Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. (szerkesztve) Michael Bay féle Dark Knight forgatókönyv. http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=...ogPost%3A355506 Szerkesztve: 2008. Július 8. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Lehet szemezgetni Dark Knight kritikákat: http://www.rottentomatoes.com/m/the_dark_knight/ Több mint igéretes! Még egy hónap. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Írtam mailt az InterComnak a csúszást illetően, és azt válaszolták hogy ez a stúdió döntése volt, hiába ragaszkodtak a júliusi dátumhoz(még a moziban látott trailereken is ez a dátum szerepel). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Írtam mailt az InterComnak a csúszást illetően, és azt válaszolták hogy ez a stúdió döntése volt, hiába ragaszkodtak a júliusi dátumhoz(még a moziban látott trailereken is ez a dátum szerepel). Akkor legalább tudjuk azt is, miért csúszik a CW is majd' egy hónapot.... 20th Century Fox come back! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. http://movies.ign.com/dor/objects/730425/k...lr1_070308.html Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Nekem nem nagy poén egy roncs, üszkös arc Hát ezen jót röhögtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Ma az egyik f*sz komám elárultam a TDK egyik legnagyobb spoilerét sörözés közben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Talán mégis lesz Batman az Aréna mozi IMAX termében. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/imax0708/ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Nem tudom hogy volt-e már, de az xpressen már a sima, illetve díszdobozos DVD-jét is elő lehet rendelni a TDK-nak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Nem tudom hogy volt-e már, de az xpressen már a sima, illetve díszdobozos DVD-jét is elő lehet rendelni a TDK-nak. Már előrendeltem a motorosat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hancock Marha jó kis film. Ugyan elégé döcögősen indít de aztán belecsap a lecsóba és totál mást hozz ki a történet a film alatt mint amire sokan számítanak az előzetesek után. Dráma, ütős poénok....nekem tetszett. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Max Payne: http://www.hardwired.hu/bigdl/2/9/Max_Payne_3_trailer.mov Még utóbb kiderül, hogy jó lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Eddig csak jókat olvasok a TDK -ról. Az első résznél is sokkal darkosabb és felnőttesebb film. Legjobb lesz ha viszek hordágyat a moziba. Ugye mindenki moziban tervezi megnézni ezt a filmet? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Ha nem lesz szinkron akkor DVD, mint azt már írtam alább. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Ha nem lesz szinkron akkor DVD, mint azt már írtam alább. Szerintem lesz szinkron! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Szerintem lesz szinkron! Csak dvd-n lesz. Bár én nagyon nem értelek Oldie, szinkronizált Jokert én el se tudnék képzelni. Másfelől várhatsz minimum novemberig hogy megjelenjen dvd-n a film, és addig négy hónap hátravan. De miért nem jó neked feliratosan? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Obi! A Begins is feliratosan ment a mozikban? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Én úgy emlékszem feliratos volt a moziban. Amúgy a szinkronja is nagyon jó! Csak igen, Jokernél sztem nem tudnák az eredeti színvonalat visszahozni. Bár ki tudja látatlanba! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Igen, csak a dvd-re készítettek a feliratot. Amúgy szerintem is nagyon jól sikerült, csak Bale-nek a hangja volt fura számomra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Feliratos volt az előző is. Én jobban szeretem a feliratos filmeket, gyorsan is olvasok. De Oldie indokait is megértem, mert jogosak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Igen, csak a dvd-re készítettek a feliratot. Amúgy szerintem is nagyon jól sikerült, csak Bale-nek a hangja volt fura számomra. Úgy selypített a szinkronhang mint Bale. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Feliratos volt az előző is. Én jobban szeretem a feliratos filmeket, gyorsan is olvasok. De Oldie indokait is megértem, mert jogosak. Én is jobban szeretem őket és ürülök ha az lesz. Oldit viszont tényleg sajnálom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Én ha találok a bemutató után egy nézhető mozis TéDéKá-t akkor az lesz az első. Szerencsére akadnak olyanok is amihez részleteket is mellékelnek így talán könnyebb lesz normálisat találni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Sajnálom Rog, hogy így döntöttél. Szerintem egy olyan filmnek amit nagyon várunk és tisztelünk, az a minimum, hogy moziban nézzük meg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Szerintem egy olyan filmnek amit nagyon várunk és tisztelünk, az a minimum, hogy moziban nézzük meg. A TPM-et innen jó néhányan egy ramaty "Z" verziós változatban nézték meg először és csak aztán moziban. Az is egy nagyon várt film volt akkoriban és mégse rohant mindenki rögtön a moziba hogy szuper minőségben lássa először. Ha jól tudom te is köztük voltál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. (szerkesztve) A TPM-et innen jó néhányan egy ramaty "Z" verziós változatban nézték meg először és csak aztán moziban. Az is egy nagyon várt film volt akkoriban és mégse rohant mindenki rögtön a moziba hogy szuper minőségben lássa először. Ha jól tudom te is köztük voltál. Igen mert nem bírtam várni négy hónapot. És más sem. Szerkesztve: 2008. Július 10. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Igen mert nem bírtam várni négy hónapot. És más sem. Hát én biztos nem a türelmetlenség miatt nézném meg az itthoni bemutató előtt. Egyszerűen nincs igényem első mozis nézésre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hát én biztos nem a türelmetlenség miatt nézném meg az itthoni bemutató előtt. Egyszerűen nincs igényem első mozis nézésre. Értem. Én csak leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. A TPM-et innen jó néhányan egy ramaty "Z" verziós változatban nézték meg először és csak aztán moziban. Az is egy nagyon várt film volt akkoriban és mégse rohant mindenki rögtön a moziba hogy szuper minőségben lássa először. Ha jól tudom te is köztük voltál. Azért van egy kis eltérés három hét, és négy hónap között...Rohantunk volna Amerikába csak azért hogy megnézhessük a filmet? És az a verzió annyira nem volt rossz minőségű, mostanában úgy 3-4 hónap elteltével jönnek ki nézhető minőségű filmek. Amik 2-3 héten belül kerülnek ki a netre azok nézhetetlen szutyok sz*r verziók, lehetetlen élvezni őket. Én inkább megvárom az IMAX verziót (ha lesz). Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Én csak leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban. Amivel kialakult egy szép "bagoly mondja verébnek" effektus. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.