Hozzászólás ideje: Szombat 16:153 napja On 5/13/2026 at 12:45 PM , Ody Mandrell said:Ez nagyon így van. Az Oppenheimert végig se bírtam nézni. Borzalmas volt. Ellenben az Interstellar szerintem az egyik, ha nem a legjobb filmje. Persze nálam a témával is betalált, de ez már egyéni szoc. kérdés.Na ez meglepett. Számomra az Oppie a legjobb filmje, háromszor láttam moziban. Konkrétan mestermű. Az Odüsszeiát meg alig várom, gyerekként folyamatosan azt olvastam, és így szerettem bele a görög mitológiába. Más: most láttam Spielberg új scifijét, elképesztően sablonos sajnos, semmi újat nem láttam benne, amit ne felednék el jövő hét ilyenkorra. X akták folytatásnak viszont jó lenne. Ja és Emily Blunt 10/10, fantasztikus színésznő továbbra is.
Hozzászólás ideje: Szombat 17:013 napja Szerző A külföldi kritikusoknak viszont tetszik. Rottenen 281 kritikából 80 százalék pozitiv.
Hozzászólás ideje: Szombat 18:343 napja 1 hour ago, Bomarr said:A külföldi kritikusoknak viszont tetszik. Rottenen 281 kritikából 80 százalék pozitiv.Na ezért nem leszek én sose kritikus. Rejtély mit találtak ebben ami olyan jó. Ami viszont szívmelengető: a 94 éves John Williams szerezte a zenéjét, és kerekesszékből vezényelte le a rögzítését!
Hozzászólás ideje: Szombat 19:513 napja 1 órával korábban, Donát írta:Rejtély mit találtak ebben ami olyan jó.Kiírták rá, hogy Steven Spielberg. Innentől 9-es a minimum, ahonnan csak javíthat.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:233 napja Nem lesz az év filmje, de nem is rossz, szórakoztató film volt. A rendező neve miatt az elvárás biztosan magasabban van. Egy nyári mozizásnak jobb, mint a legtöbb film, ami mozikban kerül.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:022 napja A leleplezés napja:Sajnos nem lett olyan kellemes meglepetés, mint a Hail Mary volt.Jó film, de nem az amire számítottam. Elgondolkodtató és tanulságos is, Spielberg sem először nyúl az idegenekhez, de mégis hiányzik belőle valami plusz.Az utolsó fél óra elég katartikus, de míg oda eljutunk az nem igazán combos. Addig is elgondolkodtat, a magamfajta nem unatkozik rajta.Remélem megtalálja a közönségét, de akik akció sci-fire számítanak, csalódni fognak, nem olyan a stílusa, mint a folyamatosan impulzív képregényszennyeknek amik manapság uralkodnak.Szóval én elvoltam vele, lehet, hogy másodjára jobban is tetszik majd.Ha igazi negatívumot kell írnom az a CGI-sajnos. Egy Spielberg filmben, aki ennek a dolognak az egyik előfutára, kikísérletezője volt.4 féle valódi állat jelenik meg a filmben és mind ordítóan gagyi CGI. Főleg a róka. Várnád, hogy megszólaljon, mint egy élőszereplős Disney filmben. Remélem ez nem spoiler srácok.Felmagasztalódik minden a Baljós árnyaktól a Világok harcáig, úristen, 33 éves a Jurassic park, de ott nem lóg ki így a lóláb! Ki érti ezt?És miért kell olyan állatokat számítógéppel életre kelteni, akiket egy állatkertben fel lehetne venni, majd odamontírozni a szereplők közelébe abba a pár jelenetbe, mert nem olyan fontos a szerepük, mondjuk, mint Jar-Jarnak, vagy Watto-nak.. Áhhh! kár ezért! Szerkesztve: Vasárnap 18:492 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Vasárnap 21:592 napja 14 hours ago, MissKarrde said:Nem lesz az év filmje, de nem is rossz, szórakoztató film volt. A rendező neve miatt az elvárás biztosan magasabban van. Egy nyári mozizásnak jobb, mint a legtöbb film, ami mozikban kerül.Igen, ez korrekt. Meg amit csoli írt az is. Egy hét múlva arra se fogok emlékezni kb hogy láttam.
Hozzászólás ideje: Hétfő 06:522 napja Jajj még valami! Ez csak most jutott eszembe, de ez már durva spoiler, de nagyon komoly kérdőjel fogalmazódott meg bennem!A film cselekményének alapja és a legeslegvégeSzóval az egész film alatt végig az a kb 120 "pendrive" a lényeg, a leleplezés kulcsa, a nagy titok, a bizonyíték.Erre a kis közvetítés után a "jók" betolnak egy földönkívülit?!Basszus mire a sok pendrive és herce-hurca ehhez képest, ami maga a film oroszlánrésze?Ha ő ott kuksolt egy pincében, nem lehetett volna behívni egy Jimmy Kimmel Show-ba és sz@rni a fekete-fehér bizonyíték videókra?Remélem, hogy valamit elnéztem, hogy honnan/kiktől/miért került elő, mert ha nem akkor elég gáz. Nyugtassatok meg, ha tudtok.mert haaz 5 perce hirtelen s*ggreült Colin Firth hozatta be akkor nem szóltam, akkor lemaradtam. Szerkesztve: Hétfő 07:012 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Hétfő 15:411 napja csoliválaszAmikor bemennek a stúdióba, háromfelé válnak szét: Margaret, vezérlő - Daniel, "hátsó" részleg - Hugo, és egyszer látni, ahogy Hugo áll egy nagyobb ajtónál, és egy teherautó közelíti meg őket tolatva. Abban a teherautóban volt a földönkívüli.A pendrive-ot illetően szerintem szükség volt a történelmi előzmények miatt, és azért is, hogy a manipulálatlan felvételek után elhiggye bárki, amit lát, az egy valós földönkívüli. Szerkesztve: Hétfő 15:491 napja - MissKarrde
Hozzászólás ideje: Hétfő 20:031 napja 4 órával ezelőtt, MissKarrde írta:csoliválaszAmikor bemennek a stúdióba, háromfelé válnak szét: Margaret, vezérlő - Daniel, "hátsó" részleg - Hugo, és egyszer látni, ahogy Hugo áll egy nagyobb ajtónál, és egy teherautó közelíti meg őket tolatva. Abban a teherautóban volt a földönkívüli.A pendrive-ot illetően szerintem szükség volt a történelmi előzmények miatt, és azért is, hogy a manipulálatlan felvételek után elhiggye bárki, amit lát, az egy valós földönkívüli.Aha, hát szerintem igen nagy horderejű bizonyíték lett volna önmagában is. Adu-ászt rejtegettek a szememben és kisebb lapokért ment a nagy küzdelem. Minimum fura nekem. Köszönöm a választ!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.