Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Most minden kötözködés nélkül. Dzséjt ugyanezzel érvelt a Serenity esetében neked Donát. Csak tudod ez egy SW fórum... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Csak tudod ez egy SW fórum... De a KÜLVILÁG részlegben tudtommal nem számít tabunak, még csak offnak sem. Máshol meg max csak említem, de ugyan így emlegetni szoktam az Alien részeket és a Stargate sorozatot is. Vagy tévedek és az egész fórumon tiltott a Firefly vagy a Serenity felemlegetése? Mert akkor kérlek iktasd be a szabályba, had legyek szabályszegő Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Vagy pedig új feladat az ILM előtt. Már nem élő embert úgysem jelenítettek meg CGI ban. Pláne embert és egész film alatt. Diet Coke reklám -1992 Paula Abdul együtt egy csomó halott hírességgel (R/Greenberg Associates) In the Line of Fire -1993 JFK együtt Clint Eastwood-al (R/Greenberg Associates) Last Action Hero- 1993 Humphrey Bogart visszatér (R/Greenberg Associates) The Crow -1994 Brandon Lee holtan is befejezi a filmet (Dream Quest Images) Forrest Gump -1994 Hanks nagyon sok halott hírességgel együtt (ILM) Gladiator -2000 Oliver Reed holtan is dolgozik (Mill Film) Superman Returns -2006 Superman mellett Brando is visszatér (Rhythm & Hues) A technika már nagyon rég óta megvan hozzá, csak baromi drága és csak nagyon indokolt esetben használható. A teljessen 3D emberek "hihetőségére" pedig mindenki vessen 1 pillantást a "fantasztikus" Polar Expressre. Megint más dolog, hogy tényleg szükségünk van e digitális szinészekre (és itt most nem a szörnyekre, ill. egyébb fantázia karakterekre gondolok), ha egyszer vannak igaziak is akik mindíg is jobbak lesznek mint bármilyen mesterséges dolog. Ha nem muszály, ne bolygassuk a holtakat... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. De ezekben az esetekben csak beleillesztik az embereket a filmbe, és kicsit módosítanak rajta.Marlon Brando-t is csak úgy csináltak a Superman Returns-ben, hogy beletettek a felvételt róla, csináltak rá egy 3d-s fejet, és a száját mozgatták. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. The Prestige trailer YEEEEEAHHHHHHH!!!!!!!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. KIt játszott Brando a Supermanben??? Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. KIt játszott Brando a Supermanben??? Superman apját. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Mármint a kristályban? Hát én meg nem mondtam volna, hogy az ő... Donát. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. De ezekben az esetekben csak beleillesztik az embereket a filmbe, és kicsit módosítanak rajta.Marlon Brando-t is csak úgy csináltak a Superman Returns-ben, hogy beletettek a felvételt róla, csináltak rá egy 3d-s fejet, és a száját mozgatták. Ami nem véletlen. Baromi sok tanulmány-dolgozat foglalkozott, foglalkozik a fotorealisztikus CG ember témakörével. Mind ugyan arra a következtetésre jut: lehet csinálni nagyon szép modelleket, de a néző soha nem fogja összekeverni egy valódi emberrel. Ami részben az emberek rendkívül összetett mozgásának és mint organizmus rendkívüli bonyolultságának. Lehet látni nagyon szép rendereket, de a legtöbb-ha meg is téveszti az embert-kb fél perc után leleplezi magát: túl tökéletessek. Másrészt az egész pszichológia: születésünk óta emberek közt vagyunk mindent tudunk magunkról és az agyunkat nem könnyű becsapni! Arról nem beszélve, hogy látott már valaki normális digitális embert egy filmben??? A Final Fantasy szörnyű volt, a Polar Express még annál is jobban, a Superman Returns-ben is odáig működik amíg nem látjuk az arcát ami nagyhából olyan mint egy olcsó Halloween-i maszk. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. http://www.superherohype.com/news/featuresnews.php?id=4496 Spiderman 3 plakát. A PR mindegyik filmnél remekül működött, kár, hogy sokminden más nem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. (szerkesztve) Az előzetese nagyon állat volt a Spide-nak (tegnap egy rakat előzetest betettek a Superman elé). Priest, nem tudsz valami képet mutatni a Polar Express CGI emberéről? Donát Szerkesztve: 2006. Július 14. - Csabai Donát Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Az előzetese nagyon állat volt a Spide-nak (tegnap egy rakat előzetest betettek a Superman elé). Priest, nem tudsz valami képet mutatni a Polar Express CGI emberéről? Donát http://polarexpressmovie.warnerbros.com/media_trailer.html Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt és az ott található rövidfilmet. Eszméletlen. http://www.cgchannel.com/news/viewfeature.jsp?newsid=2050 Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt és az ott található rövidfilmet. Eszméletlen. http://www.cgchannel.com/news/viewfeature.jsp?newsid=2050 Azért ezt sem lehet összetéveszteni az igazival... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Azért ezt sem lehet összetéveszteni az igazival... Sőt, nekem kifejezetten rajzfilm-szerünek tünik... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. HD Prestige trailer: http://images.apple.com/movies/touchstone/...stige_h480p.mov Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. HD Prestige trailer: http://images.apple.com/movies/touchstone/...stige_h480p.mov Ez a trailer nem igazán fogott meg. Kérem a következőt. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ez a trailer nem igazán fogott meg. Kérem a következőt. Kérjed. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Kérjed. Csak valamivel izgibb legyen a téma. De hátha fordul a kocka. Egy közepes trailert, egy remek film követ. Szerkesztve: 2006. Július 15. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. POTC 2 lenyomta a pókot, 132 milka hétvégi bevétellel. Remek (kicsit sokat kell visszaolvasni, de győzni fogom valahogy) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. azonban valami azt súgja, a továbbiakban is érdemes lesz odafigyelni erre a bizonyos Christian Bale-re, bár nekem a neve egyelőre nem sokat mondott Akit még megjegyeztem magamnak, és kiemelnék, az Michael Caine! Hihetetlen ez a manus. Ami viszont érdekes: most, a stáblistát böngészve esett le, hogy Gotham City egyetlen nem korrupt zsaruját Gary Oldman alakította. Komolyan mondom, nem tűnt fel (talán mert már abszolúte "Sirius Black"-ként ragadt meg az emlékezetemben.) C.Bale már egy rakat, kevésbé ismert filmben játszott, kapásból vagy féltucat is eszembe jut, amikben játszott (és jól), tavaly nyáron rengeteget összeszedtünk Ha érdekel, összeírhatom. M.Caine jó színész, de valahogy nem bírom a fazont, egyszerűen hideglelést kapok tőle (nem a karaktertől, a színésztől). Érdekes, hogy G.Oldmannek a másik jó fiús szerepét említetted meg, mivel többször játszik negatív szerepeket pl. Leon, a profi, Ötödik elem, ami most volt a tévében. Anyámnak fel is hívtam arra a figyelmét, hogy melyik pasi játssza Siriust, mert magától ő sem jött rá. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hát én meg Sirius Blackként ismertem meg, onnantól kezdve alig akartam ráismerni az Ötödik elemben. De azt én is tudom róla, hogy általában negatív szerepeket osztanak rá Donát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Biztos volt Superman 4? Én még senkitől sem hallottam róla, és hiába kutatok utána, nem találok róla semmit... Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Sziget és King Kong-ügyben egyetértek yodamesterrel... nem váltották be a hozzájuk füzött reményeket. Ahhoz képest, hogy mindkettőt moziban szerettem volna megnézni, még a mai napig nem láttam egyiket sem Most már megvárom a HBO-s vetítést Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Az élet házában zseniális volt. Abban nekem is tetszett Hayden. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Majd ha olyan filmben fog játszani, ami egyébként érdekesnek tűnik majd, meg fogom nézni, de csak azért nem fogok filmek után kutatni, mert ő játszik benne Az élet házát teljesen függetlenül láttam. Leginkább, mert Kevin Kline játszik benne még, és egy kedves film volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Közben eszembe jutott még egy film, amiben egész jó volt Caprio: Rómeo és Júlia Baz Luhrmann-tól Ma este lesz az HBO-n Az a film nekem azért jön be, mert Luhrmann készítette No, de anno a csajokkal nem ezért néztük meg a moziban, inkább szereplő orientált volt a dolog, emez csak utólag jött nálam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. A teljes napfogyatkozásban is jól játszott szerintem, és a Titanicban is. De ez erősen a személyes véleményem Szerintem is jól játszott benne Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Na most igy meredek a monitorra: (régi avatarom a kép ) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.