Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Azt hiszem, nem ártana megnézni mind a hatot valamikor. "Ezer" éve nem láttam őket. Az a hat az egészen pontosan tíz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Húha, én valahol leragadtam Kb a hatodik résznél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Azt hiszem, nem ártana megnézni mind a hatot valamikor. "Ezer" éve nem láttam őket. Te az SW -ket is 'ezer' éve láttad. Nem újdonság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Te az SW -ket is 'ezer' éve láttad. Nem újdonság. Nyugi, kisszívem mindent meg akar nézni, mindent meg akar szerezni, mindent ki akar olvasni....csak amikor odakerülne a sor, hogy ideje is van rá.....nah nem is folytatom mert megnyúz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Húha, én valahol leragadtam Kb a hatodik résznél És van ám öt sorozat is, meg egy rajzfilmsorozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Te az SW -ket is 'ezer' éve láttad. Nem újdonság. No azért ezer év meg ezer év között is van különbség A ST filmeket pl. sulis koromban láttam, amit rég volt tekintve, hogy már 30 vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. És van ám öt sorozat is, meg egy rajzfilmsorozat A sorozatokból egyből már láttam néhány részt Szívem, tényleg megnyúzlak egyszer még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Ez nagyon ott van a szeren. http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews3...vie_blu-ray.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Oldie! Ne ijesztgess már ember, nem tudok aludni az éjszaka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Ugyan az egyik torrentoldalról már le lehet tölteni, hivatalosan meg jövőhéten jön a Sötét Lovag DVD...Szinkronnal. Egy kis ízelítő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Már nem elérhető.. Nincsen másik linked? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. (szerkesztve) Már nem elérhető.. Nincsen másik linked? Nincs sajna. Kattints rá duplán és eredeti oldalról nézd, azaz közvetlenül youtubról. Nekem onnan megy. Szerkesztve: 2008. December 3. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Köszi, működik. Én eddig bíztam Buciban, de egyáltalán nem tetszik a hangja. Olyan komolytalan. Harvey hangja pedig borzalmasan rossz, túl selyemfiús. Bár nem tudom hogy miért kellett egy akciójelenetet feltenni, ahol alig beszélnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Jó lesz ez! Én már a mozibemutató után megrendeltem, már alig várom hogy itthon is szétszaggassam vele a házat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Köszi, működik.Én eddig bíztam Buciban, de egyáltalán nem tetszik a hangja. Olyan komolytalan. Harvey hangja pedig borzalmasan rossz, túl selyemfiús. Bár nem tudom hogy miért kellett egy akciójelenetet feltenni, ahol alig beszélnek. Igen, ez alapján elég nehéz véleményt alkotni. Én remélem, hogy hétvégén csak találok egy DVD-t a Media Marktban. Állítólag a boltok már megkapták, de a hivatalos megjelenési idő még ugye hátravan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. (szerkesztve) Obi1: Nem mindegy?! Úgy is lesz angol hang is. Szerkesztve: 2008. December 3. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Obi1: Nem mindegy?! Úgy is lesz angol hang is. Nekem mindegy, de azért érdekel hogy miképp fog sikerülni a szinkron, meg hát az átlag néző szinkronnal fogja nézni valószínűleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Nekem mindegy, de azért érdekel hogy miképp fog sikerülni a szinkron, meg hát az átlag néző szinkronnal fogja nézni valószínűleg. Az átlag néző nem fog fennakadni ilyeneken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Nem tudjátok véletlenül, hogy tényleg Stohl András fogja szinkronizálni Joker-t a Sötét Lovagban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Tényleg ő szinkronizálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Nem tudjátok véletlenül, hogy tényleg Stohl András fogja szinkronizálni Joker-t a Sötét Lovagban? A lenti hsz-ekben is le lett írva. Nekem most jött le a teljes szinkronos verzió, majd írok utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. A lenti hsz-ekben is le lett írva. Nekem most jött le a teljes szinkronos verzió, majd írok utána. Megveszed eredetiben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. A lenti hsz-ekben is le lett írva. Nekem most jött le a teljes szinkronos verzió, majd írok utána. Bocs. Elkerülte a figyelmemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Tényleg ő szinkronizálta. Hát majd jövő héten meglátom milyen lesz. Szerintem Kassai Károly jobb választás lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Most láttam A Sötét Lovagból egy magyar részletet Stohl Joker hangjával. Nagyon jó volt!!! Stohl zseniális munkát végzett. Piszok jó, de tényleg!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Bár sokan fikázzák különböző filmes fórumokon, de szerintem is rendben van. Érdekesen játszik a hangjával. Engem az se zavarna ha ő nem cuppogna úgy mint egy nyolcvan éves öregasszony ahogy Ledger tette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Szerintem kihozta belőle a maximumot. Az nagyon hallatszik, hogy technikailag torzítottak a hangján. Én úgy is eredetiben nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Szerintem kihozta belőle a maximumot. Az nagyon hallatszik, hogy technikailag torzítottak a hangján. Én úgy is eredetiben nézem. Ledgernél is volt bőven torzítás. Remélem piszok jó hangja lesz a filmnek és tiszta a képe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Ledgernél is volt bőven torzítás. Lehet, hogy volt de nem hallatszott zavaróan. Itt nagyon kilóg a lóláb sajna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.