Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ridley Scott is 3D-s sci-fit rendez, ami egy intergalaktikus háború idején zajlik Ez ígéretesnek hangzik Jake, te ebben előbb-utóbb bele fogsz rokkanni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hm... ez olyan majmok bolygójás Érdekesen hangzik. Végül csak bejön a tippem, hogy a Star Trek 11 és az Avatar visszahozza az űrhajós-idegens sci-fiket a mozivászonra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. No ez a film még asszem amit évek óta ígérgetnek és per pillanat nem fenyeget az a veszély, hogy spoileres képanyagot dobnának ki róla. Úgy tudom nem is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hey, viszont bármikor kizabállak a vagyonodból Azt lesheted, hogy kajára hívlak meg Úgy tudom nem is lesz. Ámen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Bár csak a Halo már itt tartana! Rendező, főszereplő, kész forgatókönyv..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez ígéretesnek hangzik Jake, te ebben előbb-utóbb bele fogsz rokkanni. Jaj ne is mond..Már most kész vagyok 3D-s sci-fik jöhetnek minden mennyiségben. Nem tudom ti hogy vagytok vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Jaj ne is mond..Már most kész vagyok 3D-s sci-fik jöhetnek minden mennyiségben. Nem tudom ti hogy vagytok vele Várom az ilyen filmeket én is ezerrel, de egyenlőre az úgymond kézzel fogható filmekre adok nagyobb esélyt. Star Trek 11, Salvation, Transformers...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Várom az ilyen filmeket én is ezerrel, de egyenlőre az úgymond kézzel fogható filmekre adok nagyobb esélyt. Star Trek 11, Salvation, Transformers...... A számból vetted ki a szót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Asszem ez lesz az első 3D-s film amit moziban fogok megnézni. Ez tényleg nagyon mókás lesz, de ne feledjük idén még lesz pár nagyon klassz 3D-s animációs film. Az aliendogos Planet51.. Vagy a Battle for Terra mese... Vagy ott van a Pixar UP-ja, és a most IMAX-ban futó Szörnyek az űrlények ellen. Április 2-n tényleg lesz itthon IMAX-ban a Szörnyek az Űrlények lenne. Ha valaki tervezi ott megnézni, beszámolhatna róla, milyenek a 3D-s effektek, és a hanghatások Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Jaj ne is mond..Már most kész vagyok 3D-s sci-fik jöhetnek minden mennyiségben. Nem tudom ti hogy vagytok vele Ha már jönnek a 3D-s Sci-fik, jöhetnének a 3D-s fantasy-k is. Drizzt, Dragonlance, World of Warcraft, Diablo, The Runelords, The Wheel of Time....stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ha már jönnek a 3D-s Sci-fik, jöhetnének a 3D-s fantasy-k is. Drizzt, Dragonlance, World of Warcraft, Diablo, The Runelords, The Wheel of Time....stb. 3D-ben jön majd az új Narnia meg a Hobbit is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. 3D-ben jön majd az új Narnia meg a Hobbit is Akkor már haladnak ők is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. 3D-ben jön majd az új Narnia meg a Hobbit is Ez most tuti, vagy vicc? Nekem az utóbbinak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez most tuti, vagy vicc? Nekem az utóbbinak tűnik Hobbit tényleg 3D-s lesz http://marketsaw.blogspot.com/2008/10/guil...more-about.html Az új Narnia rész meg majd egyszer lesz. A Fox megvette a jogokat, meg már ők is 3D-ben gondolkoznak. Ennyi a biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Köszi a hírt, nem tudtam eddig erről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Köszi a hírt, nem tudtam eddig erről. Nincs mit Majd te is nézed december végén az Avatart? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Sajnos úgy tűnik, én is azok közé tartozom, akik sokáig nem bírják nézni a 3D-s filmeket, mert elszédülnek. Eddig még csak egy természetfilmhez volt szerencsém, kb. 40 perces volt, de már vártam, hogy vége legyen. Gyakorlatilag csak akkor nem szédültem, ha mereven előre néztem, de ha kicsit is elfordítottam a fejemet, már megindult a vászon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Pildi te még a régi hagyományos 3D-s filmre ültél be anno, mert az IMAX-ban kb 10 éves természetfilmek mennek Viszont az Avatar vadiúj 3D-s technika alapján készül, Cameron saját fejlesztése, és elméletileg minden ilyen hasonló problémát kiküszöböl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nincs mit Majd te is nézed december végén az Avatart? El fogom rá rángatni, ha törik, ha szakad. De ezek után szerintem jön ő a saját lábán is. 3D. Nálam semmi ilyen probléma nem mutatkozott, pedig már túl vagyok három ilyen filmen is. Vagyis, jobban mondva, egész estés filmen. Egyedül csak a gyors mozgású jeleneteknél volt mindig némi elhomályosulás tapasztalható. Ott elégé romlik a 3D-s élmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Pildi te még a régi hagyományos 3D-s filmre ültél be anno, mert az IMAX-ban kb 10 éves természetfilmek mennek Viszont az Avatar vadiúj 3D-s technika alapján készül, Cameron saját fejlesztése, és elméletileg minden ilyen hasonló problémát kiküszöböl Úgy legyen! Nem mondom, hogy egy ilyen filmnél azért nem tennék még egy próbát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Jake: Egy kérdés.Ugye 3d-s lesz az Avatar?A 3D-s filmeket ugye csak IMAX-moziban adják.Amiből ha jól tudom van 3 az országban(lehet hogy rosszul tudom),de lényegesen kevesebb mint a sima mozi.Arra akarok kilyukadni, hogy hiába 3d-s a legtöbb ember sima moziban fogja megnézni, a stúdió sem engedheti meg magának, hogy csak IMAX-mozikban engedi vetíteni.Nem jönne bevétel.Tehát akkor nem mindegy hogy 3D-s, ha sima 2D-s moziban lesz megtekintve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Bár nem nekem lett feltéve a kérdés, azért válaszolok. Egy IMAX mozink van, de 3D-t nem csak IMAX-ban adnak (sőt, ha jól tudom, az IMAX nem is hagyományos 3D, csak térhatású). És ez lesz majd benne a szép, hogy megválaszthatod, hogy 3D-s hatással teljes pompájában, vagy 2D-ben, kevésbé pompás formájában tekinted-e meg. Na már persze, ha a magyar forgalmazók addigra eljutnak az EU szintjére... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. (szerkesztve) Nincs mit Majd te is nézed december végén az Avatart? Naná, ki nem hagynám Kezdettől meg szándékozom nézni Pildi, sajnálom, hogy nem tudod nézni ezeket a filmeket, de az Avatar talán tényleg nézhető lesz mindenkinek Szerkesztve: 2009. Március 27. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Bár nem nekem lett feltéve a kérdés, azért válaszolok. Egy IMAX mozink van, de 3D-t nem csak IMAX-ban adnak (sőt, ha jól tudom, az IMAX nem is hagyományos 3D, csak térhatású). És ez lesz majd benne a szép, hogy megválaszthatod, hogy 3D-s hatással teljes pompájában, vagy 2D-ben, kevésbé pompás formájában tekinted-e meg. Na már persze, ha a magyar forgalmazók addigra eljutnak az EU szintjére... Ezt kiegészíteném azzal, hogy az IMAX alapból még csak nem is térhatású, hanem egész egyszerűen a filmkockák dupla akkorák mint egy hagyományos filmtekercsen lévőknél és jóval magasabb felbontású! Vannak ugye a sima, hagyományos 2D-s IMAX filmek, illetve a 3D-sek. De a felbontás mindig ugyanakkora! Ja és analóg technika. A digitális változat kidolgozás alatt, ez megszüntetné a több száz kilós filmtekercseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Jake: Egy kérdés.Ugye 3d-s lesz az Avatar?A 3D-s filmeket ugye csak IMAX-moziban adják.Amiből ha jól tudom van 3 az országban(lehet hogy rosszul tudom),de lényegesen kevesebb mint a sima mozi.Arra akarok kilyukadni, hogy hiába 3d-s a legtöbb ember sima moziban fogja megnézni, a stúdió sem engedheti meg magának, hogy csak IMAX-mozikban engedi vetíteni.Nem jönne bevétel.Tehát akkor nem mindegy hogy 3D-s, ha sima 2D-s moziban lesz megtekintve? Pesten 3 helyen is van 3D-s mozi, Westend, Corvin meg Arena Plázában. Plusz az Arénában még egy IMAX 3D-s terem is van ugye. Tehát Pest és vonzáskorzete kipipálva. Itt szinte mindenki megteheti, hogy az Avatart 3D-ben nézze. Vidéken van már Kecskeméten, Szegeden és Győrben is 3D-s terem. http://www.sg.hu/cikkek/65087/videken_is_nyilnak_3d_mozik Év végéig meg ha minden igaz lesz Debrecenben , Pécsett és esetleg Miskolc/Veszprém városában is 3D-s terem. Majd elválig. Ha ez így teljesül, az országban elég sokan tudják majd az Avatart 3D-ben csodálni szerencsére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ehhez az is kell, hogy a magyarországi imax le is adja... ha jól tudom, eddig csak természetfilmekre orientálódnak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Skaccok van valami új hír a 2012-ről? A teaser óta semmit nem hallani, pedig idén az is bemutatásra kerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. (szerkesztve) Ehhez az is kell, hogy a magyarországi imax le is adja... ha jól tudom, eddig csak természetfilmekre orientálódnak... Nem kell elkeseredni ha nem adja majd itthon az IMAX, van már elég Real 3D-s digitális vetítőterem Pesten, meg ahogy lentebb írtam szerencsére az országban több helyen. Az Aréna Plázában található IMAX 3D csak egy bazi nagy terem bazi nagy vászonnal, ahol csúcsfelbontásban nézhetsz térhatású filmeket. Real 3D meg teljesen független az IMAX-tól. De mindkettőben lehet 3D-s filmeket vetíteni, már ha az adott filmet IMAX 3D-be is átkonvertálják. Az Avatart pl ilyen formátumra is átkonvertálják. Az új Harry Pottert is. Meg ami most lesz majd itthon IMAX-ban, a Szörnyek az űrlények ellen mozit is. Szerkesztve: 2009. Március 27. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Év végéig meg ha minden igaz lesz Debrecenben , Pécsett és esetleg Miskolc/Veszprém városában is 3D-s terem. Veszprémben nem hiszem, hogy lesz, már lennének róla hírek (pláne azért, mert ha valamit itt építeni kezdenek, az évekig eltart, McDonalds 10 év alatt épült meg, a Pláza 5 év alatt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Veszprémben nem hiszem, hogy lesz, már lennének róla hírek (pláne azért, mert ha valamit itt építeni kezdenek, az évekig eltart, McDonalds 10 év alatt épült meg, a Pláza 5 év alatt). De nem kell ahhoz építeni egy új mozit, elég ha a veszprémi mozi egyik vetítő termét átalakítják digitális 3D-s teremmé. Költséghatékony, de pl USA-ban is sok helyen így nyomják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.