Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Viszont ha mégis érdekel, két jó kis wiki van: Marvel képregényes adatbázis. Marvel filmes adatbázis. Quicksilver és Scarlett Witch anyja egy cigány nő volt, Magda. Miután megszülte az ikreket, meghalt. Magneto csak később értesült a gyerekeiről. Köszi szépen. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. (szerkesztve) A DC után a Marvel is bejelentett pár képregényfilmet 2016. május 6.: Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War). A címbeli konfliktus – a képregénytől eltérően – az Amerika Kapitány 2.-ből és a Bosszúállók: Ultron korából ered majd. A Fekete Párduc (ld. lent) már itt felbukkan. 2016. november 4.: Doctor Strange – 99%, hogy Benedict Cumberbatch lesz a jó doktor, de még nincs megerősítve. 2017. május 5.: A galaxis őrzői 2. – Júliusi dátumról hozták előbbre, James Gunn már írja a forgatókönyvet. 2017. július 28.: Thor: Ragnarok. Loki visszatér, és ahogy a címből nyilvánvaló, csúnya dolgok fognak történni. 2017. november 3.: Fekete Párduc (Black Panther). Fő- és címszerepben Chadwick Boseman ; a feketék évek óta követelik a „saját” szuperhősfilmjüket, a Marvel pedig évek óta ígérgeti. Már az Ultron korában elkezdik felvezetni a karaktert (felbukkan majd benne az otthona, Wakanda). Koncepciós rajz (plakátszerű) is van hozzá. 2018. május 4.: Avengers: Infinity War Part 1. Nyilván a régóta görgetett Thanos- és végtelen (infinity) kövek szál kulminálódása. Két részben, mert kicsire (értsd: egyetlen szál 200 milliós megablockbusterre) nem adunk. 2018. július 6.: Captain Marvel. Részben eredettörténet (meh), részben kozmikus kaland. A Captain Marvel nevet több karakter is viselte a képregényekben, de a filmben a leghíresebb lesz: Carol Danvers. 2018. november 2.: Inhumans, a Marvel 20. filmje. 2019. május 3.: Avengers: Infinity War Part 2. Mutattak egy teaser képet is Thanosról meg a végtelen kövekről és kesztyűről (aki nincs otthon a Marvel világában, annak mondom, hogy ez a látvány nem jelent jót a hősöknek – de nyugi (spoiler!) azért majdcsak leverik). Egyebek: Vasember 4. lehetséges, de csak 2020 után (ha egyáltalán). Hulk a fenti filmek közül többen is felbukkan majd (talán nem csak a Bosszúállók-mozikban), de egy új saját film még mindig kétséges. Egyelőre a Fekte Özvegy se kap saját filmet. Szerkesztve: 2014. Október 28. - JakeSully Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Nem 2018-ban jön az ep.8 is? Elég közel lesz ehhez az Inhumans-hez, takarjon bármit is ez a cím. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. (szerkesztve) Meg az is kérdés, hogy Cameron mikor jön az Avatar 2-3-4-el.. Van egy érzésem, már nem lesz akkora tényező, a képregényfilmek és SW filmek dömpingjében. Szerkesztve: 2014. Október 28. - JakeSully Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Egy kicsit csalódott vagyok, se Megtorló, se Szellemlovas. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Egy kicsit csalódott vagyok, se Megtorló, se Szellemlovas. A Punisherben talán még lenne potenciál - bár ő talán már túl durva a többiekhez képest -, de a Szellemlovast nem tudnám elképzelni az MCU részeként (mondjuk Rocket-tel kapcsolatban is hasonlóan éreztem) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hogy tetszik az Ultron kora szinkronos előzetes? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Ultron hangja eléggé szörnyű. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Jaj, hát levágták Ultron szövegének elejét. Az a "gyere édes kis kislány a furgonomba, mutatok neked valamit" stílusú szöveg az nagyon bejött. Ritka, amikor egy magyar hang így átszab egy karaktert. Világuralomra törő szuper-MI-ből pedofil köcsög lett szegény Ultron. Éljen a magyar szinkron! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. A kész filmben Ultront már nem ő fogja szinkronizálni. Ezt ugyan most hivatalosan is megerősítette a forgalmazó, de egyébként is ez szokott lenni a felállás: az elözetes és a végleges szinkron nem ugyanaz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Valóban nem, bár eddig az MCU-filmeknél 90%-ban egyeztek a hangok. De mivel még több, mint fél év van a moziig, elég nyilvánvaló, hogy a trailer és a filmszinkron nem fog egyezni, de ez akkor is k*rva sz*r. Az igénytelenség legalja. Ezzel akarják becsalni az embereket a moziba? Sírva könyörögnék, hogy engedjenek ki! Hagyják a fenébe angolul és feliratozzák. A közönség nagyja röhögőgörcsben tör ki ettől a trailertél, a maradék meg a menekvés reményében helyben kiszúrja a fülét. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. De durvaaa!! Riddick mit szólsz? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. (szerkesztve) Elsőre azt hittem Sarah mögött Kasza Tibi ül... De a másik tetszik. A Doki majd ad nekik! Bár olyanok, mintha valami airsoft puskák lennének. Szerkesztve: 2014. Október 29. - kudar Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Érdeklődve várom. Főleg a Tizenegyeske miatt. Az az igazság, hogy szerintem sz*r vonalon indulnak tovább szvsz (vagy kezdik újra) most is a nyehészségért nem lehet folytatni a Terminator Salvation vonalat (egyébként nekem tetszett az a film) ??? De ettől függetlenül várom és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Moziban nézős. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Időutazás, életkioltó robotok és Matt Smith? Nem is mondták, hogy a Terminatorból Doctor Who epizódot csinálnak. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Vegre megneztuk.a Tűzgyűrűt...inkabb olyan lehuzos velemenyem van rola...egyszer nezheto... Sokmal jobbra szamitottam... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Én élveztem a Pacific Rim-et. Szerintem szórakoztató volt, így a funkcióját, amiért készítették szvsz be is töltötte! És még a 3D effektek is nagyon látványosak voltak. De hát ugye kinek mi... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. A Doctor vagyok. Skynet hova rejtetted a TARDIS-t ??!!! Where aaah myyy dragooons????!!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Csak nekem tűnnek iszonyú gagyinak? Semmi hangulata nincs, Terminátor meg aztán végképp. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Eddig nekem se jön át a Terminator hangulat... ÉS valahogy a ráncos T800-as is röhejes....Papinátor Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Egyik kép rosszabb mint a másik. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Ez is egy Holiday Special lesz.... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Nagyon nem vagyok meggyőzve, ettől függetlenül nem ítélkezem még. De továbbra is azt mondom, hogy a Salvation-t kellett volna folytatni ugyan azzal a szereplőgárdával. Oké, Matt Smith miatt nem ágálok, sőt! De nincs túl jó előérzetem.. amit sajnálok, mert nagyon szeretem a Terminator frencsájzt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Tulajdonképpen a Salvationt folytatják, mert elvileg annak idejéből küldik vissza a visszaküldendőket, vagy mi. Szóval létrejön az alternatív univerzum alternatív univerzumának az alternatív univerzuma. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Na ,hogy az ilyeneket mennyire "imadom"... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Ezek a képek se hoztak lázba. Eddig még semmivel nem tudtak meggyőzni, hogy megnézem az új Terminator filmet. Elég magabiztosan írnak a franchise megmentéséről. Honnan veszik, hogy sikeres lesz? És ha ez lesz az utolsó szög a sorozat koporsójába? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Az már rég be lett verve szerintem. Az első kettő messze kimagaslik a felhozatalból és szép kerek egészt alkottak. Nem mondom, volt móka a hármas-négyesben is, de messze nem az a szint. Emiatt nem is várok nagy megváltást ettől se. Ettől függetlenül az hogy megfogom nézni, közel 100 százalék. Kiváncsi vagyok mit hoznak össze, de nagy reményeim nincsenek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Őszintén szólva nekem a Megváltás a kedvencem az Ítélet Napja mellett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.