról a második Van Damme.

Az meg nem semmi hogy a tv2 leadja a John Rambot. Eléggé brutális.

Hozzászólás ideje:

Meg is lesz vágva rendesen :D Az utolsó tíz perc le se lesz adva. :lol: Ott lesz vége, hogy térdepelnek a zsoldosok és a életben maradt szamaritánusok a kivégzésre várva, aztán egyszer csak reklám, esetleg pár sor a stáblistából :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.