Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Kis Dogalien Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. (szerkesztve) Az ünnepek alatt, csak háromszor sikerült megnézni a Batman Beginst. Valami szenzációsan megcsinált gyönyörűség ez. Az SW után ez lett a kedvencem, pedig az 'eredetit' ki nem állhatom. A világok harca után a Dark Knight lesz a legközelebbi film, amiért moziba fogok látogatni. Megnézzük együtt, Bomarr? I like Bat!!!! Szerkesztve: 2007. December 26. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. I like Bat!!!! Én is szeretek baseballozni Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Kis Dogalien Lábhoz! Ül! Pitizik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Én is szeretek baseballozni Mi köze a baseballnak a denevérhez? És ugye azt is tudod mire céloztam ezzel.... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Mi köze a baseballnak a denevérhez? A bat a denevéren kívül baseballütőt is jelent Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. A bat a denevéren kívül baseballütőt is jelent Kit érdekel? Értsd jól! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Kit érdekel? Értsd jól! Téged érdekelt mert te kérdezted hogy minek írtam. Azt meg ki mondta hogy nem értettem jól? Nagyon jól tudtam hogy mire gondoltál. Már viccelni se lehet? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Lehet viccelni, de ilyen sz*r poénnal ne jöjjünk már elő. Legalábbis nekem ne. Szerintem evidens mire gondoltam ezzel, Te meg jösz a baseball ütővel. Lehet, hogy azt is jelenti, de semmi köze az eredeti felvetésemhez. Ne haragudj, de ezt most nem tudom értékelni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. (szerkesztve) Szerintem evidens mire gondoltam ezzel, Te meg jösz a baseball ütővel. Most írtam hogy evidens volt nekem hogy mire gondoltál arról meg nem tehetek hogy nem vetted a lapot. Az meg nézőpont kérdése hogy kinek sz*r és kinek nem és azt se vártam hogy értékeld. Szerkesztve: 2007. December 26. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Én még nem láttam a Batman begins-t, mert az előzmények után egyszerűen az egész témára nem voltam kiváncsi, de most már isten bizony megszerzem valahonnan és meg fogom nézni, mert kedvet csináltatok hozzá. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Off: a Bat magában nem csak ütőt jelent, és a baseball előtaggal specializálodik csak? On: megnéztem az ünnepek alatt a Legenda vagyok-ot, hát a végét nem díjaztam. A CGI-n nem akadtam ki, jók voltak az elgondolások, és a kutya is szimpatikus volt. Csak úgy éreztem, mintha a levegőben hagytak lógni pár kérdést. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. (szerkesztve) Bat magában nem csak ütőt jelent OFF Azt jelenti csak a baseball jutott először eszembe róla most meg jól ki is ütöttem vele magam de inkább hagyjuk ezt az egészet. ON Szerkesztve: 2007. December 26. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. (szerkesztve) Én még nem láttam a Batman begins-t, mert az előzmények után egyszerűen az egész témára nem voltam kiváncsi, de most már isten bizony megszerzem valahonnan és meg fogom nézni, mert kedvet csináltatok hozzá. Nagyon érdemes megnézni! Remek történet, látvány és zene! Eszméletlen jó film. A korábbi batman filmeket pedig felejtsd el. Közük sincs ehhez. Szerkesztve: 2007. December 26. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Most írtam hogy evidens volt nekem hogy mire gondoltál arról meg nem tehetek hogy nem vetted a lapot.Az meg nézőpont kérdése hogy kinek sz*r és kinek nem és azt se vártam hogy értékeld. Hát ha evidens volt mire gondoltam, akkor legalább valami értékelhetővel állhattál volna elő, nem ilyen hülyeséggel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Kis Dogalien Zsiradék. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Az ünnepek alatt, csak háromszor sikerült megnézni a Batman Beginst. Valami szenzációsan megcsinált gyönyörűség ez. No ennyire azért nem egy veszett nagy film. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Lehet viccelni, de ilyen sz*r poénnal ne jöjjünk már elő. Legalábbis nekem ne. Szerintem meg ilyen módon nem lehet mások humorérzékét beszabályozni Én kinek mi a sz*r. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. (szerkesztve) Könyörgöm hagyjuk ezt a témát mert így nem terelődik el róla a szó és az nem tesz jót senkinek se. Egyszerűen hiba volt elkezdenem az egészet. Meg bármennyire hülyén hangzik is Ody még dupla szívességet is tett nekem azzal hogy letolt de az már egészen más témájú. Szerkesztve: 2007. December 27. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Ez a Jumper egyre jobban érdekel. http://www.sg.hu/cikkek/55475 Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. No ennyire azért nem egy veszett nagy film. Én Odyval értek egyet, a 21. század egyik legjobb filmje.Ha alapból nem Katie Holmes-al kezdték volna, tökéletes lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. No ennyire azért nem egy veszett nagy film. Nekem az, mert annyira tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Szerintem meg ilyen módon nem lehet mások humorérzékét beszabályozni Én kinek mi a sz*r. Most mindig be fogsz írni valamit, ha netalán kritikát fogalmazok meg? Beszélgettünk Rog-al, én szilárdan képviseltem az álláspontomat. Nem kisgyerek már, aki ilyen alap dolgokat ne tudna feldolgozni, és helyre rakni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. (szerkesztve) Én Odyval értek egyet, a 21. század egyik legjobb filmje.Ha alapból nem Katie Holmes-al kezdték volna, tökéletes lenne. Nekem az SW után a második kedvencem lett. Darkos, a képi világ nagyon jó, és a zene az valami fenomenális! Sok helyen lúdbőröztető az összhatás. Szerkesztve: 2007. December 27. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Finom! Rambo hent Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hát ez tényleg hent Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hát ez tényleg hent :D Oldie örülni fog. A fejlevágás nagyon durva, de még mindig az a kedvencem, amikor géppityuval szétlövi a sofőrt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Még egy jó véres karlevágás is van benne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Még egy jó véres karlevágás is van benne. Meg belezés. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Nem is tudom, ide vagy a vicces és kedves témába tegyem..... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.