MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Nekem ez tetszik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Nekem ez tetszik Nem is értem, hogy miért. Az még oké, hogy este hattól befér egy film, node kilenc után te már...khm...khm....zzzZZZzzz :) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Gyúrnék rá, azon a héten legkésőbb 9-kor alvás De azért néha ki lehet bírni az ilyet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Úgy tűnik, hogy Sly nem áll meg a Rocky és a Rambo feltámasztásánál -mint arról már korábban is szóltak pletykák- hanem visszatér a Függő Játszma folytatásával. Én személy szerint jobban örülnék Cobretti hadnagy feltámasztásának, valahogy az a film jobban bejött. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Gyúrnék rá, azon a héten legkésőbb 9-kor alvás De azért néha ki lehet bírni az ilyet Én egyszer voltam úgy, hogy zsinórban megnéztem három egymástól teljesen független filmet moziban, és hiába volt mindhárom jó a maga műfajában, a harmadik végére már nem tudtam volna megmondani, hogy miért tetszett az első. Egy-egy film után muszáj valamennyi szünetet beiktatni, mert oda az élvezete annak, hogy lehessen rajta kicsit elmélkedni, emészteni - és ez talán az olyan filmeknél is igaz lehet, amelyek nem különösebben gondolkodtatóak. Így viszont abba a 12 órába már legfeljebb csak 3-4 film fér bele. Persze azért ki lehetne próbálni, mert ha jól tudom, április 18. péntekre esik... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Hozzászólás ideje: 2008. Március 12. Úgy tűnik, hogy Sly nem áll meg a Rocky és a Rambo feltámasztásánál -mint arról már korábban is szóltak pletykák- hanem visszatér a Függő Játszma folytatásával. Én személy szerint jobban örülnék Cobretti hadnagy feltámasztásának, valahogy az a film jobban bejött. Slyban most már teljes mértékben bízom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Így viszont abba a 12 órába már legfeljebb csak 3-4 film fér bele. Persze azért ki lehetne próbálni, mert ha jól tudom, április 18. péntekre esik... Igen, akkorra esik. Nagyon tetszik, de attól nem valószínű, hogy megyek, minimális esélyt adok csak. Persze a filmek között kell némi szünet is. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. (szerkesztve) Incredible Hulk trailer!!!! Szerkesztve: 2008. Március 13. - kudarmubat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Uh, nekem valahogy Eric Bana hitelesebbnek tűnt Hulk-ként mint Norton. Norton nagyon lefogyott. Más. Kint van már az Ironman szinkronos trailerje is. Pár hang elégé "sántít", de a főszereplőnek jól áll a szinkronos hanghordozás. Mozibanézős-kötelezős lesz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Uh, nekem valahogy Eric Bana hitelesebbnek tűnt Hulk-ként mint Norton. Norton nagyon lefogyott. Bana nekem is jobban tetszett, és abban is igazad van h Norton iszonyatosan lefogyott... Bár nekem elég ha Hulk-ként NAGY! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Az vasemberke szinkrós trailerje úgy tűnik elkezdett csuklani. http://www.pcdome.hu/blog/rohamoszti/991/v...kronos_elozetes A faszariak képesek voltak kispórolni az autóban dumálós részt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Összevetettem a Hulk és a Vasember trailerjét. Hááát százszor jobban bejön a Vasember. Némileg hitelesebb az alakítás, bár egy trailerből ilyet levonni nagy felelőség, de ugyanakkor persze nincsenek túl nagy elvárásaim. Azok a betétdalok remélem viszont megmaradnak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Egy kis vígjáték "kóstoló". http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=798&item=0 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Nekem egyelőre egyik sem annyira moziban nézős, de ugyebár kedvencemet moziban szoktam, hát meglátom majd akkor Mondjuk érdekes színész alapján választani filmet Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Egy kis vígjáték "kóstoló". Már a manuszok látványától is elkapott a röhögés. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. (szerkesztve) Két film lesz a HP7-ből Biztos a pénz miatt, de azért egyetértek a két filmmel, túl sokat kéne kivágni egy szimpla két órás filmhez a könyvből. Csak főcímben olvastam el, szóval ha van a cikkben egyéb érdekesség, és valaki elolvassa, akkor szóljon Szerkesztve: 2008. Március 13. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Jaja, a fő ok a vágásból adódik. Állítólag a hetedik részből nem lehet kihagyni semmit se, ezért szükséges a megbontás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Más részből lehetett, de ebből nem, mivel lényegi elemek vesznének el. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Remélem ezt nem rontják el: http://www.sg.hu/cikkek/58781/zold_utat_kapott_az_avp_3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Sweeney Todd-al egy a baj, hogy broadway musical és mint az összes ilyenben itt is borzasztó középszerüek a betét-dalok. A Karácsonyi lidércnyomáshoz nem is hasonlitható ilyen szinten... még szerencse, hogy a zenén kivül abszolut kiemelkedő film. Na, ma végre láttam én is! A dalok tényleg felejthetőek, de egyébként az egész film valami hátborzongatóan hatásos. Mondjuk én a nyaknyiszálós részeknél az első után már helyből becsuktam a szemem, mert az enyhén szólva gyomorforgató volt, de egyébként az egész történet tragikuma és a kiemelkedő színészi alakítások miatt mégis nagyon tetszett. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. (szerkesztve) Remélem ezt nem rontják el: http://www.sg.hu/cikkek/58781/zold_utat_kapott_az_avp_3 Baromság... mármint a cikk. Ne dőlj be neki, az sg megint okoskodik, vagy csak nincsenek rendes fordítóik. Nem kapott még semmiféle AVP3 zöld utat. Egy meg nem erősített anoním forrás kotyogott valamit, hogy mivel sikeres az AVPR, így lehetséges talán megeshet esetleg valószínű, hogy lesz valamikor egyszer csak majd AVP3. Ennyiről van szó, de ezt már az AVPR premierje előtt tudni lehetett. A kérdés az, hogy Strause tesókák megkapják-e újra (elméletben benyújtották a számlát a következő részre, 130 milla, ennyiből akarják... szvsz ez, és az, ahogy beszélnek a FOX-ról végérvényesen elkapálta őket), illetve a jövőben játszódik-e majd a sztori (pillanatnyilag ez is kérdéses már, holott az AVPR előtt már majdnem biztosnak tűnt). Szóval, nincsen zöld út. Ha lesz, azt nem az sg.hu-tól fogjuk megtudni (hanem mondjuk az AVPUniverzumtól) Szerkesztve: 2008. Március 13. - Dzséjt Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Jaja, a fő ok a vágásból adódik. Állítólag a hetedik részből nem lehet kihagyni semmit se, ezért szükséges a megbontás. Vagy inkább azért, hogy fusson még egy kört a fejőstehén... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. (szerkesztve) Azért szépen terebélyesedik a Warner: egyrészt ők forgalmazzák a Clone Warst másrészt most hogy a New Line Cinema hivatalosan is befuccsolt a Hobbit filmek is az ő logójuk alatt fognak kijönni. Szerkesztve: 2008. Március 18. - Bomarr Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. (szerkesztve) Titokzatos folyó Hű ,ez egy nagyon jó kis film volt, ideje is volt már ezt is bepótolni. Eastwood remek melót végzet megint a számomra, csak úgy árad az "életszag" a filmből. 'tös! Szerkesztve: 2008. Március 18. - Oldfighter Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. (szerkesztve) Pedig elvileg nem is csíped a való életről szóló filmeket De ez egy valóban jó film volt, anno nekem is tetszett. Szerkesztve: 2008. Március 18. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Pedig elvileg nem is csíped a való életről szóló filmeket De ez egy valóban jó film volt, anno nekem is tetszett. Nem is azt mondtam, hogy olyan mint a való élet. Egy film sose lehet olyan, mert nem arra született. Arra ott vannak a dokumetumfilmek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Azért szépen terebélyesedik a Warner: egyrészt ők forgalmazzák a Clone Warst másrészt most hogy a New Line Cinema hivatalosan is befuccsolt a Hobbit filmek is az ő logójuk alatt fognak kijönni. Mennyien megélnek egy filmből?Van Gyártó, forgalmazó, moziüzemeltető stb.Ezért olyan drágák a jegyek?MIért nem egy cég végzi ezt?Mondjuk van Warner aki gyártja is és forgalmazza is, plussz mozijai is lennének.Olcsóbban kijönnének. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 19. Hozzászólás ideje: 2008. Március 19. (szerkesztve) Ma olvastam, hogy tegnap meghalt Anthony Minghella (rákműtét utáni komplikációban) Szerettem a filmjeit. Rajta kívül pedig Arthur C. Clark író is Szerkesztve: 2008. Március 19. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 23. Hozzászólás ideje: 2008. Március 23. http://www.sg.hu/cikkek/59028/kezdodik_a_rambo_5_forgatasa Miért van nekem Die Hard utánérzésem? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 23. Az sg-re kirakják a meg nem erősitett pletykákat is... remélem ez is azok egyike. Az imdb mindenesetre még nem tud új Rambo filmről (helyette egy Notorious cimü TV filmről tudnak amit az USA-ban forgat) és bár jó volt a negyedik remélem ez igy is marad. Ez a lányát mentő Rambo csak rontaná a nimbuszát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.