Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Írtam mailt az InterComnak a csúszást illetően, és azt válaszolták hogy ez a stúdió döntése volt, hiába ragaszkodtak a júliusi dátumhoz(még a moziban látott trailereken is ez a dátum szerepel).

Hozzászólás ideje:
Írtam mailt az InterComnak a csúszást illetően, és azt válaszolták hogy ez a stúdió döntése volt, hiába ragaszkodtak a júliusi dátumhoz(még a moziban látott trailereken is ez a dátum szerepel).

Akkor legalább tudjuk azt is, miért csúszik a CW is majd' egy hónapot.... 20th Century Fox come back!

Hozzászólás ideje:
Nem tudom hogy volt-e már, de az xpressen már a sima, illetve díszdobozos DVD-jét is elő lehet rendelni a TDK-nak. :)

Már előrendeltem a motorosat. :D

Hozzászólás ideje:

Hancock

Marha jó kis film. :D Ugyan elégé döcögősen indít de aztán belecsap a lecsóba és totál mást hozz ki a történet a film alatt mint amire sokan számítanak az előzetesek után. :D Dráma, ütős poénok....nekem tetszett. :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem lesz szinkron!

Csak dvd-n lesz.

Bár én nagyon nem értelek Oldie, szinkronizált Jokert én el se tudnék képzelni. Másfelől várhatsz minimum novemberig hogy megjelenjen dvd-n a film, és addig négy hónap hátravan.

De miért nem jó neked feliratosan?

Hozzászólás ideje:

Én úgy emlékszem feliratos volt a moziban. Amúgy a szinkronja is nagyon jó! Csak igen, Jokernél sztem nem tudnák az eredeti színvonalat visszahozni. Bár ki tudja látatlanba!

Hozzászólás ideje:

Igen, csak a dvd-re készítettek a feliratot. Amúgy szerintem is nagyon jól sikerült, csak Bale-nek a hangja volt fura számomra.

Hozzászólás ideje:

Én ha találok a bemutató után egy nézhető mozis TéDéKá-t akkor az lesz az első. Szerencsére akadnak olyanok is amihez részleteket is mellékelnek így talán könnyebb lesz normálisat találni.

Hozzászólás ideje:
Szerintem egy olyan filmnek amit nagyon várunk és tisztelünk, az a minimum, hogy moziban nézzük meg.

A TPM-et innen jó néhányan egy ramaty "Z" verziós változatban nézték meg először és csak aztán moziban. Az is egy nagyon várt film volt akkoriban és mégse rohant mindenki rögtön a moziba hogy szuper minőségben lássa először. Ha jól tudom te is köztük voltál.

Hozzászólás ideje:
A TPM-et innen jó néhányan egy ramaty "Z" verziós változatban nézték meg először és csak aztán moziban. Az is egy nagyon várt film volt akkoriban és mégse rohant mindenki rögtön a moziba hogy szuper minőségben lássa először. Ha jól tudom te is köztük voltál.

Igen mert nem bírtam várni négy hónapot. És más sem.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Igen mert nem bírtam várni négy hónapot. És más sem.

Hát én biztos nem a türelmetlenség miatt nézném meg az itthoni bemutató előtt. Egyszerűen nincs igényem első mozis nézésre.

Hozzászólás ideje:

Azért van egy kis eltérés három hét, és négy hónap között...Rohantunk volna Amerikába csak azért hogy megnézhessük a filmet?

És az a verzió annyira nem volt rossz minőségű, mostanában úgy 3-4 hónap elteltével jönnek ki nézhető minőségű filmek. Amik 2-3 héten belül kerülnek ki a netre azok nézhetetlen szutyok sz*r verziók, lehetetlen élvezni őket. Én inkább megvárom az IMAX verziót (ha lesz). :D

Hozzászólás ideje:
Én csak leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban.

Amivel kialakult egy szép "bagoly mondja verébnek" effektus. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.