Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Az Öblös-féle Armageddont én is bírom. "A szikla" után rögtön az következik nálam a bejövős Öblös-filmek közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Elég sok filmet megnéztem a héten, szóval csak röviden: Amerika kapitány: Nekem tetszett, de sokkal jobbra számítottam. Sajna nagyon hosszú volt a felvezetés, kevés volt az akció, az érzelmi részek, akár baráti, akár szerelmi nem jött át. Előzményfilmnek megteszi, de remélem az Avengersben jobb lesz! 7/10 Super8: hát igazi jó kis 80as évek feelingje volt, egy olyan igazi Spielberg film, mint a Kincsvadászok. Ahol a gyerekek egy csoportja képes megmenteni az egész várost az idegenektől. (Idegen) A poénok is bejöttek, és a látvány is nagyon jó volt. 8/10. Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog jönni, mert annyira nem izgatott. Förtelmes Főnökök: Hát eddig számomra az év vígjátéka. Ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy a legjobbak között van, de idén eddig mindenképpen. Volt, hogy fetrengtem. 8/10. Mindenkinek ajánlom. Piszkos Harry 1-5: Sajnos ezek eddig kimaradtak az életemből, de hát muszáj volt pótolni őket, és megérte. Clint egy állat ezekben...is! Az utlsó részben Jim...James Carrey és Liam Neeson ütött. Jók voltak! Nincs Kegyelem: hát ez is igazi klasszikus, és kötelező western. Jó poénok, és kevés kertelés. Ha ölni kell, ölnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megnéztem az Armageddon felét. Ennél nyálasabb filmet még nem készítettek az biztos. Egy nagy röhej az egész. Sci-finek fogom fel, így aztán nagyon nem érdekelnek benne a hülyeségek, azon túl pedig szórakoztató, agykikapcsolós Förtelmes Főnökök: Hát eddig számomra az év vígjátéka. Ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy a legjobbak között van, de idén eddig mindenképpen. Volt, hogy fetrengtem. 8/10. Mindenkinek ajánlom. Csak lenne már jó felirat, vagy valami hasonló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Amerika kapitány: Nekem tetszett, de sokkal jobbra számítottam. Sajna nagyon hosszú volt a felvezetés, kevés volt az akció, az érzelmi részek, akár baráti, akár szerelmi nem jött át. Előzményfilmnek megteszi, de remélem az Avengersben jobb lesz! 7/10 Mér, lesz következő része? Amúgy szerintem jó film, egyedüli dolog ami nem tetszik az a vége. Az most miért volt jó hogy a jövőben ébred? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Mér, lesz következő része? Amúgy szerintem jó film, egyedüli dolog ami nem tetszik az a vége. Az most miért volt jó hogy a jövőben ébred? Mert ha ott marad 1945-ben akkor elég nehéz lett volna egy csapatba rakni Hulkkal Vasemberrel és Thorral (erről fog szólni a Kudar által említett Avengers) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Mert ha ott marad 1945-ben akkor elég nehéz lett volna egy csapatba rakni Hulkkal Vasemberrel és Thorral (erről fog szólni a Kudar által említett Avengers) Jaaaa ééééérteeem De ez gondolom a képregénybe nem így volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Jaaaa ééééérteeem De ez gondolom a képregénybe nem így volt. Rosszul gondolod, mert de Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Rosszul gondolod, mert de Ja akkor sorry Nem olvastam képregénybe :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Förtelmes Főnökök: Hát eddig számomra az év vígjátéka. Ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy a legjobbak között van, de idén eddig mindenképpen. Volt, hogy fetrengtem. 8/10. Mindenkinek ajánlom. Igazi fetrengős film, valóban. Ez nálam nagy szó, mert ez a stílus csak ritkán jön be. Erős túlzások és durva poénok vannak benne, ami képtelenné teszi az egészet, én eleinte néztem is, hogy mi ez..., de aztán volt egy pont, ami után nem bírtam megállni és könnyesre nevettem magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Igazi fetrengős film, valóban. Ez nálam nagy szó, mert ez a stílus csak ritkán jön be. Erős túlzások és durva poénok vannak benne, ami képtelenné teszi az egészet, én eleinte néztem is, hogy mi ez..., de aztán volt egy pont, ami után nem bírtam megállni és könnyesre nevettem magam. Most végeztem vele fél órája .Nálam másfél óra sírva röhögős film, a hatása még mindig nem múlt el. Fogorvos aszintens problémáját én se értem, más örülne ilyen főnöknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Fogorvos aszintens problémáját én se értem, más örülne ilyen főnöknek Vannak kivételek még srácban is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Vannak kivételek még srácban is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Vannak kivételek még srácban is Ja hát aki nem a nőket szereti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Rossz Tanár: egyszer belefér, de aki nem nézi meg, az sem veszít semmit. Volt benne egy-két poén, de amúgy elég felejtős a film. Jason Segel volt benne szerintem a legjobb, és mégis alig volt szerepe sajnos. 5/10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Ja hát aki nem a nőket szereti Nem így értettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Nem így értettem Akkor hogy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. http://www.youtube.com/watch?v=su1bfo_8lH8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. http://www.youtube.com/watch?v=dV7SzdkKpwI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Oldie, nagyon jó ez az összeállítás. Ja hát aki nem a nőket szereti De a filmben sem erről volt szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Ez az Immortals nagyon odavágós Nem tudok belekötni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Jó kis zúzást suvasztottak bele. Reméljük több is lesz a filmben mint amit a tréler mutat. A Cavill gyerekben is elkezdtem bízni hogy talán mégse lesz gyengus mint Acélmanus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. De a filmben sem erről volt szó. Jó értem na Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Én ezen az immortalson csak mosolyogni tudok. SZámomra egy gagyi 300nak tűnik. Azok a jelmezek valami iszonyúak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Eh, a művészet eme dimenzióit nem neked találták ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Ma kedvet kaptam a Predator filmekhez, ami azt jelenti, hogy később mozidélutánt tartok. Itt férkőzött be az agyamba az, hogy de megnéznék egy olyan filmet, mely arról szól, hogy miként alakultak ki a Predator-ok és az Alien-ek. Ez az a téma ami most nagyon érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Oldie, nagyon jó ez az összeállítás. Valóban jók ezek a miből lesz a cserebogárszerű videók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Az akkori John Cusack akár még földönkívülit is játszhatott volna a MIB-ben és még maszkírozásra se lett volna szüksége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Hajaj, van pár érdekes arc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. új "Red Tails" tréler és pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Aztajómindenit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.