Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Remélem nem, de már az alapsztori a frászt hozza rám. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. És ki rendezi, Uwe Boll? Ezek szerint hasonló kaliberű rendező.. Ennél szánalmasabb sztorit keresve se találhattak volna.Na meglátjuk hogy mi sül ki belőle.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. (szerkesztve) http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/dino0814/ Szvsz baromság az egész, légből kapott. Ha nem, akkor már csak egyetlen favoritom nem lesz kicsinálva a köcsög stúdiók által... :) Szerkesztve: 2007. Augusztus 14. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Végeredményben lehet valami alapja sajnos, mert ugye ha jól rémlik a nő kapcsolatban áll asszem a férje álltal a hadsereghez. Mintha a Külügyminisztériumban dolgozna a férje, de most erre nem esküsznék meg. Rég szedtem le már a polcomról a DVD-t. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Meg mindig ezt a fegyveres dinók baromságot szajkózták, mióta szóba jött a JP4. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/dino0814/ Ember, ez zseniális! Igazi vérbeli hollywood-baszá*. Ekkora ötlet csak onnan jöhet Amúgy az eddigi JP-k kompletten hidegen hagytak, tehát nem igazán érdekel mi lesz a franchise sorsa, azonban ebben az ötletben valami betegesen igénytelen tömegszar*kra jellemző hozzáállás tükröződik, ami most kétségkévül szórakoztat. Tetszik, na, bár megnézni azért nem fogom Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Végeredményben lehet valami alapja sajnos, mert ugye ha jól rémlik a nő kapcsolatban áll asszem a férje álltal a hadsereghez. Mintha a Külügyminisztériumban dolgozna a férje, de most erre nem esküsznék meg. Rég szedtem le már a polcomról a DVD-t. Ühüm, elméletileg ezért tudta odafügyülni a csaj a tengerészgyalogságot a szigetre (bár ez mondjuk a filmből csak a 28. megnézésre jött le...). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Egyre ostobább filmeket csinálnak.Melyik karmával fogja megfogni a dínó az M-60-ast? Megáll az ész ,komolyan. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Egyre ostobább filmeket csinálnak.Melyik karmával fogja megfogni a dínó az M-60-ast?Megáll az ész ,komolyan. Remélem lesz töltényövük, és legyen rajtuk rohamsisak is! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Van egy rajzfilmsori amiben a dínók felvegyverkezve rohangásznak. Lehet hogy onnan lopták ezt a sz*rságot. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Remélem lesz töltényövük, és legyen rajtuk rohamsisak is! Walki Talkival az egymás közt való kommunikálás se maradhat el. Copy That! Roger, Roger! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Plusz még lehet benne "At ease!", "Move! Move! Move!", "Fire in the hole!", "I'm hit!", "Medic!", etc. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. "Need backup!" "Roger that!" Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Nagyon komoly! Amúgy jó lenne tudni, hogy honnan jött ez a spoiler. Index kacsálmánya, vagy a stúdió mondott valami barmoságot hogy elterelje a figyelmet a valódi cselekményről? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Na SimonZ mester ellen megérkezett a sithmesterképszerkesztő. Rettegj photoshop betyár, mert megérkeztem. 48 munkaóra, de megérte: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Coce. Alázol rendesen SimonZ kötheti fel a gatyáját. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. http://www.sg.hu/cikkek/54311/wahlberg_es_...am_g_i_joe_lesz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Nagyon komoly! Amúgy jó lenne tudni, hogy honnan jött ez a spoiler. Index kacsálmánya, vagy a stúdió mondott valami barmoságot hogy elterelje a figyelmet a valódi cselekményről? Itt az index forrása: http://www.bloody-disgusting.com/news/9638 Harcifelszerelt velociraptor: A poén ezzel az egésszel, hogy a játékcégek már az első Jurassic Park film óta pakolnak ilyen kiegészítőket a dinókhoz. Az első résznél még csak az emberek és a járművek kaptak, a másodiknál meg már a dinoszauruszokat is fel lehetett spécizni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Fegyverszünet: Beteges Joker Powaa: Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Lehet rosszul látom vagy csak bebeszélem, de a jokert alakító színésznek a kajájához egy ász kártyát mintázó ételt is raktak? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. (szerkesztve) Hát van ott egy bigyusz egy "A" bötűvel a sarkában. ----------------------------------- Az a Joker gyerek meg tényleg beteg. Perverz állat. Szerkesztve: 2007. Augusztus 16. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Pösti ki...azaz beruccanásom alkalmával sikerült megvennem a 300-at DVD-n Önmegtartóztatás nem volt, rögvest majdhogynem nekiestem a lemeznek Háááát bazz.....Orgia a köbön ez a film tv-nek, hangcuccosnak egyaránt. Mondjuk nem bántam volna ha valaki hirtelenjébe betolt volna elém egy vásznat és egy vetítőt, de még így is, a szélesvásznú tv-n is überbrutál ez a film Érdekes momentum volt, bár én meglepődni nem tudtam...szóval a kis pénztároscsaj csodálkozva forgatta kezei közt a DVD-t és említette, hogy ma én már a jósokadik vagyok aki megvette a lemezt. Ergo, viszik mint a cukrot. Szegénykém nagyon nem lehetett képben mert szerényen rákérdezet, hogy ez most mi. Játék? Alig két órája volt szoliban úgyhogy friss volt neki az élmény még, hogy ez egy film. Nade a lemezről pár szó. A tok kicsit gagyi, nehezen záródik. Nade filmet nem a tokjáért veszünk...szóval a lemez. Hát a képpel nem voltam valami elégedett, nálam VHS szindrómát produkált, annyira szemcsés volt. A kontraszt is túlvezérelt......amolyan Világok Harca szintű képe volt. Nem ocsmány, inkább kissé zavaró. A hang. Na az már döfi kéremszépen. Sikeresen kikerültem a szinkronválasztó menűpontot és eredeti nyelvvel ajándékoztam meg az erőlködőt. Hogy ez mekkorra erővel tud szólni!!!!! A spártaiak üvöltése szerintem még a Dunántúlra is áthallatszott, a pajzsok csattanásai pedig alapjaiban rengették meg a lépcsőházat. A mélyhangok szerintem a Föld magjáig is lekúsztak. Ez a film igenis gigavászonra és minimum 10.000 wattra született Nagyon remélem nem egy helyen fogom tapasztalni majd, hogy a novemberi házimozi kiállításon ez fog szólni.....a nagyfelbontású erősítőkből és a képe pedig HD lemezekről fog menni Amúgy él egy olyan pletyka, hogy a forgalmazó "direkt" lerontja(?) a DVD minőségét, hogy mindenki jobban ráharapjon a nagyfelbontású hordozókra. Hülyeségnek tartom, de most tényleg kíváncsi vagyok, hogy Blu-ray-en illetve HD-DVD-n milyen lesz a képminősége. Addig is akinek bejött a film, ajánlom a DVD-t A szoba berendezési tárgyait azért jól rögzítsétek Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16. Nekem is ma küldött mailt az Xpress hogy átvehetem.De majd csak jövőhéten. Volt már szerencsém a hd változathoz(csak a gépen), és a grízes kép miatt nem a legszebb. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Kikerült pár új fotó a Dark Knight-ból.Állítólag abból a bizonyos Wizard World-ös összeállításból vannak. A teljesség igénye nélkül pár: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. A Joker gyerekről nekem rögtön Anakin ugrott be amikor Palpi előtt térdel. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. A Joker gyerekről nekem rögtön Anakin ugrott be amikor Palpi előtt térdel. Háhá, tényleg Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Kikerült pár új fotó a Dark Knight-ból.Állítólag abból a bizonyos Wizard World-ös összeállításból vannak. Akkor van rá esély hogy a mozgókép is kijöjjön. Ez a Joker elég furán néz ki a képen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Ez a Joker elég furán néz ki a képen. Szerintem sosem nézett ki értelmesen Az új "barlang" szvsz nagyon illik a Begins szelleméhez. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.