Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Amúgy nem unják még ezeket a piranhás filmeket? Nem tudom mi érdekelheti még az embereket ezekben, ugyanaz a sztori mindig, és nem is ijesztő Én észre se vettem, hogy voltak piranhák az előző filmben. Valahogy csak a csajokat vettem észre. A csajoknak lehet a legnagyobb szerepük abban hogy ezeket a piranhás vackokat el tudják adni. Úgy lehetnek vele hogy aki csajt és vért akar látni az úgyis megnézi ezeket a filmeket függetlenül attól hogy miről is szólnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megnéztem tegnap a Midnight in Parist, nagyon bájos film Bár a közepén rájöttem, mivel lesz vége, de ez egy cseppet sem vont le az élvezeti értékéből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. "How do you like that, Mr. Hitler?!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Nagyon látványos lesz a Red Tails! Várós keményen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Ez a röpcsis film má' jöhetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Ki köll bírni! Egy darabig még ki köll bírni! - Ahogy Rózsa Sanyi is mondta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Ki köll bírni! Egy darabig még ki köll bírni! - Ahogy Rózsa Sanyi is mondta. Hát igen...lehet, hogy moziban kellene megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hát igen...lehet, hogy moziban kellene megnézni. Ha adják Szolnokon akkor szinte biztos hogy én is bevállalom moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hát igen...lehet, hogy moziban kellene megnézni. Én szinte biztos hogy moziban nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Szép látványos az a jelenet a Szellemlovasból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. (szerkesztve) Ebben a csajmentős Bálás Krisz-múviban Rambo elemében érezné magát. Szép látványos az a jelenet a Szellemlovasból. A lovas kinézete valamivel jobban bejön nekem mint az előző eresztésben de lehet hogy csak azért mert amazt már túl rég láttam ahhoz hogy jól emlékezzek rá. Szerkesztve: 2011. Október 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Ebben a csajmentős Bálás Krisz-múviban Rambo elemében érezné magát. Lehet, hogy ez a film moziban nézős lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Lehet, hogy ez a film moziban nézős lesz. Sajnos ez nagyban függ attól hogy egyáltalán bemutatják-e kis hazánkban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Sajnos ez nagyban függ attól hogy egyáltalán bemutatják-e kis hazánkban. Igaz, de reménykedem, hátha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Delfines kaland Történet, forgatókönyv 9,5/10 Karakterek: 9,5/10 Zene: 6/10 (és képesek az egyik legfontosabb jelenetet belevágni egy zenés montázsba, amikor az énekest halljuk a szereplőket meg szinte nem) Hanghatások 10/10 (végre nem robbanások, hanem delfincsicsergés!) Hangulat 8,5/10 (megadnám a tizet, ha a végén a sérültes részt jobban kidolgozták volna..... pont az maradt le, amiről az egész film szól) Látvány: 4/10 (és ezt is főleg a nyitójelenet kapja, nagyon látványos csak beletelt egy időbe mire rájöttem hogy nem animáció. Nem lett volna szabad a 3D-t a film közelébe engedni.) Pluszpont: amikor a parton megtalálják Wintert és jön érte a mentőcsapat, az egyik dolgozó folyamatosan videóz. Nos, az eredeti felvételekkel zárul a film. Ja, és a helikopteres jelenetnél zseniális volt az Apokalipszis most utalás Szerkesztve: 2011. Október 22. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Tegnap este negyed tizenegy körül csatornaváltogatás közben véletlenül akkor kapcsoltam a TeVe2-re mikor Rambo Janit reklámozták és szinte azonnal elő is került DVD-n. Úgy voltam vele nem akarom én pár nap múlva reklámokkal nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Tegnap este negyed tizenegy körül csatornaváltogatás közben véletlenül akkor kapcsoltam a TeVe2-re mikor Rambo Janit reklámozták és szinte azonnal elő is került DVD-n. Úgy voltam vele nem akarom én pár nap múlva reklámokkal nézni. A múltkor mi is belenéztünk. A végén az irtás mindent üt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Kövezzetek meg de én a Rambot még egyszer nem láttam életemben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Kövezzetek meg de én a Rambot még egyszer nem láttam életemben Sosem késő bepótolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Sosem késő bepótolni. Kérdés lesz e kedvem, így is bevan előre tervezve pár film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) Az első és a negyedik részt nem látni már-már szinte bűncselekmény, de a 2. és a 3. (főleg a harmadik) felejtős. Szerkesztve: 2011. Október 23. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Az első és a negyedik részt nem látni már-már szinte bűncselekmény, de a 2. és a 3. (főleg a harmadik) felejtős. Hány évet kapok ezért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. A Rambot nézni olyan, mintha férfivé avatnák az embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. http://www.youtube.com/watch?v=iWoOGe7qjBc&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Egy ilyen képért a nyolcvanas években gyilkolni lehetett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. A Rambot nézni olyan, mintha férfivé avatnák az embert. Lehet maradok gyerek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Az ott jobb szélen Rutger Hauer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Az ott jobb szélen Rutger Hauer? Ahhoz kicsit fiatal lenne az illető. Ez a felvétel most készült az Expendables 2 forgatásán. Chuck Norris, Dolph Lundgren és Terry Crews az ismertebbek. Gondolom a többi vagy stábtag vagy simán "turisták". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Szerintem jobbról a második Van Damme. Az meg nem semmi hogy a tv2 leadja a John Rambot. Eléggé brutális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Meg is lesz vágva rendesen Az utolsó tíz perc le se lesz adva. Ott lesz vége, hogy térdepelnek a zsoldosok és a életben maradt szamaritánusok a kivégzésre várva, aztán egyszer csak reklám, esetleg pár sor a stáblistából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.