Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. elég morbiddá teszik. Ami jóóó! Hmmm.... ki ért ezzel egyet? Mert akkor lehet h megérné netek megvenni 11 000 Ft-ért a kórbonctan színes atlaszt... 540 jó minőségű kép, ha jól számolom cirka húsz forint képenként... imádnátok. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hmmm.... ki ért ezzel egyet? Mert akkor lehet h megérné netek megvenni 11 000 Ft-ért a kórbonctan színes atlaszt... 540 jó minőségű kép, ha jól számolom cirka húsz forint képenként... imádnátok. Krande direkt akarod félreérteni a dolgokat? Nem azt mondtam h a felboncolt hullákra gerjedek. De ha már szörny, akkor legyen morbid és groteszk. Hát ez az. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) (ez nem onnan van, ráadásul ha jól értem az oldal többi képéből, akkor ember.... nyelőcső és egy karcinóma kép ) Szerkesztve: 2006. Október 26. - Darth Krande Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nem azt mondtam h a felboncolt hullákra gerjedek. Jól van na... amúgy az előbb bénáztam egy jót a kép belinkeléssel, na mindegy... javítva. Attól függetlenül lehet h imádnátok:) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Krande: Ez olyan, hogy aki szereti az akció-filmeket, még nem feltétlenül imád valós leszámolásokat nézni. Ne keverjük a kettőt... más dolog szeretni a morbidat és groteszket valamilyen ábrázolásmódban és más felkaszabolt embereket nézegetni, akik valamikor olyan élők voltak mint te vagy én. Remélem nem kell jobban belemennem, hogy miért más Szerkesztve: 2006. Október 26. - Bomarr Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) De ha már szörny, akkor legyen morbid és groteszk. Hát ez az. Így van. Krande: erre a képre mehetne a CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! kijelentés. Amúgy Bomarrnál a pont. Erről van szó. Szerkesztve: 2006. Október 26. - Dzséjt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Jól van na... eszerint nem. OK, megértettem. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (ez nem onnan van, ráadásul ha jól értem az oldal többi képéből, akkor ember.... nyelőcső és egy karcinóma kép ) Nagyon zsííííííír! Még még még! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nagyon zsííííííír! Még még még! Na jól van mek vacsizni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Na jól van mek vacsizni. Te is megéheztél? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Itt az új topic. Előzményeket itt lehet látni: http://www.swsaga.hu/index.php?act=ST&f=12&t=13&st=0 Szerkesztve: 2006. Október 26. - Coce_Plant Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Csak most tudatosult bennem, hogy hanyadik oldalnál tart a Filmes topic. Bőven elhagyta a 100 oldalt, így IPB fórummotoron 100 oldalas topic után célszerű új topicot nyitni, mert az már jobban terheli a rendszert. Tehát ezt a topicot lezárom, és az új topicban mindent lehet folytatni. http://www.swsaga.hu/index.php?act=ST&f=12&t=239 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Betelt a másikban a "pohár"? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Nem nem, csak a fórum gördülékeny futása végett csináltam meg. Ezen a fórummotoron célszerű ezeket a műveleteket a problémák megelőzése végett megtenni. Amint nézem a Sport is hamar eléri a 100 oldalt, majd aktíválhatjátok ennek tudatában ti is magatokat, a régi lezárására meg felszólíthatjátok bármelyik modi kollégát. Szerkesztve: 2006. Október 26. - Coce_Plant Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Én nem vettem észre lassulást... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. A levegőt se látod... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) A levegőt se látod... És kanál sincsen Bay filmjeiben az a jó, hogy nem kell őket komolyan venni. Laza szórakozást nyújtanak. Kivéve a Pearl Harbor, mert az viccnek is rossz. Ha fikcióhoz nyúl, az jó, az lehet játszani. Ellenben egy történelmi eseményt nem kellett volna imigyen ledegradálni. Bár látványosnak az is látványos. Szerkesztve: 2007. Július 5. - Dzséjt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hát jól van akkor ide írom. Feast Ez aztán az az igazi Olds-os, fröcsögős, véregnzős horror, amiben nem derül ki hogy honnan jöttek a szörnek. Csak vannak és írtanak. Igazából nem szokványos, inkább azt mondanám hogy szinte már paródia. Tökéletes módon nyomon követi a "szörnyek kint, mi bent, most mi legyen!?" szisztémát. De mégis valahogy elviccelik, -kezdve az állandóan kefélő mutánstól, a film közepén is bevillanó poénfeliratokig- amik eléggé oldják a feszültséget. Kicsit Shaun of the Deadnek éreztem, persze komolyabb szinten. Ezeket a poénokaz ellensúlyozza a rengeteg vér meg nyálka. Na és a férgek, amik bár tényleg marha jól muattak a csávó szemében, mégis kifejezetten utálom őket! Ami viszont zavart, hogy a szörnyeket alig mutatták. Az "akciójelenetekben" is olyan gyorsak voltak a vágások, hogy semmit sem lehetett kivenni belőlük. Amiért a végén persze kárpótolt a végső ütközet, ahogy elég jól szemügyre lehetett venni a kis aranyosakat. Most pedig már csak egy részt kell megnéznem a Jericho című sorozatból, ahol meg atomhullákat találnak tucatszámra, és máris biztosított a késői fekvés. Az egészet összegezve, egy szórakoztató, és mondhatni elég egyedi film, a horror műfaján belül. És hogy kinek ajánlom? Bárkinek aki nem teli gyomorral ül le elé. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Végre megnéztem az első Christopher Lee-féle Dracula filmet. Nagyjából hozta azokat, mint a későbbi folytatások: kellemes gótikus hangulat, pazar diszletek, remek szinészek. De akármennyire is hazabeszélésnek tünik nekem még mindig a Lugosi-féle Dracula maradt a legjobb (és itt elsősorban Béla alakitására gondolok, mert a film maga elég gyorsan megöregedett). Visszatérve Lee filmjére... a vén sith lovagra itt alig lehet ráismerni (az ősz-hajszálak még csak a festésnek köszönhetőek ). De van a filmben egy másik SW-sztár is akit viszont sokkal könnyebb beazonositani: Ezek a Hammer-horrorok egyébként is kész SW találkozók. Az egyik Frankenstein filmben David Prowse, Vader teste játsza a rémet. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Tán Tarkin papa meg Van Helsinget személyesítette meg? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Tán Tarkin papa meg Van Helsinget személyesítette meg? Igy van (az első Frankenstein-filmükben pedig ő a doktor és Chritopher Lee a rém ) Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Ők eléggé összeszokott páros. Én a Dunáról vettem fel a Sátán kutyája című filmek, amiben szintén párost alakítanak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Cushing volt Sherlock Holmes. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. http://pdl.stream.aol.com/aol/us/moviefone...gerd_hiq_dl.mov Februárban is megyek moziba!!! :) Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Zathurás kölök burrárumos Narniában? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Egy újabb fantasy film, első ránézésre kevés eredetiséggel. Én nem megyek februárban (sem) moziba. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Fuhh, hát ez szörnyű.Tényleg egy Narnia utánzatnak tűnik, de még annál a filmnél is rosszabb.A látványvilág tiszta Oz, a csodák csodája(mondjuk az egy nagyon jó film). Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Szerintem annyira nem szörnyű. A lények sokkal jobban tetszenek benne, mint pl. a Narniában. A sztori: azt meg még nem ismerem. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Egy újabb fantasy film, első ránézésre kevés eredetiséggel. Én nem megyek februárban (sem) moziba. Eddig úgy tűnik, hogy februárban én sem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Még nem tudom, hogy miket fognak adni februárban, de nálam ez a hónap az egyik legforgalmasabb mozizós hónap Az elmúlt két évben az volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.