Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Holnap Vocsmen nézés. Remélem előtte leadják a "kötelező" trailereket. Termi, Transformers, Halálos Iram, Star Trek, Wolverine.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Nemrég forgattak hozzá új jeleneteket, szóval csak hosszabb lesz Watchmen egész jól kezdett imdbn, 8.5 aránnyal. Kíváncsi vagyok rá már nagyon. Jake, most megnyugtattál. Köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Továbbra is idegennek érzem az új ST -t. Nem biztos, hogy be fog válni az ami a Batman -nél. Egyetértek Ody-val. Nekem is vannak aggályaim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Azt nem is akarják elérni, amit a Batmannél. Ez nem reboot, bár kezelhető annak is, de mégis, folytatása a Nemesisben elért dolgoknak. Na majd egyszer biztos megnézem DVD-n. Így az előzetesek alapján nem áll össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hát arra a sok hanyatt döntésre. Mondjuk a Starship Troopersben egyáltalán nem zavart. Jaj már, ha egyszer fiatalok és még tombolnak a hormonok, mivel foglalkozzanak az űrön kívül? Hmm... nekem ez a trailer határozottan tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Nekem is tetszik még az új ST film a trailerek alapján, de ellenben tényleg van valami mtv-s stílusa. Majd eldől.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Watchmen-Őrzők Skaccok, nálam megvan a trónbitorló a képregényfilmek újoncától. Nagyon jó kis film volt, remek karakterábrázolásokkal, látványos jelenetekkel, kissé talán túlerőltetett morális kérdésekkel......de szerintem így is remekül működött a film, anélkül, hogy egy sort is elolvastam volna a képregényből. Pár dolog megválaszolatlan kérdés maradt csupán, de talán majd a négy órás DVD-n rajta lesz a válasz. Külön jó pont volt, hogy a Soha többé háborút láttam előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Nekem is tetszett a film, de túl sok elemzést erről sem írok, nem az én műfajom az elemezgetés Az elején azért picit megijedtem, hogy túlzásba viszik az eksönök lassítását, de szerencsére határon maradtak. A megválaszolatlan kérdésekre meg ott a képregény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Watchmen-Őrzők Skaccok, nálam megvan a trónbitorló a képregényfilmek újoncától. Nagyon jó kis film volt, remek karakterábrázolásokkal, látványos jelenetekkel, kissé talán túlerőltetett morális kérdésekkel......de szerintem így is remekül működött a film, anélkül, hogy egy sort is elolvastam volna a képregényből. Pár dolog megválaszolatlan kérdés maradt csupán, de talán majd a négy órás DVD-n rajta lesz a válasz. Külön jó pont volt, hogy a Soha többé háborút láttam előtte. Na, ez biztató. Remélem hamarosan én is látom majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Pár dolog megválaszolatlan kérdés maradt csupán, de talán majd a négy órás DVD-n rajta lesz a válasz. Na, ez végleg meggyőzött arról, hogy meg se próbáljam a moziverziót megnézni... mondjuk nem is érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Na, ez végleg meggyőzött arról, hogy meg se próbáljam a moziverziót megnézni... mondjuk nem is érdekel Mi az a Watchman? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Nézz utána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Nézz utána Megmondom őszintén engem nem igazán érdekelnek ezek a képregény filmek. szóval nem nézek utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megmondom őszintén engem nem igazán érdekelnek ezek a képregény filmek. szóval nem nézek utána. Nyah...a Star Trek nálad csak dvdn max, mert a feeling nem jön át, a Terminator hidegen hagy, az X-men meg ilyen képregényfilmek nem érdekelnek...akkor Mi az amit idén moziba akarsz látni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megmondom őszintén engem nem igazán érdekelnek ezek a képregény filmek. szóval nem nézek utána. Akkor miért kérdezed? Pedig némelyik egész szórakoztató, ezek főleg arra valók, de hát ízlések és pofonok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Mi az amit idén moziba akarsz látni? az AVATAR -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Akkor miért kérdezed? Pedig némelyik egész szórakoztató, ezek főleg arra valók, de hát ízlések és pofonok Tv -be majd megnézem, de még az se biztos. Nem mozgat meg pedig biztos szórakoztató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. az AVATAR -t. Hmm..jó ízlésre vall.. Csak aztán a trailerek nehogy elvegyék a kedved. De csak nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. az AVATAR -t. Pedig az még sokára lesz És még túl nagy Potter-rajongó sem vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megmondom őszintén engem nem igazán érdekelnek ezek a képregény filmek. szóval nem nézek utána. Akkor ez a Batman fiaskó mi volt nálad? Amúgy kenterbe üti a Watchmen. Nálam legalábbis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Akkor ez a Batman fiaskó mi volt nálad? Amúgy kenterbe üti a Watchmen. Nálam legalábbis. A Batman pont azért tetszik mert abszolút nem volt olyan szinte képregényes stílus mint a többi hasonló fajtársa. Az meg, hogy mi mit ver kentrbe egyéni ízlés kérdése. Nyilván Te Watchment fogsz nézni, én meg maradok a Batmannél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Ha nem nézed őket, akkor honnan tudod, hogy milyen a többi képregényfilm? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Ha nem nézed őket, akkor honnan tudod, hogy milyen a többi képregényfilm? Valószínűleg régebben láttam egyet kettőt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Akkor ez a Batman fiaskó mi volt nálad? Amúgy kenterbe üti a Watchmen. Nálam legalábbis. Hmm a Watchmen tényleg sokkal jobb mint a The Dark Knight? Na ezt nekem is látnom kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. A képregények többsége laza hangvételéről, látványfelvonultatásról, és maximum közepes történetről szól. Azért a Batmant összehasonlítani ezekkel elég nagy felelőtlenség... teljesen más kategória a kettő. A Batman történetnek a cselekménye a Dark Knightban összetettebb volt mint a legtöbb mostani filmnek, a karakterábrázolások pedig messzefelülmúlták a szokásos adagot. Igazából a Batman filmnek csak annyi köze volt a képregényfilmekhez, hogy egy képregény adta az alaptörténetet, de semmi egyéb. Ez olyan, mint a Clone Wars sorozatot és a Star Wars filmeket hasonlítanánk össze. Az alaptörténet mindkettőnél ugyanaz, de teljesen eltérő módon fejtik ki a mondanivalót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Én moziban akarom nézni a Watchmen-t, mert kíváncsi vagyok rá. De csak is egy okból, mert baromira látványosnak ígérkezik. A TDK-hoz én se nagyon hasonlítanám, nem egy sújcsoport a kettő. A Watchmen kizárólag látványfilm, ezt mindenhol írják, a TDK egy "kicsit" többről szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hát elég érdekes véleményeket olvashattatok akkor az Őrzőkről. :S Tény és való az akciózás piszok látványos, brutális benne ( amolyan 300 klón) de két és fél órából kb negyven perc a bunyó, a többi meg morális fejtegetés az emberi létről, atomháborúról, pusztulásról. Messze lekörözi a Sötét Lovag egysíkú hangvételét és jóval túltesz annak majdhogynem giccses befejezésénél ( kompos jelenet). Itt kemény drámával zárul a történet, aki olvasta a képregény úgyis vágja. De igaz, már ebből kifolyólag sem érdemes összehasonlítani. A Sötét Lovag ehhez képest matinéműsor. De ezt is persze személyes véleményből írom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. (szerkesztve) Nem gondoltam volna, hogy ennyire jobban tetszett számodra a Watchmen, mint a TDK Szerkesztve: 2009. Március 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jobban tetszett számodra a Watchmen, mint a TDK Voltak pedig fenntartásaim, hogy nálam kimaradt a képregény és tudva mennyire összetett a háttérsztori, de ahogy peregtek az események és minél mélyebben váltak ismerté a szereplők, úgy kezdtem egyre-jobban élvezni a filmet. Egészben csupán a felirat volt negatívum, mert apró is volt, meg homályos és olykor világos háttér elé volt vetítve. Az tuti, hogy el fogom olvasni a regényt és még jópárszor meg fogom majd nézni DVD-n a full filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jobban tetszett számodra a Watchmen, mint a TDK Pedig gondolhattad volna. Jót még alig mondott rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.