Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. (szerkesztve) avagy Sooon of a biiiiiitch...mooother fuckeeeer! Szerkesztve: 2006. Október 17. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Enélkül is tudjuk, hogy nem tetszet minden mindenkinek, ha a többség remeknek tartja, akkor is mindig lesz valaki, aki meg lehúzza. A világ így működik, de ezt tudjuk magunktól is Falrahányt borsó... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Falrahányt borsó... A világ már csak így működik. Nem hittem volna yoda, hogy egy vélemény így kiakaszt. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. A világ már csak így működik. Nem hittem volna yoda, hogy egy vélemény így kiakaszt. Az a falrahányt borsó, hogy Karrde neked próbál ilyet magyarázni. Nem a vélemény akaszt ki, hanem amiért és ahogyan azt betetted ide. Elmondom úgy is, hogy megértsd: itt van egy film, ami téged saját bevallásod szerint sem érdekel, és csak azért képes vagy beszúrni ide egy ilyen véleményt, mert zavarta a csőröd hogy én ennyire várom és istenítem a filmet... Kicsinyes piszkoskodás ez, Ody. Mintha csak azért beidéznék egy ilyet az EP3 topicban, mert zavarna, hogy te ennyire szereted és isteníted. De nem teszem, ember. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. (szerkesztve) Úgy kiakadtál, mintha ezen múlna a világ sorsa. No de itt egy másik vélemény, hogy megnyugodhasson a lelked. "damon caprio nicholson are a blast, Movie is fantastic, After walking out of the theatre after watching the departed, I felt like going to the ticket counter, and buy the ticket for it again. The departed can best be described as the most powerful and the most entertaining movie of the year. It's very hard to decide who was better than who in the movie because everyone gives a great performance. Leaving Nicholson, Dicaprio and Damon aside the supporting cast too gives a great performance.Martin Sheen and Wahlberg gives some great support to the cast. My favorite scenes includes the one involving Martin Sheen, Wahlberg and Dicaprio. These scenes are really well executed. I have always been a big fan of Scorsese, and even this time he doesn't disappoint. He surpassed my expectations by leaps and bounds. Thank you Mr. Scorsese for making the departed. Dhruv Puri gives the movie Two Biggest thumbs up way up. Szerkesztve: 2006. Október 17. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Rog nagyon belejöttél ebbe a predatoros témába. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. (szerkesztve) Úgy kiakadtál, mintha ezen múlna a világ sorsa. No de itt egy másik vélemény, hogy megnyugodhasson a lelked. "damon caprio nicholson are a blast, Movie is fantastic, Dhruv Puri gives the movie Two Biggest thumbs up way up. Hagyd már a véleményeket, én azt nem értem, neked mi szükséged volt erre? Szerkesztve: 2006. Október 17. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Hagyd már a véleményeket, én azt nem értem, neked mi szükséged volt erre? Ha tudom, hogy neked ez a film ennyit jelent, hogy most képesek vagyunk ezen problémázni, nem írtam volna be. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Sooon of a biiiiiitch...mooother fuckeeeer! Hát Mac elég csúnyán kiakadt. És szegény disznó... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Rog nagyon belejöttél ebbe a predatoros témába. Unatkoztam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Unatkoztam. Jó neked, nekem erre soha nincs időm Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hát Mac elég csúnyán kiakadt.És szegény disznó... De utánna Mac-et is elérte a végzet. Szétloccsant az agya. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. De utánna Mac-et is elérte a végzet. Szétloccsant az agya. Ja. Nem jött össze Dillon terve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Dehogy nem jött össze, azt mondta Macnek, hogy felé tereli a ragadozót. Hát az felé is ment Szegény Ponchi járt a legrosszabbul, őt egyszerűen csak kilőtte a predacs Dutch mellől. Billie meg a kemény indián, kilőnek a ragadozóra annyi lőszert, amivel visszaszoríthatták volna az orosz hadsereget Moszkvánál, erre kisindián kiáll ellene kiskéssel. Persze előtte felvágta magát, aztán Predacs koma is felvágta ici-pici darabokra Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Dehogy nem jött össze, azt mondta Macnek, hogy felé tereli a ragadozót. Hát az felé is ment Az igaz hogy felé ment a predi, csak hát a terelés célja annak a kinyírása volt. Az ellenkezője történt, azért nem jött össze nekik. Teljesen legalábbis nem. Szegény indiánt nagyon sajnáltam, pedig "A bosszú börtönében" milyen nagy rohadék volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. (szerkesztve) Karrde: Tehát a "Mystery, Alaska" (Majd ha fagy). Mystery egy alaszkai kisváros aminek a lakói hokizással ütik el az időt. Russell a város seriffje, ő a csapatkapitány, a Vészhelyzetes gyerek meg a városi bíró fia, aki korábban hokibíró volt, mellesleg nem nézi jó szemmel fiacskája hokis szenvedélyét. Éldegélt itten egy sportújságíró, aki nagyobb karrier reményében elhúzott New Yorkba. Cikket írt régi városa csapatáról, és a hokis fejesek erre kitalálták, hogy Mystery csapata játszon egy meccset a New York Rangers-szel, persze hazai pályán, Mysteryben. Erről szól röviden. Szerkesztve: 2006. Október 18. - Rog Ertay Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. aztán Predacs koma is felvágta ici-pici darabokra Billy-nek momentán kitépte a gerincét, majd legőzölte a koponyájáról a húst. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Karrde: Tehát a "Mystery, Alaska". Erről szól röviden. Köszi szépen, érdekesen hangzik, egyszer utánanézek, hogy megtalálom-e valahol Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. http://www.apple.com/trailers/wb/thegoodgerman/ Good German trailer. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Nem semmi ezaz új Predator kiadás. Hat lemezes limitált cucc, ajándék predator-fejjel. Nem gondoltam volna, hogy nálunk is kijönnek ilyenek... igaz majdnem megfizethetetlen (37.490 Ft) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. És ez hány filmet tartalmaz? a 3at is? Predator 3: DNA. Amit én még úgy ismertem h a dzsungel szörnye... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Bennevan az AvP is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Predator 1 (amit kiadtak nemrégiben) + extra DVD (amit nem adtak ki hozzá); Predator 2 (amit kiadtak nemrégiben) + extra DVD (amit nem adtak ki hozzá); Alien vs Predator + extra DVD (amit tavajelőtt kiadtak). Ezeket tartalmazza + a fej. Az a jó ebben, hogy mindezt pár hónappal azután, hogy kiadták a Pred 1-2-t szinkronosan de extra nélkül, ráadásul még az AVP sem kibővített, így azok, akiknek azok megvannak, tuti nem fogják megvenni, akiknek az extra lemez kéne, azoknak nem éri meg ennyiért, akiknek meg nincsen meg, azok meg nem fogják tudni megfizetni. Szóval ez marha jól jött ki, max úgy lett volna értelme, ha a Predator 1-2 kiadásakkor adják ki ezt is + a kibővített AVP-t. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Ejnye.... Keresztezni kéne a predik magyar kiadóját az Interkommal... vagy legalábbis átrakni a megfelelő alkalmazottakat a SW részlegbe. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Keresztezni kéne a predik magyar kiadóját az Interkommal... Érdekes mutatvány lesz, mivel a a predik magyar kiadója az Intercom Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Good German trailer. Nekem ezt valamiért nem akarja lejátszani, na mindegy. Már korábban kinéztem magamnak, hátha jó lesz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hát, nem tudom hogy hogyan tudnám megvenni ha a SW-t majd, ha Darth Vader figurával jön ki dvd-re... 40 ezer azért egy kicsit sok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. (szerkesztve) Nekem ezt valamiért nem akarja lejátszani, na mindegy. Már korábban kinéztem magamnak, hátha jó lesz Nálam jó, épp most töltődik. Az első oldalon csak a méretet kell kiválasztani. Szerkesztve: 2006. Október 19. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Nálam jó, épp most töltődik. Az első oldalon csak a méretet kell kiválasztani. Eddig simán megy, ennyire azért belerázódtam a netbe. A Firefox dumál vissza (valamit a bővítményekről szövegel), és nincs türelmem szórakozni vele ma este. Sőt, sajna sz** egy bő hét van mögöttem (kivéve szombat), úgy hogy türelmem és agyi frissességem valahol a 0 és a nagyon pici között van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. (szerkesztve) http://www.apple.com/trailers/wb/thegoodgerman/ Good German trailer. Huhhh ez nagyon jól néz ki! Nem tudom miért, de kissé képregényes beütést érzek rajta. Szerkesztve: 2006. Október 21. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.