Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Csak tudod ez egy SW fórum...

De a KÜLVILÁG részlegben tudtommal nem számít tabunak, még csak offnak sem. Máshol meg max csak említem, de ugyan így emlegetni szoktam az Alien részeket és a Stargate sorozatot is. Vagy tévedek és az egész fórumon tiltott a Firefly vagy a Serenity felemlegetése? Mert akkor kérlek iktasd be a szabályba, had legyek szabályszegő :?

Hozzászólás ideje:
Vagy pedig új feladat az ILM előtt. Már nem élő embert úgysem jelenítettek meg CGI ban. Pláne embert és egész film alatt.

Diet Coke reklám -1992 Paula Abdul együtt egy csomó halott hírességgel (R/Greenberg Associates)

In the Line of Fire -1993 JFK együtt Clint Eastwood-al (R/Greenberg Associates)

Last Action Hero- 1993 Humphrey Bogart visszatér (R/Greenberg Associates)

The Crow -1994 Brandon Lee holtan is befejezi a filmet (Dream Quest Images)

Forrest Gump -1994 Hanks nagyon sok halott hírességgel együtt (ILM)

Gladiator -2000 Oliver Reed holtan is dolgozik (Mill Film)

Superman Returns -2006 Superman mellett Brando is visszatér (Rhythm & Hues)

A technika már nagyon rég óta megvan hozzá, csak baromi drága és csak nagyon indokolt esetben használható. A teljessen 3D emberek "hihetőségére" pedig mindenki vessen 1 pillantást a "fantasztikus" Polar Expressre. Megint más dolog, hogy tényleg szükségünk van e digitális szinészekre (és itt most nem a szörnyekre, ill. egyébb fantázia karakterekre gondolok), ha egyszer vannak igaziak is akik mindíg is jobbak lesznek mint bármilyen mesterséges dolog. Ha nem muszály, ne bolygassuk a holtakat...

Hozzászólás ideje:

De ezekben az esetekben csak beleillesztik az embereket a filmbe, és kicsit módosítanak rajta.Marlon Brando-t is csak úgy csináltak a Superman Returns-ben, hogy beletettek a felvételt róla, csináltak rá egy 3d-s fejet, és a száját mozgatták.

Hozzászólás ideje:
De ezekben az esetekben csak beleillesztik az embereket a filmbe, és kicsit módosítanak rajta.Marlon Brando-t is csak úgy csináltak a Superman Returns-ben, hogy beletettek a felvételt róla, csináltak rá egy 3d-s fejet, és a száját mozgatták.

Ami nem véletlen. :? Baromi sok tanulmány-dolgozat foglalkozott, foglalkozik a fotorealisztikus CG ember témakörével. Mind ugyan arra a következtetésre jut: lehet csinálni nagyon szép modelleket, de a néző soha nem fogja összekeverni egy valódi emberrel. Ami részben az emberek rendkívül összetett mozgásának és mint organizmus rendkívüli bonyolultságának. Lehet látni nagyon szép rendereket, de a legtöbb-ha meg is téveszti az embert-kb fél perc után leleplezi magát: túl tökéletessek. :? Másrészt az egész pszichológia: születésünk óta emberek közt vagyunk mindent tudunk magunkról és az agyunkat nem könnyű becsapni! :? Arról nem beszélve, hogy látott már valaki normális digitális embert egy filmben??? A Final Fantasy szörnyű volt, a Polar Express még annál is jobban, a Superman Returns-ben is odáig működik amíg nem látjuk az arcát ami nagyhából olyan mint egy olcsó Halloween-i maszk.

Hozzászólás ideje:

Az előzetese nagyon állat volt a Spide-nak (tegnap egy rakat előzetest betettek a Superman elé).

Priest, nem tudsz valami képet mutatni a Polar Express CGI emberéről?

Donát

Szerkesztve: - Csabai Donát

Hozzászólás ideje:
azonban valami azt súgja, a továbbiakban is érdemes lesz odafigyelni erre a bizonyos Christian Bale-re, bár nekem a neve egyelőre nem sokat mondott :lol:

Akit még megjegyeztem magamnak, és kiemelnék, az Michael Caine! Hihetetlen ez a manus.

Ami viszont érdekes: most, a stáblistát böngészve esett le, hogy Gotham City egyetlen nem korrupt zsaruját Gary Oldman alakította. Komolyan mondom, nem tűnt fel (talán mert már abszolúte "Sirius Black"-ként ragadt meg az emlékezetemben.)

C.Bale már egy rakat, kevésbé ismert filmben játszott, kapásból vagy féltucat is eszembe jut, amikben játszott (és jól), tavaly nyáron rengeteget összeszedtünk :lol: Ha érdekel, összeírhatom.

M.Caine jó színész, de valahogy nem bírom a fazont, egyszerűen hideglelést kapok tőle (nem a karaktertől, a színésztől).

Érdekes, hogy G.Oldmannek a másik jó fiús szerepét említetted meg, mivel többször játszik negatív szerepeket pl. Leon, a profi, Ötödik elem, ami most volt a tévében. Anyámnak fel is hívtam arra a figyelmét, hogy melyik pasi játssza Siriust, mert magától ő sem jött rá.

Hozzászólás ideje:
Sziget és King Kong-ügyben egyetértek yodamesterrel... nem váltották be a hozzájuk füzött reményeket.

Ahhoz képest, hogy mindkettőt moziban szerettem volna megnézni, még a mai napig nem láttam egyiket sem :lol: Most már megvárom a HBO-s vetítést :lol:

Hozzászólás ideje:
Majd ha olyan filmben fog játszani, ami egyébként érdekesnek tűnik majd, meg fogom nézni, de csak azért nem fogok filmek után kutatni, mert ő játszik benne :lol:

Az élet házát teljesen függetlenül láttam. Leginkább, mert Kevin Kline játszik benne még, és egy kedves film volt.

Hozzászólás ideje:
Közben eszembe jutott még egy film, amiben egész jó volt Caprio: Rómeo és Júlia Baz Luhrmann-tól :lol:

Ma este lesz az HBO-n :D Az a film nekem azért jön be, mert Luhrmann készítette :D No, de anno a csajokkal nem ezért néztük meg a moziban, inkább szereplő orientált volt a dolog, emez csak utólag jött nálam :lol:

Hozzászólás ideje:
A teljes napfogyatkozásban is jól játszott szerintem, és a Titanicban is. De ez erősen a személyes véleményem :lol:

Szerintem is jól játszott benne :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.