Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. No már van képünk hozzá......és némi további ízelítő a Cloverfieldből és magáról a szörnyről. http://www.movieweb.com/news/38/25538.php Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Hihetetlen nagy, agyatlan baromság, de a trailer utcsó jelenete engem meggyőzőtt, hogy igen. Hát ez tényleg egy hatalmas ökörség. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. No már van képünk hozzá......és némi további ízelítő a Cloverfieldből és magáról a szörnyről. Jó darkos őslény-típus. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Ma szenteltem némi időt a nosztalgiának és megnéztem az Utolsó csillagharcost. Nem gondoltam volna, hogy ennyire felkavarja az álló port, de újra felszínre hozta azt a gyermeki rajongást, mint amikor először megnéztem, pedig már annak jó ideje volt. Mai szemmel már "gagyinak" tűnő effektjei mellett mégis élveztem a filmet, mert hihetetlen hangulatot áraszt magából. A sztori, a dinamikus zene....szóval nagyon egyben van még mindig. Szóval ajánlom mindazoknak akik még a nyolcvanas évek közepén velem együtt látták először a filmet, kellemes kikapcsolódást nyújtott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Szóval ajánlom mindazoknak akik még a nyolcvanas évek közepén velem együtt látták először a filmet És azoknak nem, akik akkor még pólyások voltak? A '90-es évek elején is nagy szám volt ám "- Ez mészárlás lesz. - Ezt már szeretem. - A mi lemészárlásunk." Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. És azoknak nem, akik akkor még pólyások voltak? A '90-es évek elején is nagy szám volt ám "- Ez mészárlás lesz. - Ezt már szeretem. - A mi lemészárlásunk." De, de. Nekik is A szövegek meg tényleg jók. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Február 7.......Armageddon. Oh, miket fecsengek! .....John Rambo. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Skaccok, asszem megvan a közös program a kilencedikei klubnap utáni két órára. Nincs igazam? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Szerintem jobban járunk, ha klubnap helyett Rambot nézünk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Mekkora lenne má'! Mindenki hozna magával egy fekete vagy bordó hajpántot és abban aláznánk a többieket. Barthát meg lenyílazzuk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Néhány Rambós kést is be kéne szerezni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Az nem baj, hogy én csak az elsőt láttam, és már arra se nagyon emlékszem? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Rambo vagy AvPR? Vagy jó lesz ebben a sorrendben? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Rambo vagy AvPR?Vagy jó lesz ebben a sorrendben? Nem mondok ellent a késztetésnek. Jöhet a 2 in 1 program Más. Megvan a Doomsday trailer. Posztapokaliptikus movie amúgy, alapos Mad Max beütéssel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Nos úgy tűnik a Cloverfield magasan túl fogja szárnyalni az AVPR-t. A kritikus tömeg isteníti állítólag. Egyes országokban ma illetve holnap mutatják be elsőként. Mi meg várhatunk. A múgy igazi vérengzős kis film. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. http://www.imdb.com/title/tt0489049/releaseinfo Jól látom, hogy Európában egyáltalán nem mutatják be? A Celebration Europe-ot kivéve? Kár, merthogy igencsak jó film, és azért itt is van aki értené..... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Rambo vagy AvPR?Vagy jó lesz ebben a sorrendben? Részemről az AVPR-t lecserélném valami másra De amúgy üsse kavics Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. http://www.imdb.com/title/tt0489049/releaseinfo Jól látom, hogy Európában egyáltalán nem mutatják be? A Celebration Europe-ot kivéve? Kár, merthogy igencsak jó film, és azért itt is van aki értené..... http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=219 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Ettől még nem érzem jobban magam.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. (szerkesztve) Ettől még nem érzem jobban magam.... Én attól érezném jobban magam, ha a Fanboysról a saját topikjában írnál. Ha már van neki... Szerkesztve: 2008. Január 17. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Az nem baj, hogy én csak az elsőt láttam, és már arra se nagyon emlékszem? Akkor van mit pótolni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. AZ Anyját!!!!!! NEM RÖHÖG!!!!!!!! Én majdnem négy percet végig tudtam nézni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Mi ez? Rambo the live action series? 1960ól? nekem csak 1 perc sikerült... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Mi ez? Rambo the live action series? 1960ól? nekem csak 1 perc sikerült... Kapaszkodj meg! Ez bizony török copyright. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Én végignéztem. Valami mellékhatás véget nem kezdtél el rohangálni a lakásban egy Rambo késsé átalakított svájci bicskával??? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Akkor van mit pótolni. Van, de azt hiszem, inkább kihagyom a pótlásukat Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Azt hiszem megtaláltam az év filmcím-fordítását: A Halál a Ragadozó ellen 2. Ez a cím!!! Most elképzelem a kedves embereket a mozipénztárnál, "Jó napot kívánok, kérek két jegyet a tízórás A Halál a Ragadozó ellen 2 - re.... igen, hátsó sor jó lesz.... köszönöm szépen"... Agymenet. Az alcím egyébként Aliens vs Predator, bár lehet, hogy van ennek is egy kettes a végén. De asszem nincs. Valaki érezze át legőszintébb gratulációmat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Azt hiszem megtaláltam az év filmcím-fordítását: A Halál a Ragadozó ellen 2.Ez a cím!!! Most elképzelem a kedves embereket a mozipénztárnál, "Jó napot kívánok, kérek két jegyet a tízórás A Halál a Ragadozó ellen 2 - re.... igen, hátsó sor jó lesz.... köszönöm szépen"... Agymenet. Az alcím egyébként Aliens vs Predator, bár lehet, hogy van ennek is egy kettes a végén. De asszem nincs. Valaki érezze át legőszintébb gratulációmat. Én tudtam volna még kombinálni: Aliens versus Predator Requiem: A Halál a Ragadozó ellen 2 Gyászmise Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.