MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Én se nagyon olvasom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hát mondjuk úgy h érdekes volt a vér. Gondolom megtudták volna rendesen is csinálni, de ilyennek akarták. Mondjuk néhol tényleg szmg-es játék beütése volt. Akkor hasonló vér lehetett mint a Gladiátorban amikor a Colosseumban egymást ölik Maximusék vagy mint a Pengében amikor Pengusz levágja Frosty kezét aztán meg deréknál kettévágja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Semmi probléma csak közöltem a véleményem. Elvégre ez a fórum mindannyiunké, ugyhogy nyugodtan lehet ide hireket egy az egyben feltenni és róla véleményt is formálni persze. Engem speciál zavar ilyen mennyiségben, pláne hogy magam is olvastam már őket, s mint irtam, akit szerintem érdekel elolvassa őket ott. De én csak egy vagyok a sok fórumozóból... lehet, hogy mások meg igen hasznosnak tartják. Mindenesetre csak miattam ne hagyd abba... Oks, no problemo. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Én pl hasznosnak tartom, mert egyáltalán nem olvasok sg.hut.Pl ez a Snake Pliskenes dolog most mellbe vágott... remake, meg Kurt Russell nélkül... pfffff... Ezek után majd jön a második rész remake-je :S Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Akkor hasonló vér lehetett mint a Gladiátorban amikor a Colosseumban egymást ölik Maximusék vagy mint a Pengében amikor Pengusz levágja Frosty kezét aztán meg deréknál kettévágja. Lehet, bár a 300-ban határozottan nincs folyadék hatása a vérnek... elég furcsa lett, de valszeg kudar-nak van igaza és direkt ilyenre akarták. Oldi: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. (szerkesztve) Lehet, bár a 300-ban határozottan nincs folyadék hatása a vérnek... elég furcsa lett Biztos gyorsan alvad vagy túl sűrű a vérük. Szerkesztve: 2007. Március 14. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Bomarr. A film háttere mennyire lett homogén? Esetleg túlságosan érződik a kék háttér? Nem lett túl "színpadias" az alkotás? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. (szerkesztve) Bomarr. A film háttere mennyire lett homogén? Esetleg túlságosan érződik a kék háttér?Nem lett túl "színpadias" az alkotás? Az elözetes alapján én művibbre számitottam... a narancsos égbolt persze sugalja a műtermi hatást, de ahogy kudar irta a 'tesztoszteron-feeling' elég jól ott van ami azért egész remekül ellenpontozza ezt. Ráadásul van pár jelenet, ahol azért igazi diszletet is felhasználtak... még ha csak nyomokban is. Ugyhogy üvöltös/kardos filmnek tényleg remekül megteszi Szerkesztve: 2007. Március 14. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. üvöltös/kardos filmnek tényleg remekül megteszi Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. (szerkesztve) Biztos ezt akarták kiemelni a plakátjával amin ugye egy üvöltő barbár fazon van karddal a kezében. Szerkesztve: 2007. Március 14. - Rog Ertay Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Jó lenne azt is tudni, hogy milyen verziót láttatok a filmből, szerintem nem mellékes... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Jó lenne azt is tudni, hogy milyen verziót láttatok a filmből, szerintem nem mellékes... Kudar nevében nem tudok beszéli, de van egy olyan érzésem, hogy ő is a TS-verziót látta. Egyébként ezt speciál moziban is megfogom nézni... egyenlőre közel távol nincs egyetlen más alkotás se, ami jól kihasználná a nagy vásznat Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Kudar nevében nem tudok beszéli, de van egy olyan érzésem, hogy ő is a TS-verziót látta. Ez esetben nem túl korai a trükkökkel foglalkozni? Úgy értem, gyakorlatilag nem is ugyanazt a filmet láttátok, mint amit a moziban fognak adni Amúgy én ott leszek csütörtökön az egyik multiplexben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Amúgy én ott leszek csütörtökön az egyik multiplexben Wallatossal? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Wallatossal? Nála ezt sosem lehet tudni, én csak a magam nevében tudok nyilatkozni Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Ez esetben nem túl korai a trükkökkel foglalkozni? Úgy értem, gyakorlatilag nem is ugyanazt a filmet láttátok, mint amit a moziban fognak adni Amúgy én ott leszek csütörtökön az egyik multiplexben Hát ha itt gáz volt a vér, akkor gondolom a moziban méginkább az lesz Átfogó képet a trükkökről persze csak mozi után kapunk, de azért engem egy kicsit megnyugtatott hogy nem erőltették túl a full-CGI képeket (lásd: a trailerben a szoros felülről mutatása). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Nála ezt sosem lehet tudni, én csak a magam nevében tudok nyilatkozni Igen...ő egy külön világ (persze jó értelemben). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Igen a TS verziót láttam. Viszont tv-n tökéletesen mutatott. Díszletek tényleg csak itt ott vannak, de arra a rövid időre bőven megteszik. Én ezt a verziót láttam. És ez az újabb, de sztem rosszabb: Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Igen a TS verziót láttam. Viszont tv-n tökéletesen mutatott. Persze, mondjuk kinek mi a tökéletes, nekem ezek messze vannak attól Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Ez a film hasonlit a Sin Cityre?A képek alapján úgy tünik.Bár nem igazán jön be. Ma néztem meg az "Álmatlanság" című filmet.Nem egy nagy szám szerintem annak ellenére, hogy Nolan rendezte.Lehet, hogy az a baj vele, hogy a story unalomig ismert.Megjön a legjobb(sőt a valaha volt legjobb) rendőr a városba, hogy segítsen kideríteni egy gyilkosságot.Megvan a gyilkos is ,a kezdő kisvárosi rendőrlány aki felnéz az érkező legendára.Szóval nem volt semmi benne amit ne láttam már volna ezerszer.Még fordulat sem a végén.Ami persze nem baj. Nolan ,általam látott két filmje ,a Batman Begins és a Prestige sokkal jobb filmek szerintem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Az origo szerint jővöhét Kedd hajnalban jön a POTC3 magyar nyelvű előzetese! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Az origo szerint jővöhét Kedd hajnalban jön a POTC3 magyar nyelvű előzetese! Beh*gyozok a várakozás izgalmától. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Az origo szerint jővöhét Kedd hajnalban jön a POTC3 magyar nyelvű előzetese! Nekem jó az angol is, csak legyen már valami Miket beszélek? Angolul jöjjön, utálom a POTC szinkronokat (de szerintem ez tőlem már unalomig ismert)!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. utálom a POTC Én is utálom annyira, hogy még egy percet se láttam ebből a kalózos izéből. Preconception rulezzz! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Én is utálom annyira, hogy még egy percet se láttam ebből a kalózos izéből. Preconception rulezzz! Örök hiba. Képzeld el mi lenne ha a Star Wars-al is így viselkedtél volna anno. Főleg az első része a jó, a második az inkább komédia. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Egyszer majd megnézem. Persze csak ha valaki hozzám vágja a DVD-ket. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. (szerkesztve) No szerencsére Budán nemcsak odakint, de a mozikban is alig volt ember, igy végre nem is tudom milyen hosszú idő óta semmi negativ élmény nem ért a teremben (najó a kettővel felettünk ülő csaj talán vihoghatott volna diszkrétebben is, de ennyi "minusz" szinte kell ) A Család kicsi kincsét néztük (Little miss sunshine), s bár vigyáznom kell nehogy túlzottan dicsérni kezdjem, de mégiscsak megkockáztatom, hogy a 2006-ban készült filmek közül ez volt a legjobb... de hogy az EGYIK legjobb ahhoz kétség sem férhet. Amolyan igazi sirva nevetős vigjáték. Nem sporol a humorral (még húsz perccel a vetités után is képesek voltunk hangosan nyeriteni egy-egy felidézett poénon), de amikor kell ott némi drámaiságot is elhint. Aki másfél órára kiakar kapcsolodni annak ennél jobb filmet nem ajánlhatok a jelenlegi kinálatból Szerkesztve: 2007. Március 15. - Bomarr Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. No szerencsére Budán nemcsak odakint, de a mozikban is alig volt ember, igy végre nem is tudom milyen hosszú idő óta semmi negativ élmény nem ért a teremben (najó a kettővel felettünk ülő csaj talán vihoghatott volna diszkrétebben is, de ennyi "minusz" szinte kell )A Család kicsi kincsét néztük (Little miss sunshine), s bár vigyáznom kell nehogy túlzottan dicsérni kezdjem, de mégiscsak megkockáztatom, hogy a 2006-ban készült filmek közül ez volt a legjobb... de hogy az EGYIK legjobb ahhoz kétség sem férhet. Amolyan igazi sirva nevetős vigjáték. Nem sporol a humorral (még húsz perccel a vetités után is képesek voltunk hangosan nyeriteni egy-egy felidézett poénon), de amikor kell ott némi drámaiságot is elhint. Aki másfél órára kiakar kapcsolodni annak ennél jobb filmet nem ajánlhatok a jelenlegi kinálatból Sok jót hallottam erről, de valahogy félek a közelébe menni... Nem hiszem, hogy az én világom lehet Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Én is utálom annyira, hogy még egy percet se láttam ebből a kalózos izéből. Preconception rulezzz! A szinkronját Különben meg aki nem látta, az ne szóljon egy kib*** szót se a filmre Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Sok jót hallottam erről, de valahogy félek a közelébe menni... Nem hiszem, hogy az én világom lehet Nekem viszont talán, és sajna a mai mozizást lefújtuk, de remélem, hogy vasárnap összejön, és bele fog férni ez is Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.