Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Vajon a főhősökbe a nézők közül hányan szeretnének mély benyomást kellteni?

Ezt vedd jelentkezésnek: :clap:

Különben én meg Hollyt részesítem előnyben. Neki is volt az a szép kis hoteles jelenete a melltartóval meg pisztollyal. :lol:

Coce erre gondolsz? :D Rgyből vágnád ha a filmkvízbe tenném mi? :D

2379365041_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:
Ezt vedd jelentkezésnek:  :clap:

Különben én meg Hollyt részesítem előnyben. Neki is volt az a szép kis hoteles jelenete a melltartóval meg pisztollyal. :lol:

Coce erre gondolsz? :D Rgyből vágnád ha a filmkvízbe tenném mi? :D

AZ ANNNYA ÚRISTENIT!! MEKKORA SZÍVE VAN!!!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Jujj mit írtál oda Coce hogy Odynak kellett cenzúráznia? :lol:

Különben meg nem hinném h szilikon. Jamienek mindig szép alakja volt. :clap:

Hozzászólás ideje:
Jujj mit írtál oda Coce hogy Odynak kellett cenzúráznia? :lol:

Különben meg nem hinném h szilikon. Jamienek mindig szép alakja volt. :clap:

Csak a quote ablakból szedte ki a képet, hogy ne kelljen megint látnia a "tejcsarnok"ot. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

I Nuovi Barbari (1982)

newbarbsk7.jpg

Na ezen minden B-film rajongó szakadni fog a röhögéstől. Egy egészen elvont szinten ez a film klasszikus? a normál emberek szintjén, pedig valami eszméletlenül nagy baromság. Történetesen egy olasz poszt-apokaliptikus filmről van szó. Már a kezdés nagyon kedves: pár kivilágotott dobozt mutat igen hosszan a kamera. Minnél tovább nézzük annál inkább kezd derengeni (jó képzelőerővel bíró emberek és harcedzett B-filmnézők előnyben): ez bizonyára egy futurisztikus nagyváros. Aztán megtörténik az, aminek megkell történnie: a dobozok felrobbannak. Bekövetkezett az apokalipszis.

Úgy tűnik arra se volt pénz, hogy elugorjanak Spanyolhonba pár sivatagi felvételért, igy a világvége utáni táj meglepően jól fest. Hiába szenvednek hőseink egy számukra kiásott kis homokos részen, ha jól láthatóan tőlük nem messze gyönyörüen zöldel a növényzet. Még egy helyre kis tó is van a közelben? sose rosszabb poszt-apokaliptikus világot.

De a tetőtől talpig fehérbe öltöztetett gonoszok azt sejtetik, hogy legalább arra volt pénz, hogy a Star Wars-t megnézzék a készitők. S ha már gonoszok, ne menjünk el szó nélkül a sérók mellett. A gonoszok úgy különböztetik meg magukat, hogy egyszerre akarnak punk-nak és rockernek kinézni. E kettősség minimum egy vigyort ki fog csalni a nézőkből vagy ha ez nem, akkor az átalakitott golf-autók mindenképp, amikre rászigszalagoztak pár hungarocel-lemezt, s voilá! Kész a jövőbeli járgány, ami ugyan 5 km/óránál többel nem tud menni, viszont cserébe könnyű lefilmezni az autós üldözéseket. Ráadásul van rajta pár egész ötletes tuning: például a gombnyomásra előtünő fejfűrész.

Viszont azt a kevés diszlet-elemet, amit sikerült összehozni a filmhez az utolsó szálig felrobbantják. Ez ugyanis nagyon jellemző itt: minden felrobban. Még az is, ami első látásra nem is tudna. Nade a nagy kérdés persze az: a magányos hősnek, és a robbanó-töltetes nyilakkal felszerelt társának sikerül-e felszámolnia a gonoszok bandáját? De persze mindannyian tudjuk: ez nem kérdés.

World Trade Center (2006): Mint egy TV-film. Olcsó hatásvadászat.... ennél több szót aligha érdemel.

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
Végülis mondták az elöző rész végén, hogy a világ végére mennek... ezek szerint a világ végén Kína van :D

Csak le ne essenek! :D

Hozzászólás ideje:

Harsh Times

Christian Bale a Batman Begins óta az egyik kedvenc színészem lett, és azóta megismertem a többi filmjét is. Remek színész, és ebben a filmben is az. Ha így folytatja, akkor nagyon magasra fog jutni. A partnerét Freddy Rodriguezt annyira nem ismerem, de a feleségét játszó Eva Longoriát...sem. /Csak azt tudom hogy a Született Feleségekbe játszik/ Viszont látványnak szép volt, és beleillettek ebbe az egész mexikó környezetbe.

A film elején úgy éreztem hogy van egy olyan "Meglógtam a Ferrarival" beütése, na persze erősen felnőttes vonatkozásban. És kicsit féltem tőle hogy nem is lesz több. De a végére inkább egy "Összeomlás" feelingem lett. Nagyon komor egész végig, bár az elején még "móka és kacagás" megy, a végére azért beüt a sz*r. Nem is számítottam rá hogy ennyire, bár sejthettem volna.

A történet röviden annyi hogy Jim visszatér katonai szolgálatából és várja hogy felvegyék a Los Angelesi rendőrséghez hogy elvehesse végre a mexikói "menyasszonyát". De visszautasítják, és erre elkezdi levezetni a feszültséget: iszik, füvezik és még a barátját is bűnbe csábítja. Ám a hatalamas nyomás egyre jobban kijön Jimem, csak kérdés, hogy ki lesz a közelében mikor felrobban.

Néhol kicsit elnyújott lett, sokaltam is a 2 órát, de ha beindult akkor aztán néztem. ÉS hát rendesen be kellett mutatni Jim és Mike barátságát, mivel igazából erről szól az egész.

Amit még meg kell említenem az a filmzene. Nagyon el lett találva, nagyon dominál és egyszerűen teljesen beleillik. Muszáj meghallgatni.

Összességében nekem tetszett, de a bemutató alapján nem éppen erre számítottam.

Dráma, szóval nem egy könnyed esti mozi, néhol kicsit sokkoló. Pár jelenet kihagyásával méginkább az lett volna. /Sok volt a kocsis, vedelős jelenet./

Ezt a filmet haverokkal nézzétek, akik értékelik a lassabb, de komorabb filmeket.

10/7

HarshTimesPoster.jpg

Hozzászólás ideje:

kudarmubat: köszi az ismertetőt, ezek alapján érdekel a film! Pia, fű és Chris Bale - ez a tuti :)

Szerkesztve: - yodamester

Hozzászólás ideje:

Hát nem aprózzák el a látványt, az biztos. Remélem a történetet sem szúrják el, és olyan frankó akciófilm lesz, mint az elődök. De egy apró pici hiba van ezzel a trailerrel, amire nagyon oda kell figyelnie az alkotóknak: hol van John McClane szakadt trikója? :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.