Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Lehetséges, hogy a Pingvit is berakják, és a főgonoszok jellemén is változtatnak. Joker például a Nicolson-félétől eltérően komolyabb és gonoszabb lesz, mindemellett kétfelé igyekszik keresztbe tenni. Batmannak és egy bűnszövetkezetnek. Ha igaz. Remélem a Jokerré alakulást a képregény szerint csinálják meg. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. POTC2 rekorja az első 3 napra 132m $ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. POTC2 rekorja az első 3 napra 132m $ Reggel már írta yodamester. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Christian Bale és Hugh Jackman (The Prestige): Jöjjön már a trailer! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. yodamester: Kiváncsivá tettél: miféle film ez a Prestige? Mit lehet róla tudni? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. yodamester: Kiváncsivá tettél: miféle film ez a Prestige? Mit lehet róla tudni? A Prestige, a Mementós-Batman-es Chris Nolan új filmje lesz. Christopher Priest regényéből készül, a századfordulói Angliában játszódik. Két rivális bűvészről szól, és arról, ahogy a rivalizálásuk gyilkosságig fajul. Bale-en és Jackman-en kívül többek között szerepel benne Michael Caine, Scarlett Johannson, David Bowie és Andy Serkis is. Hangvételében állítólag közelebb fog állni a Mementóhoz, mint a Batmanhez, tehát egy nehezebben emészthető, nagyon sötét darabra lehet számítani. Októberben jön ki (persze odakint). Ja, és nálam a The Departed mellett a fő várományosa az év filmje díjnak Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. (szerkesztve) Szóval az alapoktól kezdenek mindent? Ez a legjobb hír, amit a héten hallottam! Fantasztikus! Tisztára belelkesültem. Na de lássuk csak. Batman - Begins! Először is a történetvezetés. Az elején a párhuzamos szerkesztési mód nálam nagyon bejött, jó volt látni, ahogy fokozatosan összeért a két szál. Az ifjú Bruce története szerintem szívbe markoló, míg az idősebbé rengeteg tanulsággal szolgál, főleg a félelmeinkkel kapcsolatban (bár azt nem értem, hogy lehet félni a denevérektől, olyan édesek ). A történet számomra ott érte el a csúcspontját, amikor fokozatosan feltárult előttünk Bruce új élete. Vele együtt élhettük át a buktatókat és vele együtt csodálkozhattunk rá a legújabb találmányokra, helyekre, stb. Nekem ilyen élményt legutóbb egy könyv, nevezetesen a Harry Potter nyújtott, mondanom sem kell, ez tőlem mekkora dícséret . A végén ahogy pörögnek az események, az sem rossz, de ekkor nálam már túljutott a film a csúcsponton, ugyanakkor a fantasztikus képi világnak, és nem utolsó sorban a zenének köszönhetően itt is kiemelkedik az alkotás - nálam - az átlagos filmek szintjéből. Ahogy pedig felvezették a következő részt... brrr... megborzongtam, szóval jó volt nagyon. A történettel kapcsolatban egy kérdés: Az a leírhatatlan nevű japán (?) csávó most akkor halott vagy sem? Túlélte? De akkor hogy? Ha meg nem, akkor pedig ki volt a végén a csákó? Ami még nagyon tetszett, az a színészi alakítás volt. Liam Neeson zseniálisan játszott, az elején nem hittem volna, hogy a végén ő lesz az ellenség, hozzáteszem, én úgy vélem, nem is gonosz karaktert játszott el, sokkal inkább egy komplikált személyt, aki ragaszkodik az elveihez. Az igazi gonoszt szerintem itt Madárijesztő játszotta, egyébként kíváncsi lennék, hogyha feladat lenne, találnának-e még egy ilyen tenyérbemászó képű színészt - szerintem aligha. Bruce Wayne megformálója engem folyamatosan Tom Cruise-ra emlékeztett, ami az én esetemben nem baj, hiszen szeretem Tomot, mint színészt, azonban valami azt súgja, a továbbiakban is érdemes lesz odafigyelni erre a bizonyos Christian Bale-re, bár nekem a neve egyelőre nem sokat mondott Akit még megjegyeztem magamnak, és kiemelnék, az Michael Caine! Hihetetlen ez a manus. Egyszerűen fantasztikus színész. Humoros és véresen komoly szerepet egyaránt képes eljátszani, és ebben a részben olyan szinten hozta elő nekünk a régi világ komornyikát, mintha egész életében ez lett volna a szakmája. Ráadásul fantasztikus a hangja, miatta külön örülök, hogy feliratosan néztem meg. A filmben kétszer elhangzó "Never"-je, nekem, mint egy angol-nyelv-"fan"-nak külön élvezet volt Szintén említhetném még itt az ifjú Bruce-t (a kicsit) játszó kisfiút, nekem nagyon átjött az "alakítása", szívhez szóló volt, illetőleg Rachelt alakító színészt, Katie Holmesra sem lehet egy rossz szavam sem ezután a film után. Ami viszont érdekes: most, a stáblistát böngészve esett le, hogy Gotham City egyetlen nem korrupt zsaruját Gary Oldman alakította. Komolyan mondom, nem tűnt fel (talán mert már abszolúte "Sirius Black"-ként ragadt meg az emlékezetemben.) A végére azt a színészt hagytam, aki számomra a legemlékezetesebbet nyújtotta ebben a filmben: Morgan Freeman. Imádom ezt a manust, és most is hozta a formáját, bravó, bravó Összességében ez az első Batman film, ami lázba hozott, és aminek hatására várom a folytatást (2008-at olvastam, sajnos ), és remélem, hogy a stábot sikerül megtartani, és itt nemcsak a színészekre gondolok, mert ezesetben rendkívül szép jövő elé néz Gotham City! A film értékelése: 10/9 Batman forever Donát Szerkesztve: 2006. Július 10. - Csabai Donát Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. (szerkesztve) yodamester: Ez tényleg elég jól hangzik. Ráadásul Nolan eddig még rossz filmet nem csinált... kiváncsian várom mi fog kisülni ebből Szerkesztve: 2006. Július 10. - Bomarr Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. yodamester: Ez tényleg elég jól hangzik. Ráadásul Nolan eddig még rossz filmet nem csinált... kiváncsian várom mi fog kisülni ebből Sztem Nolan az új generáció egyik legtehetségesebb rendezője... Én nagyon bízok benne Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Jó kis irás Donát Christian Bale-től még az Amerikai pszichót érdemes megnézni. Nekem az a kedvencem tőle De a "Gépész" is egy kellemes borzongani való (pont a Batman elött forgatták és csont-soványra fogyott a szerepért és aztán hetek alatt megizmosodott a Batman szerepre ) Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Christian Bale-től még az Amerikai pszichót érdemes megnézni. Nekem az a kedvencem tőle De a "Gépész" is egy kellemes borzongani való (pont a Batman elött forgatták és csont-soványra fogyott a szerepért és aztán hetek alatt megizmosodott a Batman szerepre ) American Psycho: óriási, nagggyon fekete Kedvenc jeleneteim benne: a névjegykártyás rész, "Phil Collins" és a láncfűrészes üldözés... Mindegyiken szétszakadtam A Gépész: nyomasztó film, de teljesen rendben van. Érdekesség, hogy amikor Nolan bemutatta Bale-t a Batman producereinek, néztek rá nagyot, hogy miért akar egy teljesen csontsovány embert a szuperhős szerepére. Aztán amikor megkapta a szerepet, Nolan megmondta neki, hogy szedjen össze annyi izmot, amennyit csak tud. Bale meg nekiállt keményen edzeni, csakhogy ezúttal meg túl nagydarab lett, ezért le kellett adnia 20 fontnyit az izomból is, hogy Batman lehessen Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Az a leírhatatlan nevű japán (?) csávó most akkor halott vagy sem? Túlélte? De akkor hogy? Ha meg nem, akkor pedig ki volt a végén a csákó? A keleti fazon Liam Neeson (Ra's Al Ghul) álcája volt. Amikor Bruce felgyújtja a házat, mindenki ott marad, kivéve Neesont. Aztán gondolom később kerített magának egy új álcát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Jó kis irás Donát Köszi Talán ősszel sort kerítek az általad javasolt filmre Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. A keleti fazon Liam Neeson (Ra's Al Ghul) álcája volt. Amikor Bruce felgyújtja a házat, mindenki ott marad, kivéve Neesont. Aztán gondolom később kerített magának egy új álcát Ja! Értem... szóval valójában Ra's Al Ghul Liam Neeson által megformált karakter valódi neve? Donát. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. A filmben kétszer elhangzó "Never"-je, nekem, mint egy angol-nyelv-"fan"-nak külön élvezet volt Ami viszont érdekes: most, a stáblistát böngészve esett le, hogy Gotham City egyetlen nem korrupt zsaruját Gary Oldman alakította. Összességében ez az első Batman film, ami lázba hozott, és aminek hatására várom a folytatást (2008-at olvastam, sajnos ), és remélem, hogy a stábot sikerül megtartani, és itt nemcsak a színészekre gondolok, mert ezesetben rendkívül szép jövő elé néz Gotham City A "Never", az zseniális... Vagy százszor próbáltam már lenyúlni azt a kiejtést, de sosem sikerült Gary Oldman Gordon szerepére meglepő, de nagyon jó választás (mondjuk ő majdnem mindenre az). Remélem a második részben még több szerepet kap. Az szinte biztos, hogy ugyanez a stáb készíti majd a második részt. Hivatalosan még nem jelentették be, de talán a mostani Comic-Con-on meglesz az is Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ja! Értem... szóval valójában Ra's Al Ghul Liam Neeson által megformált karakter valódi neve? Donát. Igen, a Henry Ducard az álnév. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Jó írás Donát, kb nekem is ez a véleményem erről a filmről. Talán csak Katie Holms az, akit én ebben a filmben sem tudtam jól játszónak titulálni. Van néhány jó pillanata, de nem sok. Bale-től az Equilibrium sem rossz. Az a leírhatatlan nevű japán (?) csávó most akkor halott vagy sem? Túlélte? De akkor hogy? Ha meg nem, akkor pedig ki volt a végén a csákó? Ra's Al Ghul meghalt a tűzvészben. Akit később bemutattak Wayne-nek, azt csak úgy mondták, hogy ő az. Bruce még mondta is, hogy látta meghalni és hogy ő nem az. Én meg tegnap láttam először a Ponyvaregényt. Hát ez egy bődületes film. Kill Billes filmre számítottam, de annál ezerszer jobbat kaptam. Nagyon tetszett, különösen Samuel L Jackson alakítása, meg mindenki másé is, és itt még Uma Thurmant is el tudtam viselni. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ra's Al Ghul meghalt a tűzvészben. Akit később bemutattak Wayne-nek, azt csak úgy mondták, hogy ő az. Bruce még mondta is, hogy látta meghalni és hogy ő nem az. Aki meghal a tűzvészben, az nem Ra's Al Ghul. Csak egy álca, ugyanúgy, mint az a fazon aki a Wayne kastélyban tűnik fel. Liam Neeson = Ra's Al Ghul Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Én meg tegnap láttam először a Ponyvaregényt. Hát ez egy bődületes film. Kill Billes filmre számítottam, de annál ezerszer jobbat kaptam. Nagyon tetszett, különösen Samuel L Jackson alakítása, meg mindenki másé is, és itt még Uma Thurmant is el tudtam viselni. Nekem Travolta a kedvencem belőle. Teljesen hitelesen hozza a szétütött, behízott gengszter feelinget Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. (szerkesztve) Akit később bemutattak Wayne-nek, azt csak úgy mondták, hogy ő az. Bruce még mondta is, hogy látta meghalni és hogy ő nem az. A képregény szerint Ra's Al Ghul halhatatlan, így én sem tartom kizártnak, hogy él. Régebben olvastam is, hogy Neesont szemelték ki a szerepre, ezért furcsállottam is a kopasz kis öreg kinézetét. Neeson pedig szinte úgy néz ki. Szerkesztve: 2006. Július 26. - Rog Ertay Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. A képregény szerint Ra's Al Ghul halhatatlan, így én sem tartom kizártnak, hogy él.Régebben olvastam is, hogy Neesont szemelték ki a szerepre, ezért furcsállottam is a kopasz kis öreg kinézetét. Neeson pedig szinte úgy néz ki. A filmből egyértelműen kiderül, hogy Liam Neeson egyenlő Ras Al Ghul-al. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. (szerkesztve) Én nem írtam, hogy ezt nem tudtam. Naná hogy tudtam. Szerkesztve: 2006. Július 10. - Rog Ertay Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. (szerkesztve) Viszont, ettől még lehet halhatatlan Donát. Szerkesztve: 2006. Július 10. - Csabai Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Christian Baletől a legjobb film az Equilibrium. Kötelező film! Én éppen most fejeztem be a Zathurát Amolyan nosztalgiázás a Jumanji után szabadon Nagyon jó kis film ez is, bár tizenkét éves kor fölött mellékhatások keletkezhetnek A mai délután kockáztattam. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Christian Baletől a legjobb film az Equilibrium. Kötelező film! Sztem meglehetősen középszerű... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Viszont, ettől még lehet hallhatatlan Donát. Persze, lehet. Akkor majd úgyis visszatér a harmadik részben Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ha hűek akartak lenni a képregényhez, a halhatalansága tényét se hagyhatták figyelmen kívül. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ha hűek akartak lenni a képregényhez, a halhatalansága tényét se hagyhatták figyelmen kívül. Ez attól függ milyen képregényhez, mert Batman a hosszú évtizedek során számtalan arcát mutatta meg, köztük néhány olyat is amit jobb lenne elfelejteni. A filmesek nyilván csipegetnek (föleg a Frank Miller féle Batmanből) és némi önrészt is hozzá tapasztanak. Igazán jó adaptációk az utobbi elhagyása nélkül ritkán müködnek. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Ha hűek akartak lenni a képregényhez, a halhatalansága tényét se hagyhatták figyelmen kívül. Ja, csak ennek ellentmondana az, hogy Nolanék, amennyire lehet, igyekeztek valós alapokra helyezni a történetet. A halhatatlanság sztori pedig nagyon fantasy felé vinné a dolgot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Én kitartok Bob Kane ötleteinél. Ha Ghul nem halhatatlan a flmben, akkor legfeljebb kinyírják. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.