Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
elég morbiddá teszik. :para::) Ami jóóó! :P

Hmmm.... ki ért ezzel egyet? Mert akkor lehet h megérné netek megvenni 11 000 Ft-ért a kórbonctan színes atlaszt... 540 jó minőségű kép, ha jól számolom cirka húsz forint képenként... imádnátok.

Hozzászólás ideje:
Hmmm.... ki ért ezzel egyet? Mert akkor lehet h megérné netek megvenni 11 000 Ft-ért a kórbonctan színes atlaszt... 540 jó minőségű kép, ha jól számolom cirka húsz forint képenként... imádnátok.

Krande direkt akarod félreérteni a dolgokat? :para: Nem azt mondtam h a felboncolt hullákra gerjedek. De ha már szörny, akkor legyen morbid és groteszk. Hát ez az. :)

Hozzászólás ideje:
Nem azt mondtam h a felboncolt hullákra gerjedek.

Jól van na... amúgy az előbb bénáztam egy jót a kép belinkeléssel, na mindegy... javítva.

Attól függetlenül lehet h imádnátok:)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Krande: Ez olyan, hogy aki szereti az akció-filmeket, még nem feltétlenül imád valós leszámolásokat nézni. Ne keverjük a kettőt... más dolog szeretni a morbidat és groteszket valamilyen ábrázolásmódban és más felkaszabolt embereket nézegetni, akik valamikor olyan élők voltak mint te vagy én. Remélem nem kell jobban belemennem, hogy miért más :para:

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
De ha már szörny, akkor legyen morbid és groteszk. Hát ez az. :para:

Így van.

Krande: erre a képre mehetne a CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! kijelentés.

Amúgy Bomarrnál a pont. Erről van szó.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Csak most tudatosult bennem, hogy hanyadik oldalnál tart a Filmes topic. Bőven elhagyta a 100 oldalt, így IPB fórummotoron 100 oldalas topic után célszerű új topicot nyitni, mert az már jobban terheli a rendszert. Tehát ezt a topicot lezárom, és az új topicban mindent lehet folytatni.

http://www.swsaga.hu/index.php?act=ST&f=12&t=239

Hozzászólás ideje:

Nem nem, csak a fórum gördülékeny futása végett csináltam meg. Ezen a fórummotoron célszerű ezeket a műveleteket a problémák megelőzése végett megtenni. Amint nézem a Sport is hamar eléri a 100 oldalt, majd aktíválhatjátok ennek tudatában ti is magatokat, a régi lezárására meg felszólíthatjátok bármelyik modi kollégát. :)

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:
A levegőt se látod...

És kanál sincsen :lol:

Bay filmjeiben az a jó, hogy nem kell őket komolyan venni. Laza szórakozást nyújtanak. Kivéve a Pearl Harbor, mert az viccnek is rossz. Ha fikcióhoz nyúl, az jó, az lehet játszani. Ellenben egy történelmi eseményt nem kellett volna imigyen ledegradálni. Bár látványosnak az is látványos.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Hát jól van akkor ide írom.

Feast

Ez aztán az az igazi Olds-os, fröcsögős, véregnzős horror, amiben nem derül ki hogy honnan jöttek a szörnek. Csak vannak és írtanak. Igazából nem szokványos, inkább azt mondanám hogy szinte már paródia. Tökéletes módon nyomon követi a "szörnyek kint, mi bent, most mi legyen!?" szisztémát. De mégis valahogy elviccelik, -kezdve az állandóan kefélő mutánstól, a film közepén is bevillanó poénfeliratokig- amik eléggé oldják a feszültséget. Kicsit Shaun of the Deadnek éreztem, persze komolyabb szinten. Ezeket a poénokaz ellensúlyozza a rengeteg vér meg nyálka. Na és a férgek, amik bár tényleg marha jól muattak a csávó szemében, mégis kifejezetten utálom őket!

Ami viszont zavart, hogy a szörnyeket alig mutatták. Az "akciójelenetekben" is olyan gyorsak voltak a vágások, hogy semmit sem lehetett kivenni belőlük. Amiért a végén persze kárpótolt a végső ütközet, ahogy elég jól szemügyre lehetett venni a kis aranyosakat.

Most pedig már csak egy részt kell megnéznem a Jericho című sorozatból, ahol meg atomhullákat találnak tucatszámra, és máris biztosított a késői fekvés.

Az egészet összegezve, egy szórakoztató, és mondhatni elég egyedi film, a horror műfaján belül.

És hogy kinek ajánlom? Bárkinek aki nem teli gyomorral ül le elé.

poster-200.jpg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végre megnéztem az első Christopher Lee-féle Dracula filmet. Nagyjából hozta azokat, mint a későbbi folytatások: kellemes gótikus hangulat, pazar diszletek, remek szinészek. De akármennyire is hazabeszélésnek tünik nekem még mindig a Lugosi-féle Dracula maradt a legjobb (és itt elsősorban Béla alakitására gondolok, mert a film maga elég gyorsan megöregedett).

Visszatérve Lee filmjére... a vén sith lovagra itt alig lehet ráismerni (az ősz-hajszálak még csak a festésnek köszönhetőek :lol:).

396432201hammer1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

De van a filmben egy másik SW-sztár is akit viszont sokkal könnyebb beazonositani:

hammer2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezek a Hammer-horrorok egyébként is kész SW találkozók. Az egyik Frankenstein filmben David Prowse, Vader teste játsza a rémet.

Hozzászólás ideje:

Fuhh, hát ez szörnyű.Tényleg egy Narnia utánzatnak tűnik, de még annál a filmnél is rosszabb.A látványvilág tiszta Oz, a csodák csodája(mondjuk az egy nagyon jó film).

Hozzászólás ideje:

Még nem tudom, hogy miket fognak adni februárban, de nálam ez a hónap az egyik legforgalmasabb mozizós hónap :) Az elmúlt két évben az volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.