Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Biztos későbbre tartogatják. :)

Lehet hogy elszív még pár join-ot, hogy formába hozza magát :cry: Bazz, símán el tudnám képzelni ahogy a forgatási szünetekben csatlakozik Ron Woodhoz és füstölnek mint a koncerteken :D

Á, tényleg vártam, hogy felbukkanjon a trailerben :)

Hozzászólás ideje:

Én már a trailerből tudom hogy hidegen fog hagyni mint Shackletonékat az Antarktisz minuszai. :)

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
Szerintem kurva jó trailer :D Hozza az előző filmek hangulatát és könnyed vételét. Isten őrizzen, hogy komolyabb legyen elvégre mesefilm :)

Remélem hamar kijön majd DVD-n is :D

DE HOVÁ TŰNT KEITH RICHARDS?

:D

Igen, szerintem is agyoncsapná a filmet a komorabb hangvétel. Persze nem mindenki vevő erre a humorra, én imádom:) :):D:) Innépt is látható, én sem fogok már felnőni :):cry:

Hozzászólás ideje:

Hát én úgy érzem, hogy ez messze nem fantasy -kalandfilm. :cry: De ez biztos csak nézőpont kérdése. Én nem tudom annak venni. Mese gyereknek, felnőttnek egyaránt :)

Hozzászólás ideje:

Ha ennek a résznek lesz előnye azon kívül, hogy Barbossa visszatér, akkor az a sok hajós jelenet :) Remélem, jó lesz a film összességében is :)

Oldie, lehet, hogy KR csak két percet kapott :cry:

Hozzászólás ideje:

Ricsi lehet hogy csak Jack családi albumában szerepel. :)

Hát azért az első film inkább volt kalandfilm(mese elemekkel), a másodikban pedig már sokkal több a Fantasy.

Hozzászólás ideje:
Hát azért az első film inkább volt kalandfilm(mese elemekkel), a másodikban pedig már sokkal több a Fantasy.

Hát nem tom, azért a Fekete Gyöngy legénysége legalább olyan fantasy elem volt, mint a Bolygóhollandi legénysége. A második rész ezen kívül csak a Krakennel bővült, ami meg szvsz inkább kalandfilmes elem.

Hozzászólás ideje:
Valaki kölcsön tudná adni nekem a Karib Tenger I-II -t?

Legjobb emlékezetem szerint tavaly megígértem, hogy megkapod (csak ez szerintem kiment a fejedből) :cry: De a másodikkal még nem szolgálhatok, mert az ott van Simon Zolinál :)

Szóval ha egyelőre az első elég, akkor szólj (az eredeti, a második csak másolat, de az is normál dvd).

Hozzászólás ideje:

Dzséjttel értek egyet ezzel kapcsolatban.

Sajnos a második résznél kissé feláldozták a kalandfilmet a vígjáték kedvéért :)

Hozzászólás ideje:

Az első rész az sokkal földhöz ragadottabb volt a folytatásánál.Persze abban is benne volt az átok, de ez az egyetlen momentum a filmben ami nem reális.Ellenben a 2-ban már van polipfej az ördög szolgája, kinek ebben a pillanatban is lüktet a kitépett szíve.És csak most egy dolgot emeltem ki a filmből.

Hozzászólás ideje:
Az első rész az sokkal földhöz ragadottabb volt a folytatásánál.Persze abban is benne volt az átok, de ez az egyetlen momentum a filmben ami nem reális.Ellenben a 2-ban már van polipfej az ördög szolgája, kinek ebben a pillanatban is lüktet a kitépett szíve.És csak most egy dolgot emeltem ki a filmből.

Jó, de az tényszerű, hogy az utód túlszárnyalja az elődöt, ez a folytatások definíciója jó esetben: még több, még látványosabb, még-még-még.

De a polipfej miért fantasybb elem az oszlottfejnél. A kitépett lüktető szív (Indiana Jones-ban látható elem, ami ugye kalandfilm) semmivel sem földtől elrugaszkodottabb, mint a halott, akit nem fogadott be a pokol, és akinek csak a telihold fénye világítja meg az igazi valóját (megjegyzem, furcsa mód, az első részben végig telihold van).

Szóval szerintem egyik túlvilági fantázialény sem rugaszkodott el jobban a földtől a másikhoz képest. Vagy könnyebb elképzelni, hogy létezik olyan zombi, aki a telihold fényétől csotvázzá válik, mint azt, hogy létezik lény, akinek a szíve a testéből kitépve is dobog, és csápok nőttek a fejére? (Ebben a tekintetben hajaz Kit Fistora :).)

Hozzászólás ideje:
Igazad van, de például egy szelleműzős film hiába unreális, akkor se várja el az ember hogy 3 lábú cápák mászkáljanak benne, csak azért mert mind a kettő kitalált dolog.
Minden filmnek megvannak a törvényei, hogy miket fogad el és miket nem.A POTC-ban elfogadott ez a zombis átok, de nem az hogy kagylófejű emberek(vagy mik) rohángaljanak össze-vissza, ráadásul neki a fának.

Persze ezzel nem azt akartam mondani hogy emiatt milyen rossz a második rész, csak azt hogy a nézők megtartása érdekében miket be nem tudnak vetni.Ahogy írtad kiemelik azokat a pontokat a filmből ami pozitív reakciókat váltott ki, aztán sokszorozzák őket.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Meg ott van még Őrült "Harley" Stone aki a "sátán" dobogó szívét a kezében tartva szétlövi. :)

"Szép álmokat!" :cry:

A kitépett lüktető szív (Indiana Jones-ban látható elem

Hozzászólás ideje:

Bocsáesz Ody, de már kismillió filmről beszéltünk itt, amikből én spec több tucatot nem láttam, de majd csak meg akarom nézni, és mégsem votl spoilerezve. Eddig max a premier filmeknél használtuk spoilert, de sokszor ott sem. Természetesen a kérésed tiszteletben tartom.

Obi1:

de én azt nem tudom megérteni, hogy a második rész lényei miért lógnak ki ebből a körből. Mert ha sima zombik lennének az egyben, szóval a hagyományos rohadósak, akkor érteném, hogy a második rész ilyen formán megmagyarázhatatlan lényei miért nem illenek a képbe. De ezek nem sima zombik, hanem átkozott, holdra láthatóvá válló lények, amik már fantasy-k. Most ez olyan, hogy az ep2-ig az volt a tényszerű, hogy Yoda csak bottal vánszorog. Az ep2-ben meg ugrál, mint a rugó. Megmagyarázhatatlan, de elfogadható, mert az egész csak fantasy, pedig addig a pontig még csak nem is merül fel, nem illeszthető hozzá a dolgokhoz. De elhisszük, és nem érezzük kilógónak. Amit írtál, az meg a túlzásba vitt humor, aminek viszont semmi köze a fantasy elemekhez.

Rog: Stone forever :D

Jó lenne spoielrekben beszélni, mert én pl. még nem láttam a filmeket. :roll:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.