Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. 24 - S06 Azaz. Na de ne is emlékeztess rá, mert eszembe jutttatja hogy csak 2009-ben lesz 7. évad - na meg a tv film szeptemberben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Na de ne is emlékeztess rá Miért én? Te emlékeztetted rá magad amikor beírtad. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Miért én? Te emlékeztetted rá magad amikor beírtad. Azok az emlékeim már megfakultak Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. (szerkesztve) Azok az emlékeim már megfakultak Akkor mea culpa, mea maxima culpa én tehetek róla. Isten bocsássa vétkemet! Szerkesztve: 2008. Március 7. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Akkor mea culpa, mea maxima culpa én tehetek róla. Isten bocsássa vétkemet! Mondj el tíz Miatyánkot, oszt' el van intézve. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. (szerkesztve) Mondj el tíz Miatyánkot Mondj el te ha már kitaláltad. Szerkesztve: 2008. Március 7. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Mondj el te ha már kitaláltad. Öreg vagyok én már az ilyesmihez. Egyébként tegnap jött volna ki a The Dark Knight trailer, de el lett halasztva, valószínűleg csak májusban lesz a Speed Racer előtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Egyébként tegnap jött volna ki a The Dark Knight trailer, de el lett halasztva, valószínűleg csak májusban lesz a Speed Racer előtt. Ez egy elég rossz hír. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Ez egész jó filmnek nézz ki. http://trailer.blog.hu/2008/03/08/the_red_baron#more370357 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. ez 5000 szavazatból Jupppi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Hozzászólás ideje: 2008. Március 8. Oké-oké, de Hollywoodnak inkább ne legyen köze a SW-hez Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Marha hangulatos Speed racer international trailer Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Olyan szigorúan 8 éven aluliaknak hangulata van. De azért dzsekksepörd bőrszerkóban állat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Ez a Japán Jumper trailer nagyon 'Anakinos' lett. Hayden egyik csuklója is fekete. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Marha hangulatos Speed racer international trailer Ez is valami 3D-s okosság lesz? Úgy látszik hamarabb fog teret nyerni ez a technika, mint Lucasék gondolták. Egyébkét tényleg elég gyerekes feelingje van ennek a filmnek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Egyébkét tényleg elég gyerekes feelingje van ennek a filmnek. Mivel egy gyerekmeséből készül... XD Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Mivel egy gyerekmeséből készül... XD Fogalmam sincs miből készült, nem ismerem. Én messzire elkerülöm, az is biztos. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Fogalmam sincs miből készült, nem ismerem. Én messzire elkerülöm, az is biztos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Te jóságos, magasságos, szent Atyaúristen! Mi ez az amcsi mocsok? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Ez japán és a '60-as évekből származik, amikor még örültek ha egy jelenet animációja három fázisból lett összerakva Maga a film viszont nagyon gáznak tünik igy az elözetes alapján... a Watchowski fivérek (vagyis mostmár csak testvérek, mert az egyikük nő lett) igazán csinálhatnának valami értelmesebbet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. (szerkesztve) Nem mondod hogy ez japán? Szégyen... Na jó... ahhoz képest nem annyira gáz, hogy majd' 50 éves. Watchowskiék követik el? Hát akkor azért néz ki buzisan az egész. Szerkesztve: 2008. Március 9. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. A rajzfilm tényleg iszonyú lehetett... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. (szerkesztve) Nem mondod hogy ez japán? Szégyen... Japán a II. világháború után totális gazdasági válságba került... az első animációs filmek amik a '60-as években születtek azért készültek olyan minimál-animációval, mint ez is, mert csak erre volt pénz és mégis ezzel is képesek voltak aztán hosszú-távon olyan hazai ipart kialakitani, amit meglehet nézni hol tart most: gyakorlatilag mára Japán az egyetlen hely, ahol minőségi hagyományos animációs sorozatok készülnek olyan szinten amikkel sehol se tudják a lépést tartani. Ennek a megalapozásához az ilyen Speed Race-szintü cuccok kellettek, ami tény, hogy nem a rajzfilmkészités magasfoka, de én szégyennek se nevezném. Arra teljesen jó volt, hogy a japán kissrácokat elszorakoztassa... én csak pár részt láttam, de szerintem teljesen vállaható (ami itt bevan szurva az csak a főcim természetesen). EDIT: most láttam a kiegészitésedet... igy tárgytalan, amit irtam Szerkesztve: 2008. Március 9. - Bomarr Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Kéne lassan valami feliratos verzió is, mert a dumák marha ütösek. http://www.indavideo.hu/video/Iron_Man_mov...ler_-_feliratos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Köszi Rog . Szerintem nagyon jó lesz ez a film. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szívesen! Szerintem is jónak ígérkezik de azért jobb kivárni a végét. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Érdekes kis hír, főleg a "spoilerek" miatt. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/term_0228/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. És kicsit sajnálatos is, hogy nem ide jönnek forgatni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.