Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Holnap Vocsmen nézés. Remélem előtte leadják a "kötelező" trailereket. Termi, Transformers, Halálos Iram, Star Trek, Wolverine.... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Nemrég forgattak hozzá új jeleneteket, szóval csak hosszabb lesz Watchmen egész jól kezdett imdbn, 8.5 aránnyal. Kíváncsi vagyok rá már nagyon. Jake, most megnyugtattál. Köszönöm szépen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Továbbra is idegennek érzem az új ST -t. Nem biztos, hogy be fog válni az ami a Batman -nél. Egyetértek Ody-val. Nekem is vannak aggályaim. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Azt nem is akarják elérni, amit a Batmannél. Ez nem reboot, bár kezelhető annak is, de mégis, folytatása a Nemesisben elért dolgoknak. Na majd egyszer biztos megnézem DVD-n. Így az előzetesek alapján nem áll össze. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hát arra a sok hanyatt döntésre. Mondjuk a Starship Troopersben egyáltalán nem zavart. Jaj már, ha egyszer fiatalok és még tombolnak a hormonok, mivel foglalkozzanak az űrön kívül? Hmm... nekem ez a trailer határozottan tetszett Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Nekem is tetszik még az új ST film a trailerek alapján, de ellenben tényleg van valami mtv-s stílusa. Majd eldől.. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Watchmen-Őrzők Skaccok, nálam megvan a trónbitorló a képregényfilmek újoncától. Nagyon jó kis film volt, remek karakterábrázolásokkal, látványos jelenetekkel, kissé talán túlerőltetett morális kérdésekkel......de szerintem így is remekül működött a film, anélkül, hogy egy sort is elolvastam volna a képregényből. Pár dolog megválaszolatlan kérdés maradt csupán, de talán majd a négy órás DVD-n rajta lesz a válasz. Külön jó pont volt, hogy a Soha többé háborút láttam előtte. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Nekem is tetszett a film, de túl sok elemzést erről sem írok, nem az én műfajom az elemezgetés Az elején azért picit megijedtem, hogy túlzásba viszik az eksönök lassítását, de szerencsére határon maradtak. A megválaszolatlan kérdésekre meg ott a képregény Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Watchmen-Őrzők Skaccok, nálam megvan a trónbitorló a képregényfilmek újoncától. Nagyon jó kis film volt, remek karakterábrázolásokkal, látványos jelenetekkel, kissé talán túlerőltetett morális kérdésekkel......de szerintem így is remekül működött a film, anélkül, hogy egy sort is elolvastam volna a képregényből. Pár dolog megválaszolatlan kérdés maradt csupán, de talán majd a négy órás DVD-n rajta lesz a válasz. Külön jó pont volt, hogy a Soha többé háborút láttam előtte. Na, ez biztató. Remélem hamarosan én is látom majd. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Pár dolog megválaszolatlan kérdés maradt csupán, de talán majd a négy órás DVD-n rajta lesz a válasz. Na, ez végleg meggyőzött arról, hogy meg se próbáljam a moziverziót megnézni... mondjuk nem is érdekel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Na, ez végleg meggyőzött arról, hogy meg se próbáljam a moziverziót megnézni... mondjuk nem is érdekel Mi az a Watchman? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Nézz utána Megmondom őszintén engem nem igazán érdekelnek ezek a képregény filmek. szóval nem nézek utána. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megmondom őszintén engem nem igazán érdekelnek ezek a képregény filmek. szóval nem nézek utána. Nyah...a Star Trek nálad csak dvdn max, mert a feeling nem jön át, a Terminator hidegen hagy, az X-men meg ilyen képregényfilmek nem érdekelnek...akkor Mi az amit idén moziba akarsz látni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megmondom őszintén engem nem igazán érdekelnek ezek a képregény filmek. szóval nem nézek utána. Akkor miért kérdezed? Pedig némelyik egész szórakoztató, ezek főleg arra valók, de hát ízlések és pofonok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Mi az amit idén moziba akarsz látni? az AVATAR -t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Akkor miért kérdezed? Pedig némelyik egész szórakoztató, ezek főleg arra valók, de hát ízlések és pofonok Tv -be majd megnézem, de még az se biztos. Nem mozgat meg pedig biztos szórakoztató. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. az AVATAR -t. Hmm..jó ízlésre vall.. Csak aztán a trailerek nehogy elvegyék a kedved. De csak nem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. az AVATAR -t. Pedig az még sokára lesz És még túl nagy Potter-rajongó sem vagy Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megmondom őszintén engem nem igazán érdekelnek ezek a képregény filmek. szóval nem nézek utána. Akkor ez a Batman fiaskó mi volt nálad? Amúgy kenterbe üti a Watchmen. Nálam legalábbis. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Akkor ez a Batman fiaskó mi volt nálad? Amúgy kenterbe üti a Watchmen. Nálam legalábbis. A Batman pont azért tetszik mert abszolút nem volt olyan szinte képregényes stílus mint a többi hasonló fajtársa. Az meg, hogy mi mit ver kentrbe egyéni ízlés kérdése. Nyilván Te Watchment fogsz nézni, én meg maradok a Batmannél. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Ha nem nézed őket, akkor honnan tudod, hogy milyen a többi képregényfilm? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Ha nem nézed őket, akkor honnan tudod, hogy milyen a többi képregényfilm? Valószínűleg régebben láttam egyet kettőt... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Akkor ez a Batman fiaskó mi volt nálad? Amúgy kenterbe üti a Watchmen. Nálam legalábbis. Hmm a Watchmen tényleg sokkal jobb mint a The Dark Knight? Na ezt nekem is látnom kell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. A képregények többsége laza hangvételéről, látványfelvonultatásról, és maximum közepes történetről szól. Azért a Batmant összehasonlítani ezekkel elég nagy felelőtlenség... teljesen más kategória a kettő. A Batman történetnek a cselekménye a Dark Knightban összetettebb volt mint a legtöbb mostani filmnek, a karakterábrázolások pedig messzefelülmúlták a szokásos adagot. Igazából a Batman filmnek csak annyi köze volt a képregényfilmekhez, hogy egy képregény adta az alaptörténetet, de semmi egyéb. Ez olyan, mint a Clone Wars sorozatot és a Star Wars filmeket hasonlítanánk össze. Az alaptörténet mindkettőnél ugyanaz, de teljesen eltérő módon fejtik ki a mondanivalót. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Én moziban akarom nézni a Watchmen-t, mert kíváncsi vagyok rá. De csak is egy okból, mert baromira látványosnak ígérkezik. A TDK-hoz én se nagyon hasonlítanám, nem egy sújcsoport a kettő. A Watchmen kizárólag látványfilm, ezt mindenhol írják, a TDK egy "kicsit" többről szól. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hát elég érdekes véleményeket olvashattatok akkor az Őrzőkről. :S Tény és való az akciózás piszok látványos, brutális benne ( amolyan 300 klón) de két és fél órából kb negyven perc a bunyó, a többi meg morális fejtegetés az emberi létről, atomháborúról, pusztulásról. Messze lekörözi a Sötét Lovag egysíkú hangvételét és jóval túltesz annak majdhogynem giccses befejezésénél ( kompos jelenet). Itt kemény drámával zárul a történet, aki olvasta a képregény úgyis vágja. De igaz, már ebből kifolyólag sem érdemes összehasonlítani. A Sötét Lovag ehhez képest matinéműsor. De ezt is persze személyes véleményből írom. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. (szerkesztve) Nem gondoltam volna, hogy ennyire jobban tetszett számodra a Watchmen, mint a TDK Szerkesztve: 2009. Március 8. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jobban tetszett számodra a Watchmen, mint a TDK Voltak pedig fenntartásaim, hogy nálam kimaradt a képregény és tudva mennyire összetett a háttérsztori, de ahogy peregtek az események és minél mélyebben váltak ismerté a szereplők, úgy kezdtem egyre-jobban élvezni a filmet. Egészben csupán a felirat volt negatívum, mert apró is volt, meg homályos és olykor világos háttér elé volt vetítve. Az tuti, hogy el fogom olvasni a regényt és még jópárszor meg fogom majd nézni DVD-n a full filmet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jobban tetszett számodra a Watchmen, mint a TDK Pedig gondolhattad volna. Jót még alig mondott rá. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.