Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Valami hasonló lesz a Coverfield is vagy csak az eddig 1-18-08 -ként ismert alkotás. Én is hallottam ilyen hireket, de állitolag a ComiConon Abrams hivatalosan is bejelentette, hogy egy teljesen új szörnnyel fognak előállni a titokzatos '1-18-08'-ban (én ITT olvastam). Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Vagy még korábban másolta le a helikoptert? A támaszponton az egyik pocok azt mondja hogy 3 hónapja szedték le. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. A támaszponton az egyik pocok azt mondja hogy 3 hónapja szedték le. Akkor meg pláne. És nem is egyedül kódorgott! Mi a manót csináltak ezek? Élvezték, hogy mirelit a főnök, és nyaraltak?! Persze, nekem van fantáziám az ilyesmihez, de attól függetlenül.... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hamarosan a Cartoon Network-ön indul a 'Transformers Animated' sorozat. ITT van az elözetes. A karakterek elnagyoltsága, mintha a Clone Warst idézné... mindenesetre elég fura. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Pöpecnek tűnik, remélem jobb lesz mint az első két rész: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/85869.html Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Júúúúúj.... hát igen, találó a CW-s hasonlat. Prime kiköpött rajzfilmszereplő, Bumblebee viszont mintha a filmes verzió lenne (szerencséjére). Megatron (?) egy súlytalan háttérszereplőnek néz ki, akitől egyáltalán nem lehet elvárni, hogy a vállán vigye a negatív szálat. Starscream végre átveszi a helyét (a hangja alapján ő volt) De úgy hallottam, a nézők örültek neki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. (szerkesztve) Helikopter. Amúgy ezt nem értem. Blackout megnézte magának a helit, aztán unaloműzésből eltüntette, és utána várt még két hetet az akciózásig? Vagy még korábban másolta le a helikoptert? De akkor meg pláne mire várt? Szerintem gondolkodj még egy kicsit, hátha sikerül valami fantáziát belevinned. A transformers-ben minden meg van magyarázva, még ha bugyután is. Igen Bomarr, még a szőke csaj is. Akinek ez túl ócska nem nézi, a másik fele, meg egy pár doboz sör társaságában jól el van vele. Ennyi a történet. Szerkesztve: 2007. Július 31. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Nem kommentálnám a lentit inkább. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Nem Vader a Frankeinstein, hanem ez : Az Elektrosárkány.Tadanobu Asano, Ichi the Killer - ha Bomarron kívül látta valaki... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Nem kommentálnám a lentit inkább. Megint rosszat írtam? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Ichi the Killer - ha Bomarron kívül látta valaki... Vagy látni fogja, mai napig nem néztem meg, és nem tudom, miért Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Megint rosszat írtam? Nekem durva volt, hogy valakit leszólsz, ne gondolkodjon ezért meg azért. Ha velem történik meg, nagyon csúnyát mondtam volna rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Nekem durva volt, hogy valakit leszólsz, ne gondolkodjon ezért meg azért. Ha velem történik meg, nagyon csúnyát mondtam volna rá. Krande mindig osztja az észt, nem vetted észre? Amúgy ne durvulj, amíg neked nem írok ilyet. Köszi. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Vagy látni fogja, mai napig nem néztem meg, és nem tudom, miért Vagy látni fogja, ha végigbírja... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Vagy látni fogja, ha végigbírja... Lehet, hogy már a cimkiirásnál kikapcsolja (sőt ennek igen nagy a valoszinüsége ). Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Lehet, hogy már a cimkiirásnál kikapcsolja (sőt ennek igen nagy a valoszinüsége ). A főcímre gondolsz...? Hát, az eléggé.... Hm... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Igen igen... arra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Yodamester!!! Fenjük a fogunkat! Persze kérdés, hogy melyikre. Van választék. Blade Runner Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Yodamester!!! Fenjük a fogunkat! Persze kérdés, hogy melyikre. Van választék. Blade Runner Fenjük bizony Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Vagy látni fogja, ha végigbírja... Meglátjuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Fenjük bizony A Blue Ray bőröndöt asszem kihagyom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Lehet, hogy már a cimkiirásnál kikapcsolja (sőt ennek igen nagy a valoszinüsége ). Figy, ennyire nem vagyok feladós típus Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Én nem tudom mire van ennyire ajnározva ez a sci-fi, olyan hűdedurrbelebumm nem jellemzi. :S Nézhető, érdekes de maradandót nem nyútott...nekem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. A főcímre gondolsz...? Hát, az eléggé.... Hm... Most baromi kíváncsi lettem Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Én nem tudom mire van ennyire ajnározva ez a sci-fi, olyan hűdedurrbelebumm nem jellemzi. :S Nézhető, érdekes de maradandót nem nyútott...nekem. Ez komoly??? LOL Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Én nem tudom mire van ennyire ajnározva ez a sci-fi, olyan hűdedurrbelebumm nem jellemzi. :S Nézhető, érdekes de maradandót nem nyútott...nekem. Minimum korszakalkotó szerintem, és még mondanivalója is van. Az ilyeneket hiányolom manapság. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Csatlakozom a magasztalók sorába.... óriási film! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Én nem tudom mire van ennyire ajnározva ez a sci-fi, olyan hűdedurrbelebumm nem jellemzi. :S Nézhető, érdekes de maradandót nem nyútott...nekem. Furcsa, de rám sem hatott. Bár én utoljára a Tv3-on láttam, ahol elég későn adták és majdnem elaludtam már azalatt, hogy vártam rá, így lehet ez volt a gubanc. Pedig Ridely Scott filmjeit igencsak szoktam szeretni, ha meg még sci-fi is, akkor nagy valószínűséggel rajongóvá válok (ugye, Alien ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Furcsa, de rám sem hatott. Bár én utoljára a Tv3-on láttam, ahol elég későn adták és majdnem elaludtam már azalatt, hogy vártam rá, így lehet ez volt a gubanc. Pedig Ridely Scott filmjeit igencsak szoktam szeretni, ha meg még sci-fi is, akkor nagy valószínűséggel rajongóvá válok (ugye, Alien ). Ennél sz*rabb körülmények között meg se nézhetted volna. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Ennél sz*rabb körülmények között meg se nézhetted volna. Hol marad a klasszikus műnek járó alapvető tisztelet? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.