Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
És ki rendezi, Uwe Boll? :):)

Ezek szerint hasonló kaliberű rendező.. :)

Ennél szánalmasabb sztorit keresve se találhattak volna.Na meglátjuk hogy mi sül ki belőle..

Hozzászólás ideje:

Végeredményben lehet valami alapja sajnos, mert ugye ha jól rémlik a nő kapcsolatban áll asszem a férje álltal a hadsereghez. Mintha a Külügyminisztériumban dolgozna a férje, de most erre nem esküsznék meg. Rég szedtem le már a polcomról a DVD-t.

Hozzászólás ideje:

Ember, ez zseniális! Igazi vérbeli hollywood-baszá*. Ekkora ötlet csak onnan jöhet :)

Amúgy az eddigi JP-k kompletten hidegen hagytak, tehát nem igazán érdekel mi lesz a franchise sorsa, azonban ebben az ötletben valami betegesen igénytelen tömegszar*kra jellemző hozzáállás tükröződik, ami most kétségkévül szórakoztat. Tetszik, na, bár megnézni azért nem fogom :)

Hozzászólás ideje:
Végeredményben lehet valami alapja sajnos, mert ugye ha jól rémlik a nő kapcsolatban áll asszem a férje álltal a hadsereghez. Mintha a Külügyminisztériumban dolgozna a férje, de most erre nem esküsznék meg. Rég szedtem le már a polcomról a DVD-t.

Ühüm, elméletileg ezért tudta odafügyülni a csaj a tengerészgyalogságot a szigetre (bár ez mondjuk a filmből csak a 28. megnézésre jött le...).

Hozzászólás ideje:

Egyre ostobább filmeket csinálnak.Melyik karmával fogja megfogni a dínó az M-60-ast?

Megáll az ész ,komolyan.

Hozzászólás ideje:
Egyre ostobább filmeket csinálnak.Melyik karmával fogja megfogni a dínó az M-60-ast?

Megáll az ész ,komolyan.

Remélem lesz töltényövük, és legyen rajtuk rohamsisak is!

Hozzászólás ideje:

Van egy rajzfilmsori amiben a dínók felvegyverkezve rohangásznak. Lehet hogy onnan lopták ezt a sz*rságot. :)

Hozzászólás ideje:
Remélem lesz töltényövük, és legyen rajtuk rohamsisak is!

Walki Talkival az egymás közt való kommunikálás se maradhat el. Copy That! Roger, Roger! :)

Hozzászólás ideje:

Plusz még lehet benne "At ease!", "Move! Move! Move!", "Fire in the hole!", "I'm hit!", "Medic!", etc. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon komoly! :) Amúgy jó lenne tudni, hogy honnan jött ez a spoiler. Index kacsálmánya, vagy a stúdió mondott valami barmoságot hogy elterelje a figyelmet a valódi cselekményről?

Hozzászólás ideje:
Nagyon komoly! :) Amúgy jó lenne tudni, hogy honnan jött ez a spoiler. Index kacsálmánya, vagy a stúdió mondott valami barmoságot hogy elterelje a figyelmet a valódi cselekményről?

Itt az index forrása: http://www.bloody-disgusting.com/news/9638

Harcifelszerelt velociraptor:

photo56.jpg

A poén ezzel az egésszel, hogy a játékcégek már az első Jurassic Park film óta pakolnak ilyen kiegészítőket a dinókhoz. Az első résznél még csak az emberek és a járművek kaptak, a másodiknál meg már a dinoszauruszokat is fel lehetett spécizni.

Hozzászólás ideje:

Hát van ott egy bigyusz egy "A" bötűvel a sarkában.

-----------------------------------

Az a Joker gyerek meg tényleg beteg. Perverz állat. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Pösti ki...azaz beruccanásom alkalmával sikerült megvennem a 300-at DVD-n :) Önmegtartóztatás nem volt, rögvest majdhogynem nekiestem a lemeznek :)

Háááát bazz.....Orgia a köbön ez a film tv-nek, hangcuccosnak egyaránt. Mondjuk nem bántam volna ha valaki hirtelenjébe betolt volna elém egy vásznat és egy vetítőt, de még így is, a szélesvásznú tv-n is überbrutál ez a film :D

Érdekes momentum volt, bár én meglepődni nem tudtam...szóval a kis pénztároscsaj csodálkozva forgatta kezei közt a DVD-t és említette, hogy ma én már a jósokadik vagyok aki megvette a lemezt. :D Ergo, viszik mint a cukrot. :D Szegénykém nagyon nem lehetett képben mert szerényen rákérdezet, hogy ez most mi. Játék? :) Alig két órája volt szoliban úgyhogy friss volt neki az élmény még, hogy ez egy film. :)

Nade a lemezről pár szó. A tok kicsit gagyi, nehezen záródik. Nade filmet nem a tokjáért veszünk...szóval a lemez.

Hát a képpel nem voltam valami elégedett, nálam VHS szindrómát produkált, annyira szemcsés volt. A kontraszt is túlvezérelt......amolyan Világok Harca szintű képe volt. Nem ocsmány, inkább kissé zavaró.

A hang. Na az már döfi kéremszépen. :D Sikeresen kikerültem a szinkronválasztó menűpontot és eredeti nyelvvel ajándékoztam meg az erőlködőt. :D Hogy ez mekkorra erővel tud szólni!!!!! A spártaiak üvöltése szerintem még a Dunántúlra is áthallatszott, a pajzsok csattanásai pedig alapjaiban rengették meg a lépcsőházat. A mélyhangok szerintem a Föld magjáig is lekúsztak. :D

Ez a film igenis gigavászonra és minimum 10.000 wattra született :D

Nagyon remélem nem egy helyen fogom tapasztalni majd, hogy a novemberi házimozi kiállításon ez fog szólni.....a nagyfelbontású erősítőkből és a képe pedig HD lemezekről fog menni :)

Amúgy él egy olyan pletyka, hogy a forgalmazó "direkt" lerontja(?) a DVD minőségét, hogy mindenki jobban ráharapjon a nagyfelbontású hordozókra. Hülyeségnek tartom, de most tényleg kíváncsi vagyok, hogy Blu-ray-en illetve HD-DVD-n milyen lesz a képminősége.

Addig is akinek bejött a film, ajánlom a DVD-t :D

A szoba berendezési tárgyait azért jól rögzítsétek :):D

Hozzászólás ideje:

Nekem is ma küldött mailt az Xpress hogy átvehetem.De majd csak jövőhéten. :)

Volt már szerencsém a hd változathoz(csak a gépen), és a grízes kép miatt nem a legszebb.

Hozzászólás ideje:

Kikerült pár új fotó a Dark Knight-ból.Állítólag abból a bizonyos Wizard World-ös összeállításból vannak. A teljesség igénye nélkül pár:

11.jpg

6.jpg

7.jpg

Hozzászólás ideje:

A Joker gyerekről nekem rögtön Anakin ugrott be amikor Palpi előtt térdel. :)

Hozzászólás ideje:
Kikerült pár új fotó a Dark Knight-ból.Állítólag abból a bizonyos Wizard World-ös összeállításból vannak.

Akkor van rá esély hogy a mozgókép is kijöjjön.

Ez a Joker elég furán néz ki a képen.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.