Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ennyi leírást találtam a POTC 3-ról

Elizabeth is captured by the notorious pirate Sao-Feng as Captain Barbossa and Will Turner alliance for one last decisive battle.

Hozzászólás ideje:

Most olvastam hogy a Sccanner DArklyt csak DVDn adják ki itthon. :D:) Pedig hogy vártam...

De legalább hamarosan lesz a mozikban a Taplógáz és a Clerks2!!! :D Ezeket mindenkép meg kell néznem szinkronosan is.

ja és akinek tetszett a Superman annak itt van a DVD cover artja!

SM DVD cover art

Hozzászólás ideje:
Utálom a japcsi filmeket, nekem valahogy nem jön be ez a kép.

én csak attól félek hogy szarul szövik a történetbe

Hozzászólás ideje:

Lady in the Water: Remek nyáresti kikapcsolódás volt. Eszméletlen jó zenével, és kellő feszültségel+szörnyekkel :D :D. Már várom a DVD-t :D

Hozzászólás ideje:
Ebben maximálisan egyetértünk! Lucas talán az Indy4 után visszatér a THX vonalhoz... Szerinted van erre esély? Mit csiripelnek a madarak? :D

Nem a közeljövőben az biztos. :D SW sorozatok, Indy 4...van elfoglaltsága bőven, de rendezni ilyeneket már nem fog.

Hozzászólás ideje:
Lady in the Water: Remek nyáresti kikapcsolódás volt. Eszméletlen jó zenével, és kellő feszültségel+szörnyekkel :D :D. Már várom a DVD-t :D

No, akkor örülök. De gondolom aki ilyen szörnyeket kreál nyugis hétköznapjaiban, mint te, a locsolós részek nem ugrasztottak meg. :D

Hozzászólás ideje:

Teljes GYU klón tényleg. A sárkány is érdekesen néz ki nekem. Mondjuk inkább egyedinek. :D De mindamellett nem rossz a látványvilág!

Most már biztos jó lesz: :D

crprodcroprevsm1158272840mj3.jpg

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:
No, akkor örülök. De gondolom aki ilyen szörnyeket kreál nyugis hétköznapjaiban, mint te, a locsolós részek nem ugrasztottak meg. :D

Priest legalább nem fél a szörnytől, ami az ágya alatt lapul...

na nem mintha én félnék... :D

:D:D:)

Hozzászólás ideje:
Kifejtenéd ezt bővebben? :clap:

Lucas szerint "Badarság lennekizárólag a kritikusok és a rajongók kedvéért filmet készíteni és csak az ő elvárásaikhoz igazodni"

a fiatalabb közönséget célozza meg azzal hogy akciódúsabb lesz a film

Hozzászólás ideje:
Én mikor a Jeleket néztem meg, akkor utánna lévő este bizz Isten hallgatoztam!

Na a Jelek bennem is okozott hasonlókat, de érdekes, hogy nem a mozis nézés, hanem az otthoni dvd-s. Talán azért okozott ilyeneket, mert alapvetően utálom az ufós cuccokat :clap: Engem azokkal lehet kikergetni a világból (X-aktákat sem voltam képes nézni, legalább is 5 résznél többet nem láttam belőle, holott nem minden rész ment ebben a témában).

Hozzászólás ideje:

Az Indy 4-gyel van bennem egy aggodalom.Mégpedig, az, hogy nagyon fog látszódni, hogy Ford már öreg.Magyarán hiteltelenek lesznek az akciójelenetek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.