Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Na ez k*rva nagy! http://www.traileraddict.com/trailer/ice-age-3/trailer-b A szerelmes moti nagyon nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. A Jégkorszak a Shrek mellett a második kedvenc animációs filmem. Szörny Rt. a 3. Várom ezt is nagyon, bár a második rész rejtélyes okból kifolyólag kimaradt az életemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nagyon izgis. Remélem megússzák a delikvensek. A trélerek meg nagyon klasszak. Jócskán lesz mit nézni ezévben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Bár ez csak erős pletyka, amit valaki elindított külföldi fórumon.De az Avatar végi nagy csata lesz a filmtörténelem legkomplexebb és leglátványosabb összecsapása, amit Cameron 40-60 percben fog elmesélni! No azért teperniük kell, hogy nálam elvigye a pálmát a GYU csaták elől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Moziban tuti hátborzongató lesz ez a hang. Szépen terelgetik őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Moziban tuti hátborzongató lesz ez a hang. Az biztos, főleg 3D-ben az Avatar végi csatajelenet. Egykét szörny hangja biztos durva lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Az biztos, főleg 3D-ben az Avatar végi csatajelenet. Egykét szörny hangja biztos durva lesz Nálam eddig szörny hangban Cloverfield viszi a prímet. Sose felejtem el milyen volt moziban. Lucas cége nagyon odatette magát vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Nálam eddig szörny hangban Cloverfiled viszi a prímet. Sose felejtem el milyen volt moziban. Lucas cége nagyon odatette magát vele. Nálam szörny hangban az alienek rikácsolása viszi a prímet. Aztán meg Boga jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Ezen lefordultam a székről. http://filmdroid.blog.hu/2009/03/25/szorny...overfield_modra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Szörnyhangokat inkább hagyjuk, nem elég látványilag? Egyébként mi számít szörnyhangnak? Mert Boga pl. nekem nem szörny, inkább idegen lény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Szörnyhangokat inkább hagyjuk, nem elég látványilag? Egyébként mi számít szörnyhangnak? Mert Boga pl. nekem nem szörny, inkább idegen lény Minden szörny idegen lény, de nem minden idegen lény szörny? Erre akarsz rávilágítani? Számomra meg sok ember is lehet szörny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Nálam szörny hangban az alienek rikácsolása viszi a prímet. Aztán meg Boga jön. Azért a Jurassic Park T-Rex üvöltése, és a Raptorok búgása se volt kutya anno 93 tájékán a mozikban. Számomra azok a felejthetetlen szörny hangok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Szörnyhangokat inkább hagyjuk, nem elég látványilag? Egyébként mi számít szörnyhangnak? Mert Boga pl. nekem nem szörny, inkább idegen lény De akkor az alien sem szörny, hanem idegen? Ízlés kérdése, nekem minden természetellenes lény szörny, amire illik az állat kifejezés. Bár ebbe az is beletartozik, hogy az én értelmezésembe nem feltétlen kell a szörnynek emberevőnek is lennie. Minden szörny idegen lény, de nem minden idegen lény szörny? Erre akarsz rávilágítani? Ez az arany igazság nem stimmel, mivel sok szörny földi eredetű, nem idegen, pl.: lycker, a farkasember, Frankeinstein termtménye, a morgoncok, a grimlik, a mimikek, a drabálok, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Ez az arany igazság nem stimmel, mivel sok szörny földi eredetű, nem idegen, pl.: lycker, a farkasember, Frankeinstein termtménye, a morgoncok, a grimlik, a mimikek, a drabálok, stb. Ők Lények. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. A szörnyek azok a lények a filmben, akik nem emberek, és veszélyeztetik a pozitív szereplők létbiztonságát Boga nem ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Ők Lények. Áááá A szörnyek azok a lények a filmben, akik nem emberek, és veszélyeztetik a pozitív szereplők létbiztonságát Boga nem ilyen Ez Grievousra is igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Naná, hisz Grivi is egy szörnyeteg. Anakin még meg is jegyzi Palpatine-nak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. A szörnyek azok a lények a filmben, akik nem emberek, és veszélyeztetik a pozitív szereplők létbiztonságát Ez egy remek definíció Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ridley Scott( Alien, Blade Runner, Gladiator, Black Hawk Down) isteníti az Avatart I've seen some of James Cameron's work, and I've got to go 3D. It's going to be phenomenal." http://www.wharf.co.uk/2009/03/ridley-scot...n-3d-and-s.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Lassan a fél világot beidézed nekünk, akik istenítik az Avatart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Lassan a fél világot beidézed nekünk, akik istenítik az Avatart Ha egyszer úgy tűnik, jóféle mozi lesz Csak már jönne a trailer. Talán nyár közepéig megérkezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. (szerkesztve) Scarlett Johansson az Iron Man 2-ben! http://filmbuzi.hu/archives/2009/03/26/sca...an-2-szerepere/ Én ebbe a csajosba régóta szerelmes vagyok, íme a bizonyíték http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/ce...ohansson_19.jpg Szerkesztve: 2009. Március 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez egy remek definíció Én is büszke vagyok rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Lefotózott JP4 tízer poszter (forrás slashfilm) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. No ez a film még asszem amit évek óta ígérgetnek és per pillanat nem fenyeget az a veszély, hogy spoileres képanyagot dobnának ki róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. (szerkesztve) Top 50 legjobb filmes kivégzés Number 1: http://www.empireonline.com/features/movie...default.asp?m=1 Az első 10-ben két Cameron film. Hát igen... Remélem az Avatarban is lesznek csúnya elhalálozások Cameron bácsi a mestere ennek Van egy Star Warsos kivégzés is benne Szerkesztve: 2009. Március 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. A héten némi amerikai futballról szóló filmdöppinget tartottam, azzal együtt, hogy személyem nem rajong eme sportágért. ( Ha már ovális labda akkor rögbi ). Korábban már írtam ugye az Erőpróbáról. Tegnap letudtam ugyancsak "The Rock" főszereplésével eme sportág családi-vígjáték változatát, a Gyerekjátékot, mely szerintem egész jóra sikerült, jópofa volt benne a kislány. Node a koronát a csúcsra a Minden héten háború film vitte el, melyben mind Al Pacino, mind pedig Jamie Foxx remekelt, de megemlíthetném Dennis Quaidet is mellettük. Fura volt viszont Cameron Diazt ilyen szerepben látni mint amit alakított a filmben, nem is beszélve Aaron Eckhardról. Egy szó, mint száz, kötelező mestermű Oliver Stone-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Jake. Kizártnak tartom, hogy ne csalódj az Avatarban. Én az SW filmeket nem vártam ekkora hype -al mint Te ezt a filmet. És ez azért már k*rva nagy szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.